Şimdi Ara

Sunny LCD TV film boyutu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
32.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni yerleştiğim apartta Sunny'nin bir televizyonu var. Modelini göremiyorum duvara monteli. Dahili uydu alıcılı HD ready özellikli bi tv. USB'den film izlemek istediğimde filmi açınca film tam ekran olmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi oluyor. Çok karıştırdım ama tam ekran yapamadım. Nasıl yapacağımı bilen varsa çok sevinirim.
     Sunny LCD TV film boyutu sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sunny LCD TV'de Film Boyutunu Ayarlama

Sunny LCD TV'nizde film izlerken tam ekran moduna geçmek veya ekranı büyütmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Uzaktan Kumandanızda Tam Ekran Yapma Tuşunu Bulun: Bazı Sunny TV uzaktan kumandalarında, genellikle "Full" veya "Screen Fit" olarak etiketlenmiş bir tam ekran yapma tuşu bulunur. Bu tuşa basmak, filmi tam ekrana getirecektir.
    • USB Tam Ekran Modunu Kullanın: Filmi bir USB cihazından izliyorsanız, tam ekran moduna geçmek için USB cihazınızı TV'nizin USB portuna takabilirsiniz. Bazı Sunny TV'ler, USB cihazından oynatılan filmler için otomatik olarak tam ekran moduna geçecektir.
    • Ekran Büyütme Tuşunu Kullanın: Bazı Sunny TV uzaktan kumandalarında, ekranı büyütmek için kullanılabilecek bir "Zoom" veya "Magnify" tuşu bulunur. Bu tuşa art arda basarak ekranı istediğiniz boyuta büyütebilirsiniz.
    • Kumandanızda Ekran Büyütme Özelliği Bulunmuyorsa: TV'nizin ayarlar menüsüne giderek ekran boyutunu manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Ayarlar menüsünde genellikle "Ekran Boyutu" veya "Görüntü Ayarları" gibi bir seçenek bulacaksınız. Burada ekran boyutunu tam ekrana veya istediğiniz başka bir boyuta ayarlayabilirsiniz.

Sunny TV'nizde tam ekran moduna geçmek veya ekranı büyütmek için bu yöntemleri kullanarak film izleme deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kimse böyle bir sorunla karşılaşmamış sanırım :(
  • hiç kimsede bu televizyondan yok mu yaa???
  • bende dün aynı tv den aldım.bendede usb den film aynı şekilde tam ekran olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denege

hiç kimsede bu televizyondan yok mu yaa???

kardeşim bunun için yapabileceğin hiç bir şey malesef yok.bu birazda şans işi.yani firmanın o modelde 720x526 ve daha aşağı çözününürlük için tam ekran yaptığında görüntüyü açma özelliğini yapmışsa tam ekran görürsün yapmamışsa görmezsin.evde 3 tane lcd var.ikisinde açılmıyor bir tanesinde açılıyor.kesin olarak filmi tam ekran izlemek istiyorsan 1280x720 çözününürlüklü filmleri indirmek zorundasın.yada benim gibi format factory programıyla önce filmin çıktı ayarını ( video boyutu seçeneğinden ) 720x526 seçeceksin.sonra otomatik genişlet seçeneğinden 16:9 seçeneğini seçip başlaya basarak convertleyeceksin.o zaman vga görüntü açılıp hd ekrana uyumlu hale geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

quote:

hiç kimsede bu televizyondan yok mu yaa???

kardeşim bunun için yapabileceğin hiç bir şey malesef yok.bu birazda şans işi.yani firmanın o modelde 720x526 ve daha aşağı çözününürlük için tam ekran yaptığında görüntüyü açma özelliğini yapmışsa tam ekran görürsün yapmamışsa görmezsin.evde 3 tane lcd var.ikisinde açılmıyor bir tanesinde açılıyor.kesin olarak filmi tam ekran izlemek istiyorsan 1280x720 çözününürlüklü filmleri indirmek zorundasın.yada benim gibi format factory programıyla önce filmin çıktı ayarını ( video boyutu seçeneğinden ) 720x526 seçeceksin.sonra otomatik genişlet seçeneğinden 16:9 seçeneğini seçip başlaya basarak convertleyeceksin.o zaman vga görüntü açılıp hd ekrana uyumlu hale geliyor.

hocam bu kadar uğraşacağıma hdmi ile laptop bağlamayı düşünüyorum, onu da tam ekran gösterir yani :D

• quote:

kimse böyle bir sorunla karşılaşmamış sanırım :(

Bende Aldın bu tvden sendeki sorun bende vardı daha doğrusu sorun değil cihazı kullanımın tan bilmemesi şimdi tarif edeyim ama biraz uzun süreceki tarif kumada en üste kırmızı tuş varya rec yazıyor o basınca tam ekran oluyor hadi kolay gelsin her keze.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kumandada play tuşuna bastığınızda tam ekran olacaktır.
  • @pardge kardeş işe yaradı. Sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb den Filmi aç küçük ekrandaysa Kumanda dan Play tuşuna bas tam ekran olacaktır. Yani televizyonda sorun yoktur. Yukarda bir arkadaş şans işi demiş öyle değil. Televizyonu biraz kurcalaman lazım. Google play tuşu resmi koydum. Sunny LCD TV film boyutu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02gencay -- 6 Nisan 2020; 15:51:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.