Şimdi Ara

Şunu anlayın artık zor değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitle kontrolü olmayan kaçış mekaniği olmayan herolar doğası gereği çok vurmak zorunda. 1 şampiyon yaratılırken kitle kontrol kaçış mekaniği vs oldukça çoksa hasardan kısılır. Kitle kontrol kaçış mekaniği vs yok ise doğal olarak hasarı yükseltilir. Lissandra gibi full cc ve kaçış mekaniğine sahip bir hero ile kitle kontrolü 0 olan zed'in aynı vurmasını bekleyemezsiniz. Aynı vuruyor olsa millet aptal mı zed oynasın. Örnek çeşitlendirilebilir. Bu oyunda çok nadir durumlar dışında sürekli bir denge var. Ayar kaçırıldığı fark edilince bir sonraki yamada hemen düzeltiliyor zaten.

Rengara ve zede gelen bufflara ağlamayın artık içim şişti ya

• ağlamak değilde adc'lerin haline üzülüyorum, bari 7.sezondaki sup metası yada targon metasını geri getirsinler. yoksa garibim adc'ler tek yiyorlar.. supların tepki vermeye fırsatları olmuyor.. hadi tank olmayan mid lane'ler de 2 yiyor..
    draktar nerflendi ama sezon 7 öncesi draktar alan varmıydı.. şu an gümüş elmas arası kritik kasıyorlar rengara..
    *swain nerflendi ama yeterli değil misal, normal arenada değil profesyonel arenada geçenlerde avrupada 4v1 attı ölmedi bile profestonel arenada insta ban atıyorlar heroya..
    * fizz'in early gamedeki hasarını düşürüp late hasarını arttırmaları lazım. rework öncesi fizz eksik cana göre vurduğu için daha dengeli idi. şimdiki fizz early game'de çok güçlü latede düşüyor
    sayısız örnek var dengesizliklerle ilgili ama sezon 6 biraz daha dengeli idi sanki

(bu arada rengarın kitle kontolü ve kaçış mekaniği var, keza khazix'inde )

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Skill spamlayarak 'E' cc alabilen heroya kitle kontrolü var demeyi hadi yine anlarımda kaçış mekaniği var derken ??
  • üstad,
    lissandra e atıp kaçış mekaniği nasıl var ise; rengarın ultisi ile veya çalıdan farklı bir hedefe (totem bile olur) zıpyarak kaçması var.. khazix'i söylemiyorum bile kıçı sıkışınca hopluyor veya gizlenip olay yerinden firar ediyor..
    sonuç olarak kitle kontrolleri ve kaçış mekanikleri var...
    lee-sin gibi düz heroların bile 1v1 de kaçmak için r atıklarını görüyoruz. ultiyi her zaman rakibe atlamak için kullanmayan rengarlar bile var.
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Lissandra 20 koşulun 20 sindede durumdan çıkabilirken rengar için çalıydı şuydu buydu gerek. Koşullu olduğu için kaçış mekaniği var olarak kabul edemeyiz. + olarak rengarla adam içindeyken ulti açman bir şey değiştirmeyecek yakınında görünebilir olduğu için.
  • Camille bence hala dengesiz 3 item olunca tek komboda kesiyor mobil true damage cc var counterplay neredeyse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 7 Nisan 2018; 11:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adc in 2018 lul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir dakika yani sen şimdi ciddi ciddi rengarın mobilitesi yok mu dedin az önce yoksa ben mi öyle anladım acabaaa

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Evet doğru anlamışsın :)
  • ReNGaR çaLıDan adaMın üstüNe atLıO moruQ nasıL mobiLite yoq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

hocam hazır seni görmüşken sorayım. oyunu yıllarca oynamamış, asıl elosu silver olan biri plat-dia elodaki rakiplere karşı nasıl oynamalı? arkadaşlarımla 5 pre dereceli esnek giriyoruz. 1 tanesinin asıl elosu master-challenger arası bir tanesi plat-dia arası, diğer ikisi silver-gold arası. ama hepimiz plat 5-2yiz. main adc ama karşıya gelen rakipler oyunu ezberlemiş plat ve dia oyuncuları olunca beni kevgire çeviyor. adc kasmayınca da oyun gidiyor. adamlara diyorum beyler sizle girmeyeyim benim yüzünden kaybediyorsunuz diye ama ısrar ediyorlar gel diye.

zaten toplasan 1 sene oynamadım lol'ü daha önceki konuda da dediğim gibi 500 maç civarı fiora spamladım, rework geldi diye oyunu bırakmıştım, arkadaşlar oynuyor diye tekrar başladım. maini adcye çevirdiğim için diğer rollerin herolarına hakim değilim. garen spamlıyorum topta ama iş yapmıyor. farm yapıp feedlemezsem zaten diğer arkadaş taşıyor ama farm da yaptırmıyorlar ki. adam dia 2, rivenlı bir nicki var, almış riven'ı ben garen oynuyorum gelip kule altı kesiyor. oyunu 20-0 bitirdi psikolojim bozuldu. sup sevmiyorum ormanı da sürekli bir arkadaş oynuyor. midi de challanger eleman alıyor. top ve adc kalıyor bana. sence ne yapayım hangi heroyu mainleyeyim? aslında koridoru düzgün geçirirsem tflerde falan saçma işler yapmıyorum ama ilk 20 dk kritik. girdiğim saçma takaslar feedlememi sağlıyor, safe kalıp farm yapayım diyorum ama yaptırmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 8 Nisan 2018; 2:11:48 >

• Geri düşsede bir şekilde iş yapan herolara yönelmen gerekiyor. Örneğin vayne jinx draven tarzı herolarda geri düşersen farm yapamazsan ölü çar moduna geçiyorsun. Sıfır fayda. Miss fortune spamlayabilirsin. Senin için harika bir seçim olur. Build olarakta hyper carry değilde karabalta youmu tarzında gidersin. Hem çok kolay burst yemezsin hemde team fightlarda E-R combosuyla bile çok yüksek hasarlar çıkarabilirsin. Farmda eşit gidemesende çok geri düşmemeye çalış. Çok zorda kalmadıkça mananı minyonlar için kullanma. Birde Tahm kench tarzı suplarla oynarsan 4-5 ölüm ortalamasıyla bitirirsin oyunları
  • quote:

Geri düşsede bir şekilde iş yapan herolara yönelmen gerekiyor. Örneğin vayne jinx draven tarzı herolarda geri düşersen farm yapamazsan ölü çar moduna geçiyorsun. Sıfır fayda. Miss fortune spamlayabilirsin. Senin için harika bir seçim olur. Build olarakta hyper carry değilde karabalta youmu tarzında gidersin. Hem çok kolay burst yemezsin hemde team fightlarda E-R combosuyla bile çok yüksek hasarlar çıkarabilirsin. Farmda eşit gidemesende çok geri düşmemeye çalış. Çok zorda kalmadıkça mananı minyonlar için kullanma. Birde Tahm kench tarzı suplarla oynarsan 4-5 ölüm ortalamasıyla bitirirsin oyunları
    yanlış anlamaz iseniz bir şey soracağım Vayne ve Jinx nasıl geri düşsede iş yapmıyor durumuna düşüyor . ikiside hyper carry . ikiside 2 core dan sonra powerspike alıyor. ki jinxin late game i biraz sapıklaşıyor (yanındaki insanların gerizekalı olmadıgını varsayarsak late game 3 core bitirmiş bir jinxi full build rengar atlıyıp kestirtmezler diye düşünüyorum

• falconn12 kullanıcısına yanıt
    Geri düşmüş bir hyper carry 2 itemini dakika 30 da anca bitirir. O dakikadan sonra da pek bir anlamı kalmıyor. Tanklar yeterince tank olup hasar yemiyor apc yada adcleride fazlasıyla hasar potansiyeline sahip oluyor kırılgan herolara karşı. Late game dediğin olay 35 ve sonrasında başlamış oluyor. 35 e 3 itemi zor bitiren adcnin oyunda yada late gamede ne gibi bir faydası olur? Karşı takım dakika 50 e kadar jinx yada vaynein full build olmasını mı bekleyecek 20 dakikada.

''ikiside 2 core dan sonra powerspike alıyor''. Demişsin ama bunu dakika 21-22 de alırsa dediğin oluyor dakika 30 dan sonra alması bir şey sağlamıyacak ona
  • Solo q da chall elo seviyesi dışında kasabilmeyi başarmış bir Rengar'a karşı nasıl counterplay yapılabilir? R ye basıp adc ye sağ tıklaması tek başına yeterli değil mi?
  • quote:

Geri düşmüş bir hyper carry 2 itemini dakika 30 da anca bitirir. O dakikadan sonra da pek bir anlamı kalmıyor. Tanklar yeterince tank olup hasar yemiyor apc yada adcleride fazlasıyla hasar potansiyeline sahip oluyor kırılgan herolara karşı. Late game dediğin olay 35 ve sonrasında başlamış oluyor. 35 e 3 itemi zor bitiren adcnin oyunda yada late gamede ne gibi bir faydası olur? Karşı takım dakika 50 e kadar jinx yada vaynein full build olmasını mı bekleyecek 20 dakikada.

''ikiside 2 core dan sonra powerspike alıyor''. Demişsin ama bunu dakika 21-22 de alırsa dediğin oluyor dakika 30 dan sonra alması bir şey sağlamıyacak ona
    haklısınız doru
  • Okumayın ben yaptım siz yapmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanSunHwa

Okumayın ben yaptım siz yapmayın
    Şuraya gelene kadar bütün duyguları yaşadım Nefret, sevgi, mutluluk, merak, korku...
  • Bence sıkıntı şurada

Evet ADC'mi Suikastçi Bey tekliyecek normalde fakat takıma CC alınmadığı için, takımdaki tankın ön safhada durmak yerine kendini ADC sanıp arkada da "Iğah Ihıh varmış" deyip saklanması, Supportun Luluanna alınmayıp, Orianna alınması ve ultinin George için feda edilmesi ve takımdaki tek CC kaynağı olan Jungle Elise'ın o E'sini 5 kişiye birden atamayacak olması yüzünden TEQ yiyor o ADC'ler.

Siz siz olun adam akıllı takım kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.