Şimdi Ara

SUNSET OVERDRİVE (XBOX ONE EXC) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
16.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu açıklamayı oyunun çözünürlük acıklaması yaparkende sölemişlerdi.

Oyunu 1080p 30fps rahat yaptıklarını, cevreyi cok daha belirgin yaptıklarını ancak nesne obje ve karakterlerin doku kalitesinden feragat etmeye neden olduguklarını sölemişlerdi.

O yüzden 900p de nesne, obje ve karakterleri daha net, keskin ve daha belirgin hale getirdiklerinden göze daha iyi geldiğini ifade ediyorlar. Yani burda yapımcı nesnelere karakterlere, yogunlasmış, cevreyi dusurmuş.

Bir nevi olayı iyi yönden ele almışlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 22 Ekim 2014; 0:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Bu açıklamayı oyunun çözünürlük acıklaması yaparkende sölemişlerdi.

Oyunu 1080p 30fps rahat yaptıklarını, cevreyi cok daha belirgin yaptıklarını ancak nesne obje ve karakterlerin doku kalitesinden feragat etmeye neden olduguklarını sölemişlerdi.

O yüzden 900p de nesne, obje ve karakterleri daha net, keskin ve daha belirgin hale getirdiklerinden göze daha iyi geldiğini ifade ediyorlar. Yani burda yapımcı nesnelere karakterlere, yogunlasmış, cevreyi dusurmuş.

Bir nevi olayı iyi yönden ele almışlar :))

bu forumda bazılarının senden üslup dersi alması lazım hocam. teşekkürler cevap için.

Gökhan hocam herzaman böyledir.lakin keske sende duzgun uslupla girseydin konuya.tartismalarin onune gecmek ve daha iyi forum icin bu sart.

• Mesajlara bak ya,uslup dersiymiş.

• Sunset Overdrive Bundle ı Amazon'da tukenmiş.

• Fazla girmemistir stoklara o yuzden tukenmistir, konsol sattiracak oyun degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

Fazla girmemistir stoklara o yuzden tukenmistir, konsol sattiracak oyun degil.

Öyle deme adamlar bu oyuna bel bağladı. Kral exc.

• Valla ben oyunun videolarını vs çok beğendim bu sebep ile season pas lı sürümü aldım 900p miş vs kim ne derse desin zerre umrumda değil açıp oynar keyfime bakarım

• Çöplerin efendisi geliyor sonunda.

• Arkadaslar beni eksilemizsiniz ama bunu ben soylemiyorum, Amazon'un kendi sitesindeki aylik video oyun satis rakamlarindan baktim.
    Sunset Overdrive bundle Ekim ayi ilk 100 icerisinde yok.

Karsilastirma olmasi icin;
    Xbox One 33.
    Xbox One COD AW bundle da 92. sirada

Belli ki konsol sattiran bir oyun degil, Amazon genel satin alim profilini cok iyi yansitiyor konsollar satisa sunuldugundan beri.

Isteyenler icin bu da link:http://www.amazon.com/gp/bestsellers/2014-10/videogames#1

Konsol sattiracak bir oyun gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 24 Ekim 2014; 21:33:01 >
  • orc123456 kullanıcısına yanıt
    Millet diğer storelarda oyunlar daha ucuz olduğu için xbox one da oyunları dijital alıyor. Amazondan değil. Amazon satış rakamları hiç bir şeyi kanıtlamaz bu durumda. İnterneti gezerseniz hem yabancı hem türk forumlarda xbox one da dijital oyun alımının ne kadar yaygın olduğunu görürsünüz. O yüzden bana sorarsanız bu karşılaştırma yanlış. Konsol aldırtıcak bir oyun mu orası tartışılır evet ama oyun çok eğlenceli duruyorken çöp demek de anlamsız kalır. Diğer Exclerin arasında en azından benim için biraz geri planda olduğu doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

Arkadaslar beni eksilemizsiniz ama bunu ben soylemiyorum, Amazon'un kendi sitesindeki aylik video oyun satis rakamlarindan baktim.
    Sunset Overdrive bundle Ekim ayi ilk 100 icerisinde yok.

Karsilastirma olmasi icin;
    Xbox One 33.
    Xbox One COD AW bundle da 92. sirada

Belli ki konsol sattiran bir oyun degil, Amazon genel satin alim profilini cok iyi yansitiyor konsollar satisa sunuldugundan beri.

Isteyenler icin bu da link:http://www.amazon.com/gp/bestsellers/2014-10/videogames#1

Konsol sattiracak bir oyun gibi durmuyor.

Bana konsolu sattirdi valla 5 aydir tozunu alip durdugum ps4 un yanina dayanamayip almistim.

• GameInformer – 9.25/10
    Eurogamer – 8/10
    Videogamer – 6/10
    US Gamer – 4.5/5
    Destructoid – 8.5/10
    Hardcore Gamer – 4/5
    Polygon – 9/10
    IGN – 9/10
    Games Radar – 4/5
    GameSpot – 8/10
    Eurogamer Italy – 7/10
    IGN Benelux – 9/10
    ITF Gaming – 9/10
    Gamer 365 – 8/10
    Zing.cz – 8/10

• orc123456 arkadaş sunset bundle olarak beyaz satılan xbox ın satışlarda geride olduğundan bahsetmiş bu nedenle konsolu sattıracak bi oyun olmadığı tezini ortaya atmış, yani cevap veren arkadaşlar yanlış anladı sanırm, bencede sunset overdrive tür olarak çok fazla ilgili görebilecek veya konsol satışlarını ciddi artıracak bi yapım değil, oyun çok iyi çıkarsa tabiki bi exc. olduğu için alıp oynamak isterim ama bende temkinli yaklaşıyorum.

fakat başka bi bakış açısından bakarsak; bundle olarak satılan beyaz konsol çoğu kişiye cazip gelmiyor bi özellştirme yok bundle da, zaten birçok kişide siyahı renk olarak beyaza tercih eder diye düşünüyorum yani sunset in çıkışına bekleyen biri olsam gider siyah alırdım veya cod bundle alırdım. özellikle cod bundle çok iyi görnüyor. yani sunset belkide satmıştır veya satacaktır ama bunu bundle satmadı diyip kesip atmak zor.

zaten ön siparişte satıp satmaması da çok önemli değil oyun çıksın mekanikleri nasıl bi bakalım incelemelere, güzel çıkarsa alıp oynarız.

• Oyun gayet keyifli ve geyik bir oyun aldığı puanlar ki yukarda arkadaş paylaşmış süper.Alın keyfinize bakın konsol sattırır sattırmaz şu olur bu olur ne gerek var dostlar yapmayın basit sidik yarışına dönüyor.
  • Sunset Overdrive'ın İlk İnceleme Puanları Belli Oldu

GameInformer – 9.25/10
    Eurogamer – 8/10
    Videogamer – 6/10
    US Gamer – 4.5/5
    Destructoid – 8.5/10
    Hardcore Gamer – 4/5
    Polygon – 9/10
    IGN – 9/10
    Games Radar – 4/5
    GameSpot – 8/10
    Eurogamer Italy – 7/10
    IGN Benelux – 9/10
    ITF Gaming – 9/10
    Gamer 365 – 8/10

Oyunun çok keyifli ve eğlenceli olacağı en başından beri belliydi.Özellikle co-op modunu inceleme yapan editörler çok beğenmişler.Ayrıca grafiklerin çok iyi oldugunuda vurgulamışlar.FH2 den sonra en çok oynanan oyunlardan biri olucak
  • Meşhur Youtuber theRadBrad den 2 video izledim gerçekten şahane bir renk paleti var, çok canlı çok hoş duruyor.
  • Puanlara bak be yılın sürprizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Puanlara bak be yılın sürprizi

Sürpriz falan değil 100 kere dedik oyun eğlenceli çok güzel olacak diye sonuç ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Çöplerin efendisi geliyor sonunda.

Bir kere de tuttur lan

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/sunset-overdrive

/>

• Yeni exclusive ve harika inceleme puanları ;)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.