Şimdi Ara

SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baylar; sleeve icin pinleri sokmeye cabaladim ama beceremedim. Resimdeki pinlerin iki yanindan ignelero sapliyorum ama kablo bi turlu birakmiyor kendini. Onerisi veya direk sokumde sazi eline alip yardimci olabilecek kimse varmidir?
     SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 monitör çok güzel duruyor ve çalışmalarınız gördüğüm kadarıyla güzel ilerliyor, takip
  • Hocam gidin tuafiyeye orda ince tel tokalar var onlardan alın ve demekle biraz törpüleyin o zaman oluyor ben böyle çıkar mıştım

• Kiz arkadasimin tokasi vardi aklimada gelmisti bununla bisey yaparim diye hemen torpulemeye basliyorum

• Aynen deneyin bi de isterseniz Size rezervuar yaparım kaç Cm istiyor sanız

• Harika görünüyor emeğinize sağlık takipteyim bu arada hocam

• Selamlar arkadaslar. Toka islemide husran oldu ne yazıkki en sonunda kırıcam biseyleri rezervuarı cin den bi model buldum kargo dahil 65 tl ye geliyor yaklasık. 2x5.25 boyutunda ve sıcaklık gostergeli. sleeve icin @modifiyemalzemecisi ile gorusecegim. bakalım yardımcı olabilecekmi.
  • hocam onların incesi satılıyor hiç uğraşmayın alın bir tane anlar sınız zaten ince olduğunu sonra pense ile içine ittirin o tam oluyor zaten
  • Ustadim tokayi da incelttim icine giriyor hatta ama pin bir turlu birakmadi kendini. Tum motivasyonum uctu gitti

• Başarılar güzel görünüyor
  • Selamlar;
    Sistemi @supressor arkadastan satin aldigim rezervuar ile tekrar toplamaya basladim. @modifiyemalzemecisi arkadas ile de gorustum ve ben odenek ayarlar ayarlamaz komple sleeve icin beklemede. Simdilik elimdeki sleeve malzemesi ile gozonundeki kablolari yerlestirdim. Dun aksamdan beri ugrasiyorum sanirim bu sefer en temiz hali ile ortaya cikacak sistem. Kasanin icinde biraz boya isi yaptim. On off butonu satin alip kasanin ust kosesine bi delik acarak yerlestirdim. Pompanin yeri belli oldu onune rezervuar gelicek. Bu gece biraz daha ilerletebilirsem yeni resimler sabaha yuklenir.

Tesekkurler.
     SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli)

• Selamlar,

Konuyu en sonunda baglayabilecegim sanirim. Iste karsinizda adim adim toplanma islemi. Bu sefer bitti.
     SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli)

• Resimler devam

• Resimler biraz daha devam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.