Bildirim
SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
3 monitör çok güzel duruyor ve çalışmalarınız gördüğüm kadarıyla güzel ilerliyor, takip -
Hocam gidin tuafiyeye orda ince tel tokalar var onlardan alın ve demekle biraz törpüleyin o zaman oluyor ben böyle çıkar mıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiz arkadasimin tokasi vardi aklimada gelmisti bununla bisey yaparim diye hemen torpulemeye basliyorum
Aynen deneyin bi de isterseniz Size rezervuar yaparım kaç Cm istiyor sanız
Harika görünüyor emeğinize sağlık takipteyim bu arada hocam
Selamlar arkadaslar. Toka islemide husran oldu ne yazıkki en sonunda kırıcam biseyleri rezervuarı cin den bi model buldum kargo dahil 65 tl ye geliyor yaklasık. 2x5.25 boyutunda ve sıcaklık gostergeli. sleeve icin @modifiyemalzemecisi ile gorusecegim. bakalım yardımcı olabilecekmi.
-
hocam onların incesi satılıyor hiç uğraşmayın alın bir tane anlar sınız zaten ince olduğunu sonra pense ile içine ittirin o tam oluyor zaten -
Ustadim tokayi da incelttim icine giriyor hatta ama pin bir turlu birakmadi kendini. Tum motivasyonum uctu gitti
Başarılar güzel görünüyor -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X