Şimdi Ara

SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yo bahsettigim kasanın direnci degil. Kasa baya 2mm celik o her turlu dayanır. Anakartın zarar görmesinden ürküyoruö.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImHoteb

Yo bahsettigim kasanın direnci degil. Kasa baya 2mm celik o her turlu dayanır. Anakartın zarar görmesinden ürküyoruö.

hmm... tekrar düşündümde ekran kartları ağırlıktan ötürü aşağı sarkabilir. O yüzden şöyle birşey yapabilirsin. 5-10 liraya bir kasa bulup onun arka panelini söküp senin 9u ya bağlayabilirsin. böylece ekran kartlarını pci boşluklarında bulunan vidalara bağlayabilirsin. böylece ekran kartlarının ağırlıklarını almış olursun. ek olaraki anakartın montaj vidalarını eksik atma. birde anakartın arka kısmındaki lehimler kasa gövdesine değmesin. bunları yaptıktan sonra hiçbirşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 28 Ocak 2014; 15:22:19 >

• Ne oldu ya projeden ses seda yok
  • Arkadaslar askerdeydim. Baya bildiginiz 6 ay yaylalar yaylalar yaptim

Yapilacak isler:

Surucu yuvalari
    Psu kablolari coraplama
    Power ve reset dugmeleri yerlesimi
    Rezervuar alimi (halen alamadim)
    Yan celik kapaklar yerine cam kestirdim onlarin montaji
    Ve sizden gelicek uygulayabilecegim fikirler
     SUNUCU KABINI (9U) KASA OLURSA (Resimli mesimli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oda goruntusu

• Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImHoteb

Oda goruntusu

Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık Bir de direksiyonunuzun modeli ne Thrustmaster TX'e benzettim ama değil sanırsam.

• Akrilik boru isteruk ayrica su psunun oldugu kismi kapatacak bir sac buktur hocam cok daginik duruyor :)

• Arkadaslar yorumlar icin tesekkurler. Direksiyon thrustmaster F 430 ffb modeli. Tek motor kayisli bi model. Ferrai F 430 modelinin lisansli replikasi.

Psu nun onune bi rezervuar ayarlamaya calisiyorum. Rezervuar gelince ona gore akrilik yapmayi isterim . Bukme konusunu baya bi incelemistim zamaninda icine konulan silikon falan baya detayli bi is ama olunca tam oluyo meret

• Bi rezervuar satan bulsam 40 cm tup model. Yokmu beyler elinizde?

• Hoşgeldin dostum Hadi bakalım durmak yok MODA DEVAM Benim evde de tadilatın bitmesine 4-5 gün var bitince bende kaldığım yerden devam edeceğim. Bu yaz forum açısından biraz bereketsiz geçti. Birkaç kişi olarak durumu kurtaralım.
  • Yarın odanın yerleşimini değiştirieceğim. ardından forumun ikinci el kısmında rezervuar avına çıkacağım. çok cesaretlenirsem psu sleeve işine girişeceğim. şans dileyin.
  • hocam çok fena gözüküyo
  • Mesajım bulunsun.
  • edit,,(fazla yazdım silinmesi için bildirdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz44 -- 23 Ağustos 2014; 21:28:52 >
  • Şahane görünüyor hocam, takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzele benziyor takip
  • Selamlar; odanin yerlesimini degistirdim en sonunda. Suanki ilk is psu sleeve. Mavi setler hazir isleme baslamak icin malzemeleri buldum. Rezervuar diye aglamaya devam

• Unutmadan bugun birde kasanin altinda duran sehpa raf benzeri seyi yaptim. Koctas sagolsun 36 tl ye mos gibi malzemeleri kesip kenarlarini seritle dondu. Ara rafi olcmeden pat diye birlestirdim ama alt tarafa woofer in sigabilecegi cok guzel bir ayar olmus. Kablolar falanda olabildigince azaldi.

• Güzel ve orijinal gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.