Şimdi Ara

sunroof taktıracam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 2000 model renault megane sedan var bunun üstine sunroof taktırsam nasıl olur sunroofların model olarak tavsiye edeceginiz var mı

• Senin yerini bilmiyorum ama bu konuda adını duyduğum en iyi yer Çorumda Zorlu otoymuş.Adamlar oto dizayn üzerine ihtisas yapmış diyorlar.Sunroof fiyatları manuel veya otomatik olarak değişiyor.Kaliteye göre 300 YTl civarında gibi hatırlıyorum
  • webasto dışında firmaları tercih etme..

Normalde arabaların tavanlarında da a b sütünlarında devam eden kuşaklar vardır. Takla anında tavanı tutar bunlar. Orijinal sunroofta bu kuşaklar hesaplanır yeri değiştirilir veya kuşaktan geçirilmez..

Sonradan takılan sunrooflarda genelde bu işlere dkkat etmezler ve tavan kuşaklarını da keserler takla anında tavan teneke gibi dayanıksız olabilir.

Sonradan takılan sunroofların izolasyonu da sorun olabiliyor yine bu konuda garanti veren biryerlere git.

Webastonun web sitesi olması lazım türkiyede bir ara istersen..
  • Webasto Hoşdere yolu üzerindeki Evren Sanayii Sitesi'nin içinde, Pelit Pastanesi'nin hemen yanında.
  • Amman dikkat et,doğru düzgün bi firmaya yaptır,yoksa çok uğraşırsın ilerde...
  • damlatır
    bozuk yolda ses yapar
    ufak işçilik hataları cok gözüne batar...

sonuçta pişman olabilirsin..

biz geçen sene clio ya yaptırdık en iyi diye söylenen yere..bu sorunlar yaşandı..aklında olsun
  • sonradan yaptırma demek istemiştim, yaptırırsan da oraya yaptır (ki önermem) ...orada bile sorunlar oluyormuş ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • webasto en iyisi onun bayisi maslakta kuzenler var .takarkende gördüm sahiplerinide tanıyorum çok dikkatli ve çok temiz işçilikle yapıyorlar.aracına hangi modelin daha iyi olacağınıda bence onlara sor .atatürk oto sanayi sitesi ikinci kısımda yerleriben sana sahibinin isminide yazıyorum .Fevzi Bey telefonları : (0212)2761649 Art Car deri döşemeden Cem Adalı gönderdi dersen sana en iyi şekilde yardımcı olacağınıda garanti ederim çok kaliteli insanlar ve işini çok iyi bilen sunroof olarak webastonun bayii her modelide elinde mevcut..
    quote:

Orjinalden alıntı: powerlife

merhaba arkadaşlar benim 2000 model renault megane sedan var bunun üstine sunroof taktırsam nasıl olur sunroofların model olarak tavsiye edeceginiz var mı
  • art car ne yazık ki ben ankarada oturuyorum verdiğin adres için teşekkür ederim istanbuldaki arkadaşlarımdan taktırmayı düşünen olursa senin verdiğin telefon numarasını veririm
  • hoc
    quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

damlatır
    bozuk yolda ses yapar
    ufak işçilik hataları cok gözüne batar...

sonuçta pişman olabilirsin..

biz geçen sene clio ya yaptırdık en iyi diye söylenen yere..bu sorunlar yaşandı..aklında olsun

ben de clio symbole taktırdım ancak orj. servisinde ve hiçbir sorun çıkarmadı ses olayı da yok
    arkadaşım bence servisinde yaptır
  • sagol görkem clio'da böyle sorunla karşılaştıysan büyük bir ihtimalle bende karşılaşırım seninde dediğin gibi servisinden yaptırmak daha mantıklı olur. servislerde tanıdıgın olması da ilerideki sorunlarda avantaj saglar
  • fiyat olarak ne ödedin peki no_fate
  • abi arabayı alırken bayiiden rica etmiştim taktılar
    ben aldığımda2006lar çıkmıştı piyasaya bu da galerinin elinde kalmıştı
    galeride kendi paketlerini eklemişti(güvenlik+klima+stil paketleri)
    bende sunroof istedim
    clio hb dynamique paketleri taktılar
    -orj. xenon far
    -orj. sunroof(elektronik)
    -orj. cd-changer

25900e gelmişti 2006 modelleri çıktığı için
    2006 modellerin donanımsızları 26000 ytl idi
  • anladım servisde yaptırmak fiyat olarak ne olur bide servise sormak lazım
  • başına iş alırsın hocam.orjinalleri bile zaman zaman adamın canını sıkıyor.o nedenle illa taktıracaksan.basit kullanımlı bir şey taktır.
  • arkadaşlar burda yanlış bir durum var sanıyorum .sunroof serviste orjinal olarak sonradan eklenen bir şey değil ki.orjinal sunroof dediğiniz tavanın içine girerek açılır dışarı doğru değil .bu sadece webasto nun diplomat modelinde var.Bu da sonradan takılması aşırı pahallı bir olay tavan komple içi iniyor ve hiç bir firma bu8nu tercih etmiyor.Serviste takılması derken webastonun yetkili servisi mi yoksa renault un servisi mi.Renaultun yetkili servisiyse bunu yapması yasak .ancak yetkisiz bir servis takabilir bildiğim kadarıyla.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim .şimdiden vereceğiniz bilgilerle ilgili teşekkür ederim
  • garantisi biten vb yada yakmayı göze alan araçlarda yapıyor servisler bende başka markaların servislerinde de yaptıklarını gördüm ama bence de yasak olmalı.. hatta bazı servisler motorla bile oynama yapabiliyor kısaca dikkatli olmak lazım her şekilde sonradan takılan sunroof orjinali gibi olmuyor, oluyorsa da %3-5 şansa kalmış iyisi çıkarsa sorun olmasa da güvenliği etkiler.
  • Ben borusan oto outdoor satışta bir sene staj mahiyetinde çalıştım bizim servis asla böyle birşey yapmazdı da ondan yadırgadım.Arabaların tavanlarını kesiyorlar sonra biz nizami deri koltuk yaptığımızda dahi garantiden çıkarırız diyorlar pess.Araç deri koltuk yapılırken tüm yapılan Airba fişlerinin sökülüp takılması takılırkende tüm fişler farklı olduğundan istesen ters takamazsın.Bir tek sol koltuktaki ağırlık sensörünün devresi önemli acemi olup onu kesmemek gerekli okadar onuda kesseler zaten airbag yanar.airbagi yanmayan hiç birşeyi olmayan bir arabanın deri döşeme yapılmış ya olursa diye garantisini iptal ederiz demek hangi akla hayır bir anlasam..........

quote:

Orjinalden alıntı: royartar

garantisi biten vb yada yakmayı göze alan araçlarda yapıyor servisler bende başka markaların servislerinde de yaptıklarını gördüm ama bence de yasak olmalı.. hatta bazı servisler motorla bile oynama yapabiliyor kısaca dikkatli olmak lazım her şekilde sonradan takılan sunroof orjinali gibi olmuyor, oluyorsa da %3-5 şansa kalmış iyisi çıkarsa sorun olmasa da güvenliği etkiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.