Şimdi Ara

SUNUCU KURACAĞIM ORTAK ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2 ARKADAS SUNUCU AÇMAYA KARAR VERDİK FAKAT 2 KİŞİ ALTINDAN KALKAMAYACAĞIZ ANLAŞILAN Bİ PROJE İÇİN YAPMAK İSTEDİK 2 KİŞİYİ AŞIYOR İSTERSENİZ PROJEMİZDE GÖREV ALIRSINIZ İSTERSENİZ ALANI EŞİT ŞEKİLDE BÖLER PAYLAŞIRIZ LİMİTSİZ TRAFİĞİ VAR 500 DOLAR DEPOZİTO VE SÖZLEŞME BANA AİTTİR TÜM YASAL SORUMLULUKLAR BANA AİT SİZ SADECE SİZE DÜŞEN ÖDEMEYİ YAPARSINIZ YETER.

72 SAATTE KURULUYOR

WİNDOWS SERVER

P4 2.6 805 Çift Çekirdekli
    1 Gb DD2 533 Mhz
    80 GB SATA HDD
    1 MBIT ANLIK TRANSFER
    LİMİTSİZ TRAFİK
    PLESK WINDOWS 7.6.1 - TÜRKÇE
    ASP/PHP DESTEĞİ
    MYSQL DESTEĞİ
    2 ADET İP

• 1. Forumdan iki dakikada tanıdığın birine nasıl güveneceksin ?
    2.500 Dolar işi nasıl oluyor alacağınız yerinde adını yazabilirseniz incelemek isteriz...
    3.Ortak olacak kişiye nasıl güven vereceksiniz noter karşısında imzalama yapıcakmısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

1. Forumdan iki dakikada tanıdığın birine nasıl güveneceksin ?
    2.500 Dolar işi nasıl oluyor alacağınız yerinde adını yazabilirseniz incelemek isteriz...
    3.Ortak olacak kişiye nasıl güven vereceksiniz noter karşısında imzalama yapıcakmısınız ?

• Tamam ben varım. ortak bir şekilde işlem yapmaya yazdığınız ücretleride kabul ediyorum özellikleride.

PM ile telefon numaranızı ve adresinizi yazın lütfen kendim geleceğim veya şirketten imza yetkisine sahip bir personeli yollayacağım.

Yapılacakları yazıyorum;

1-) 500 $ depozito ve server aylık faturalarının kopyasını istiyorum
    2-) Bu servere ait ortaklığa dair noterden resmi imzalı bir sözleşme yaparız.
    3-) Şirket avukatımada telefonunuzu veririm o size yasal prosödürleri daha net anlatır.

Pm nizi bekliyorum işlemleri hemen halledelim size ödeme çıkayım.

Not : bu data centerin adını ve internet adresini birde direk alacağımız serverin satın al linkinide isteyecem sizden, zaten söylemesemde verirsiniz ama bende incelim belki daha iyi bir sistemde alabiliriz.

Saygılarımla..

ADAMER WEB TECHNOLOHIES
    ŞİRKET SAHİBİ
    MEHMET HAKAN KIROĞLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 2 Ekim 2006; 0:57:22 >

• evet istekler standart prosedürler hayırlı olsun :)
  • ARKADAŞLAR GEREK KALMADI BEN ORTAĞIMI BULDUM İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER ÖLE CEVAPLAR YAZMIŞSINIZ Kİ BEN SANKİ DATA CENTERI SATIN ALIYORUZ SANDIM

500 DOLAR DEPOZİTOYU SÖLE ANLATAYIM SUNUCU BİZE AİT OLACAK ÇIKMAK İSTEDİĞİMİZDE İSTERSEK BİLGİSAYARI İSTENİRSE DEPOZİTO BEDELİNİ ALIYORUZ BUNU DA ANLAYAMAZSANIZ NE DİYİM ARTIK SANKİ HİÇ SUNUCU KURMADINIZ

SANIRIM CEVAP YAZANLARIN ÇOĞU SERVER SAHİBİ VEYA DATA CENTER SAHİBİ AZ ÇOK TAHMİN EDEBİLİYORUM NEYSE ARKADASLAR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER ARTIK GEREK KALMADI BANA 1 ADET ORTAK LAZIMDI VE BULDUM

ADMİN ARKADASLARDA KONUYU KAPATIRLARSA MEMNUN OLURUM İYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞLAR
  • Şimdi arkadaşım bir bu işi şahıs olarak değil şirket olarak yapıyoruz üst kısımda yazdığım prosedürler Eltun
    unda belirttiği gibi standart normal prosedürler. bir ortaklıktan bahsettin bu basit bir şey değil çünkü.

Senin mesaj yazmandan 1 saat sonra mesaj yazmışım hatta daha kısa bir süre önce bu kadar süre içerisinde gerçekten bir ortak buldun mu??

Genel anlamda sana bilgi vereyim p4 2.8 değil xeon 3600 çift işlemcili 1 mb değil 10 mb 100 mb hatlı makineler bile hiç bir ama hiç bir data centerde depozito olmadan aylık 200 $ a kadar düştü. ben açık konuşmayı severim yanlış anlama tanımıyorum seni sadece görüleni söylüyorum

ya sen burda birini dolandırmaya çalışıyorsun yada biri seni dolandırmaya çalışıyor ve her ikiside önemli bir şey.

Neyse umarım insanlarımız birşeyler talep ettiklerinde bu şekilde sorgusuz sualsiz olumlu yanıt aldığında ama işin içine yasal prosedürler girince kaçacakları isteklerde bulunmazlar artık.

Saygılarımla..

• Arkadaş hemen de bulmuş ortağını...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.