Şimdi Ara

SUNSET OVERDRİVE (XBOX ONE EXC) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
16.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunset Overdrive PC versiyonu düşünülmüyor.

Xbox One'a özel oyunlar arasındaki en önemli oyunlardan bir tanesi olan Sunset Overdrive geliştiricisi James Stevenson, oyunun PC versiyonu olup olmayacağı ile ilgili bir açıklamada bulundu.

"Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum. Şu an oyunun PC versiyonuyla ilgili bir planımız yok. Biz sadece bitirmek için (Xbox One sürümünü) çok çalışıyoruz. Çıkışından sonra oyunu destekleyeceğiz ve gelecekte ne olacağına bakacağız. Ama bir plan yok. Oyunun PC versiyonunu ya da benzeri bir şeyi planlamıyoruz."

Görülebileceği üzere, geliştirici bazı açık kapılar bıraksa da, şu an için planları olmadığını defalarca söylüyor.
    BSC
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Sunset Overdrive PC versiyonu düşünülmüyor.

Xbox One'a özel oyunlar arasındaki en önemli oyunlardan bir tanesi olan Sunset Overdrive geliştiricisi James Stevenson, oyunun PC versiyonu olup olmayacağı ile ilgili bir açıklamada bulundu.

"Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum. Şu an oyunun PC versiyonuyla ilgili bir planımız yok. Biz sadece bitirmek için (Xbox One sürümünü) çok çalışıyoruz. Çıkışından sonra oyunu destekleyeceğiz ve gelecekte ne olacağına bakacağız. Ama bir plan yok. Oyunun PC versiyonunu ya da benzeri bir şeyi planlamıyoruz."

Görülebileceği üzere, geliştirici bazı açık kapılar bıraksa da, şu an için planları olmadığını defalarca söylüyor.
    BSC

• quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Alıntıları Göster
    bence bu oyunun videolarını izlerken sadece oyun içi özgürlüğe dikkat edilmeli
    gameplay videolarına bakıyorum oynamayı bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Oyunda 8 kisilik Co-op olacakmis,

SUNSET OVERDRİVE (XBOX ONE EXC)

E3 de bu oyunu görünce bu ne ya dedim zombi zombi içimiz dışımız zombi oldu.(Dead Rising 3). Ama şuan bu resmi görünce direk çıktığı gibi alacağım.Aga bu ne ya 8 kişi co-op çok iyi olur.İnşallah bozmazlar.Xboxta artık single pek sarmıyor.Bir arkadaşınla ilerlemek muhabbet etmek makara falan oluyor.Bence bu tarz çok oyun var ama co-opa yatkın ama nedense hiç co-op koymuyorlar yada şuan xoda en fazla 2 kişi co-oplu oyun var.Bu çok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: byorkouk

quote:

Oyunda 8 kisilik Co-op olacakmis,

E3 de bu oyunu görünce bu ne ya dedim zombi zombi içimiz dışımız zombi oldu.(Dead Rising 3). Ama şuan bu resmi görünce direk çıktığı gibi alacağım.Aga bu ne ya 8 kişi co-op çok iyi olur.İnşallah bozmazlar.Xboxta artık single pek sarmıyor.Bir arkadaşınla ilerlemek muhabbet etmek makara falan oluyor.Bence bu tarz çok oyun var ama co-opa yatkın ama nedense hiç co-op koymuyorlar yada şuan xoda en fazla 2 kişi co-oplu oyun var.Bu çok iyi oldu.

Alıntıları Göster
    Mutlaka izleyin

• quote:

Alıntıları Göster
    Xbox One Exclusive Sunset Overdrive Gets New Screenshots; Looks Explosive and Colorful

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.xboxachievements.com/game/sunset-overdrive/achievements/

• quote:

Orijinalden alıntı: Creativeflo

http://www.xboxachievements.com/game/sunset-overdrive/achievements/

Alıntıları Göster
    Bence bu oyunu co-op oynayacaklar için bir grup kurmalıyız. Oyunu tek başına oynadığımızda çok fazla zevk alacağımızı sanmıyorum. Adamlar boşu boşuna 8 kişilik yapmamış oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheArmy32

Bence bu oyunu co-op oynayacaklar için bir grup kurmalıyız. Oyunu tek başına oynadığımızda çok fazla zevk alacağımızı sanmıyorum. Adamlar boşu boşuna 8 kişilik yapmamış oyunu

Alıntıları Göster
    Umarım XBOX ONE'a aynı çizgide exc. oyunlar çıkmaya devam eder,gerçekten eğlenceli görünüyor oyun.
  • Sunset Overdrive Gameplay

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Sunset Overdrive Gameplay

hong kong storeden indirmeye başladım

• Yayinlanan bsc de izledigim son multi video yu hic beyenmedim cok karisik kimin kimi vurdugunu daha dogrusu ortada me oldugunu bile belli degil umarim butun multi o sekilde degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabasaakall

Yayinlanan bsc de izledigim son multi video yu hic beyenmedim cok karisik kimin kimi vurdugunu daha dogrusu ortada me oldugunu bile belli degil umarim butun multi o sekilde degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Umarım XBOX ONE'a aynı çizgide exc. oyunlar çıkmaya devam eder,gerçekten eğlenceli görünüyor oyun.

boyle oyunlarda esas tehlıke 3-4 saat muthıs eglendırmesı sonrada bıkkınlık verme rıskı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 20 Ekim 2014; 16:08:47 >
  • Ne zaman download edilebilir olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ne zaman download edilebilir olacak.

Pre load başlayalı 1 hafta oldu.
  • Keşke ps4 e de çıksaydı.Sırf bir oyun için de 1500 tl veremem
  • Dediğinin aynısını kısa bir süre önce yazmıstım. Kendini tekrar etme ihtimali var aynı şeyleri yapıyorsun sürekli zıpla,raylardan kay,uç,kaç.
  • Bu oyun insallah tutar xbox un boyle yapimlara ihtiyaci var ben sahsen cok umitliyim.
  • Sunset ın Windows Phone için de geleceği Sunset TV üzerinden onaylandı.

Önce Remedy sonra sunset,sırada turn 10,playground Games:)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.