Şimdi Ara

Sunny-Axen 51 İnç 129 Cm Smart 3D Full HD Plazma TV alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında izlemedim ama onuda deneyince yazarım. Şimdi bu fotodakiler bendekinin aynısı. Sizde de 25 sn de bir oluyor değil mi bunlar. Sürekli böyle değil yani. Yarın servis gelecek bu sorun mu değil mi öğrenince yazarım ayrıca 2 saat üstü filmi de denerim. Sonucu bildiririm size. @fxxxf
  • aynı belli aralıklarla ekran konum değişiyor,20-25sn aralıklarla keyfe keder geziyor :) gönderdiğim fotolar hep yer değiştiği anca çekmiştim. 2580 kodu denedim baya bi detay var sanırım bi ara özel olarak ilgilenicem onunla :) servis sonucunu bekliyorum bende haber verirsen sevinirim.
  • fxxxf F kullanıcısına yanıt
    Sunny servis geldi arıza dedi. Merkezi aradım onlarda öyle yazılım olmaz dedi bir proplem vardır dedi. Bende aldığım yere iade ediyorum yarın. Sizde iade etmek isterseniz 6 ay içinde bozulan ürünlerde iade değişim yada indirim seçeneklerinden hangisini isterseniz firma yapak zorunda. Eskide ilk 1 aydı 2015 te ilk 6 ay içinde bozulan ürünlerde bu avantaj sağlandı. @fxxxf
  • MertkagaN M kullanıcısına yanıt
    Bu arada kullanan 4-5 kişi dede aynı olay oluyormuş. Sanırım plazmalarda sabit logolar yanmaya neden olduğu için bu durum normalmiş. Bir kullanıcı bu şekilde mesaj atmış bana. Neyse ben iade etmiş bulundum artık.
  • TV gayet güzel duruyor. Menüleri falan nasıl. Kullanan arkadaşlar menülerden falan biraz resim atabilir mi?

USB'den film oynatması nasıl?

Renk yıkama vb. seçenekleri var mı yanmayı önlemek için?

3D'si nasıl? Pilli gözlüklerden mi normal gözlükler mi lazım?
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Menü basit smart tv olmadığı için kolay menü.
    Usbden film de ben sıkıntı yaşamadım lakin 2 saatlik film filan hiç izlemedim fxxxf izlemiş ikinci saatten sonra donuyormuş sanırım sayfanın üstlerinde yazıyordu. Yanmayı önlemek için ekran 25 sn ye de bir sola 2 aşağı 4 sağa 2 piksel hareket ediyor sıra ile farketmiyorsun aslında. 3D bence gayet iyi şu an lg 55lf650v aldım bunun 3D sinden iyi bence. Gözlükleri pilli güzel yani. Ses seviyesi yüksek ama kaliteli değil hoparlörler belli adiyor. TV şık , scart , DLNA, Tuner yok. Yansıma oluyor plazma sonuçta. 55 ekran led tv kadar büyük görünüyor. Bence gayet başrılı. 1200 tl ye almıştım ben iade ettim sonra pişman oldum iyiydi aslında. Şu an 2600 tl ye lg aldım 1400 tl fazla param gitti. Tabiki LG kalitesi ona göre üstün ama 1200 tl ye öyle bir tv almıştım çok iyi. Yani almak istersen şık bir tv. Ve görüntü kalitesi gayet başarılı. Tavsiye ederim. Bu fiyata daha iyisi zor. @Weisanstein

• Sunny-axen plazma paneli kimden alıyor acaba?dünyada hala plazma panel üreticisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertkagaN

Menü basit smart tv olmadığı için kolay menü.
    Usbden film de ben sıkıntı yaşamadım lakin 2 saatlik film filan hiç izlemedim fxxxf izlemiş ikinci saatten sonra donuyormuş sanırım sayfanın üstlerinde yazıyordu. Yanmayı önlemek için ekran 25 sn ye de bir sola 2 aşağı 4 sağa 2 piksel hareket ediyor sıra ile farketmiyorsun aslında. 3D bence gayet iyi şu an lg 55lf650v aldım bunun 3D sinden iyi bence. Gözlükleri pilli güzel yani. Ses seviyesi yüksek ama kaliteli değil hoparlörler belli adiyor. TV şık , scart , DLNA, Tuner yok. Yansıma oluyor plazma sonuçta. 55 ekran led tv kadar büyük görünüyor. Bence gayet başrılı. 1200 tl ye almıştım ben iade ettim sonra pişman oldum iyiydi aslında. Şu an 2600 tl ye lg aldım 1400 tl fazla param gitti. Tabiki LG kalitesi ona göre üstün ama 1200 tl ye öyle bir tv almıştım çok iyi. Yani almak istersen şık bir tv. Ve görüntü kalitesi gayet başarılı. Tavsiye ederim. Bu fiyata daha iyisi zor. @Weisanstein

Güzel TV imiş aslında. Migros Elektronik'te 999 Tl diyordu. Şeytan bir tane al diyor ama gözlük falan yok sanırım onda. Ben Plazma sever birisiyim. Aklıma yattı gibi. Güzel bir HD uydu ile hoş görüntü verir diye düşünüyorum. Resimlerdeki tasarım da hoşuma gitti. USB performansının iyi olmaması kötü ama. Altyazılı falan izleyebilmek lazım.

Son plazma üreticisi LG kalmıştı. Sanırım onlar da durdurdu. Bunun panelinin de LG ya da Samsung olduğunu düşünüyorum ben.

• Dahili uydu alıcısı var mı bunun beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar konuya hort yapıyorum bu aleti alanlar varsa içinizde garantisi devam ediyorsa panelinizde ekran yanmaları logo yanığı felan varmı diye kontrol edin beyaz bir ekran açın ve bakın ekran ne durumda , benim kanal logosu yanığı oldu bir kaç ay önce, servise verdim ürün artık olmadığı için yeni 49" smartlı uydu alıcılı led tv gönderdiler memnun kaldım tv garantisi biterken yenilendi. varsa kullanan garanti devamsa kontrollerinizi yapın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.