Şimdi Ara

SUNROOF BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb. aracımıza önem veriyoruz, eğer vermezsek bu formda işimiz ne :)
    ben diyorum ki sunroof yaptırmak iyi midir? kötü müdür? ne dersiniz
    iyi ise yaptırmak için temiz işçilik, kaliteli sunroof yapan bir yer biliyormusunuz?

ankarada ankaotomotiv var şaşmazda belki duyan vardır onlarla görüşmüştüm. sene başında
    tekli çiftli sapor klasik biçok ayrımı var. aracın üst kısmını ve barları kesiyorlar sunroofu yerleştiriyorlar
    1000 lerce araca takmışlar bugüne kadar ve hiçbir problemde olmamış.
    alman malı kullandıklarını söylediler markasıda webaslo galiba yada öylebirşey

fiyat olarak 1000tl ile 3000tl arası değişiyor tabi 3000 olan işçiliği, kesimi, fazla olan ve çift taraflı full cam tavan olan otomatik

sizinde bildiğiniz yerler varsa yada bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi augmentin -- 20 Mayıs 2009; 18:27:41 >

• sunroof
  • kardeşim seni mi kırayım şimdi sunroof olsun
    taktığın konuya bak şimdi
    ne fark edecek ki
  • Önceden ne yazılıydı ki..
    quote:

Orjinalden alıntı: augmentin

kardeşim seni mi kırayım şimdi sunroof olsun
    taktığın konuya bak şimdi
    ne fark edecek ki
  • sunrof olayından oldum olası tırsmısımdır sonradan yaptıranlar memnunumu bilmem ama orjinal sunroflarda tavanlarda ilave destekler var diye duymusdum sonrdan takılanlarda boyle bir ihtimal yok ,tavanı zayıflatmazmı? ben olsam arcın orjinal halini bozmam yaptıracak olanada karısmam .
  • DOĞRU SÖYLÜYORSUN TAVAN SARKABİLİR BENDE BUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA
    UYGULAMA YAPAN ARKADAŞLAR SUNROOF TAKILIRKEN TAVANA ALTTAN
    YANLARA DOĞRU BASKI YAPIYOR VE TAVANI DESTEKLİYOR
    DİYORLAR TABİ SONRADAN YAPILMIŞ Bİ ARACI İNCELEMEK GEREK
    BİRDE FULL CAM LA KAPATIYORLAR MIŞ TAVANI ÇOK İLGİNÇ
  • bence sonradan yaptırılan sunrooflar hiç bir şekilde orjinal fabrika çıkışı gibi olamaz belirli bir süre içinde sorunları patlak verir illaki.
  • hocam hiç uğraşma sunroff yaptıracağım diye...git full tavan acılır bir stilo al:) orjinal:)
  • twingo twingo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.STubBoRN

bence sonradan yaptırılan sunrooflar hiç bir şekilde orjinal fabrika çıkışı gibi olamaz belirli bir süre içinde sorunları patlak verir illaki.

arkadaşıma katılıyorum hiç yaptırmayın yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.