< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sunset Overdrive %100 Türkçe Yama - CidQu (3. sayfa)
-
-
CidQu.net Herkese Açık Discord'umuzu açtık! İsteyen herkes gelebilir. Sorularınızı, tavsiyeleriniz, sorunlarınızı, önerilerinizi vb. bütün her şeyi bu Discord ile bize ulaştırabilirsiniz!
Discord Davet Linkimiz:
-
Yeni Ekran Görüntüleri:
-
Güzel ilerliyorsunuz hocam, kolay gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu oyunu Türkçeleştirerek en güzel desteği veriyorsunuz türk oyun medyasına başarılarınız daim olsun efendim.
-
Discord adresimiz (https://discord.com/invite/pewherHF34) üzerinden yaptığımız açıklama:
-
%40'mı
Gerçekten hızlı ilerliyorsunuz hocam helal vallahi
Ellerinize sağlık hocam. Kardeşimle aramızda bu adam hiç uyumuyor mu diye konuşuyoruz sizi. :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu oyunu hiç duymamıştım ama konusu mizahı , görseli ile etkiledi açıkçası. Ben bu oyunu oynarım :)
-
Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzde 50'yi devirdik. Yakın zamanda oynanış videosu gelecek.
-
Harikasınız
-
Çevirmen arkadaşların ellerine sağlık. Oyunu aldım, bekliyorum. Size bir soru sormak istiyorum.Sizce tahmini olarak türkçe yamam projesi ne zaman biter ?
-
Temmuz ayında bitecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok istenen ve beklenen bir oyundu. Gayet hızlı ilerliyor emeğinize sağlık. Umarım bir sonraki projeniz State Of Decay 2 Juggernaut Edition olur.
-
Gamepass uyumlu olacak mı acaba yoksa steam versiyonunu mu almalıyız? Ona göre hazır indirim varken steamden oyunu alalım
-
Steam'den al işi garantile derim. Ama tabii bunu diyen adam da Xbox'tan aldı o yüzden benim işim muamma artık ama işi garantilemen daha sağlıklı olur.
Şu an 8 lira hocam ben direkt kaptım.
-
Bu akşam deneyeceğim Gamepass sürümü ve Korsan sürümü. Muhtemelen çalışacaklar ama almanızı tavsiye ederim. 8TL’ye bulunmaz nimet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X