Şimdi Ara

Sunny AT-7010 DCI Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir buçuk sene önce aldığım bir dijital alıcı (Sarı kasalardan) bu dijital alıcının 2mb veya 1mb olup olmadığını bilemiyorum bunları nasıl anlıyoruz söylerseniz sevinirim. Bunun yazılımını sunny nin internet sitesindeki ile güncellesem seyredebildiğim kanal sayısında bir değişiklik olurmu. Özellikle NBA TV yi seyredebilmemde yardımı dokunur mu. Yada daha başka şeylerdemi lazım. Örneğin bende modül yok, modül takılacak yer mevcut, almam gerekirse hangi modül şimdiden teşekkürler.

AT-7010 DCI

s/w :v01.00.01
    h/w : v13.01.A5
    Loader:v2.1.0
    C.A:2.1.3

• orjinal yazılımı yükleyeceksen flash kapasitesini öğrenmen bir işine yaramaz.
    Zaten yazılım flash a uygundur.

Yazılımı güncellemen iyi olur cihazın kendini toparlar.
    ama NBA için biraz daha uğraşman gerekir.
    Beklemeni tavsiye ederim şu sıralar şifre olayları karışık durumda
    işler rayına oturunca başla derim.

Kolay gelsin..
  • sunny nin sitesinde iki adet dosya var biri 1mb lik biri 2mb lik olduğu için merak ettim kapasitesini. Birde modüle ihtiyacım olacakmı onu merak ediyorum
  • makınanda oyun varsa 2mb dır çoguda zaten 2 mb merak etme multıler için soruyorsan onları unut :) başka adult kanal ıstıyorsan ya hıspasat thor veya astra canak alıcan yada modul ok.şu an en populer modulde dragon. xdream modul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapitoL -- 19 Kasım 2004, 20:07:16 >
  • birde şunu merak ediyorum. benim H/W V13.01.A5 sunny nin sitesindeki yeni yazılım için H/W V12.01.A5 Şimdi ben bunu rahatlıkla yükleyebilirmiyim.
  • Ya anlayamadığım kimse de bu h/w ye sahip cihaz yok mu arkadaşlar. lütfen yardımcı olun
  • h/w uymuyorsa yukleyemezsın ok sakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.