Şimdi Ara

SUNSET OVERDRİVE (XBOX ONE EXC) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
16.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profxxx

Çıkınca forumdan toplanabilirsek bi 8 kişi co-op yaparız.Oyunu heyecanla bekliyorum

8 işsizi aynı anda bulmak zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Çıkınca forumdan toplanabilirsek bi 8 kişi co-op yaparız.Oyunu heyecanla bekliyorum

Biri işsiz mi dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

quote:

Biri işsiz mi dedi

• quote:

quote:

• Şimdiden 4 kişi olduk.
  • quote:

quote:

Buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 14 Ağustos 2014; 16:01:39 >
  • Enerji içeceklerinin insanları mutanta donuşturduğu bu dünyada 8 kişi Co op destekli,sınırsız eğlence 🎉 31 Ekim'de SADECE Xbox 🎮 One'da!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Enerji içeceklerinin insanları mutanta donuşturduğu bu dünyada 8 kişi Co op destekli,sınırsız eğlence 🎉 31 Ekim'de SADECE Xbox 🎮 One'da!
    Kesinlikle harika gozukuyor. Underrated oyunlarin arasinda.

• Videodan yorum yapmak yanlis olur ama cok kolay gibi geldi bana . Iclerine dusmedigin surece olmezsin yani . Umarim sadece boyle gorunuyordur yoksa bukadar eglenceli bi oyunu bikac hafta oynayip birakmak yazik olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Videodan yorum yapmak yanlis olur ama cok kolay gibi geldi bana . Iclerine dusmedigin surece olmezsin yani . Umarim sadece boyle gorunuyordur yoksa bukadar eglenceli bi oyunu bikac hafta oynayip birakmak yazik olur :)

Zorluk seviyesine göre değişir o kafaya takılacak birşey değil.
  • Aslında microsoft da exc oyunlarına türkçe destek vermeli, tr çıkışına kadar yeterince vakitleri vardı, umarım bir süpriz yaparlar.
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Microsoft Türkiye nin normalde o işleri yapması lazım ama nerdee....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Microsoft Türkiye nin normalde o işleri yapması lazım ama nerdee....
    Geçen nesil olduğu gibi bu nesilde Türkçe oyun adına pek bir beklentim yok. Cihazın çıkmasına sayılı günler kalmasına rağmen sağlam bir PR çalışması bile yapılmadı. Sessiz sedasız pazara giriyorlar eğer ki Türkiye pazarını ciddiye alsalardı fazlasıyla reklam yapıp lansmanlar düzenlerlerdi.

MCC'nin TR desteği ile çıktığını düşünüyorumda müthiş birşey olurdu yada ne bilim ileride Quantum Break falan en azından altyazı bile fazlasıyla iş görürdü.
  • Sunset Overdrive "NO RULES" Trailer

• Heyecanla bekliyorum

Size de Total Overdose u hatırlatmıyo mu ya sırf o yüzden çok istekli bekliyorum

İşsizlere beni de ekleyin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

Heyecanla bekliyorum

Size de Total Overdose u hatırlatmıyo mu ya sırf o yüzden çok istekli bekliyorum

İşsizlere beni de ekleyin beyler
    İngiliz perakendeci Game mağazasına ozel Sunset Overdrive hırkasını duyurdu.

Hırka,oyunla beraber 55 sterlin'e geliyor.

çok beğendim be

SUNSET OVERDRİVE (XBOX ONE EXC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 15 Eylül 2014; 22:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

İngiliz perakendeci Game mağazasına ozel Sunset Overdrive hırkasını duyurdu.

Hırka,oyunla beraber 55 sterlin'e geliyor.

çok beğendim be

SUNSET OVERDRİVE (XBOX ONE EXC)

Türkiye'de direk rapci olarak damgalanırsın.Oyun olduğunu anlamaz kimse

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Vallaha alabilecek durumum olsa hiç bakmam kimin ne diyeceğine.Hem rapçi deseler de sorun yok arada rap de dinlerim

Tam benlik bi urun hem sadece L'si varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Vallaha alabilecek durumum olsa hiç bakmam kimin ne diyeceğine.Hem rapçi deseler de sorun yok arada rap de dinlerim

Tam benlik bi urun hem sadece L'si varmış.

Sadece L ise Jesse Pinkman stayl
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.