Şimdi Ara

Sunucu Sahiplerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün ve önceki yaşanmışlıklarıma dayanarak burada birşey konuşmak istiyorum. Donanımhaber'in Mu Online oyuncularını çekmek için kullanılan bir yer olduğunun farkındayız. Burada Sunucularının tanıtımlarını yapan adminler oyunculardan daha fazla konu açıyor. Buna şahit olmak isterseniz "Geri git" butonuna basın ve sayfayı inceleyin. Bu konuyu neden açtın diye sorarsanız ; Forumda sunucularının tanıtımını yapan sunucu sahipleri öncelikle "Sunucum Nasıl Olsun, Jewel Sistemi nasıl olsun, Experience oranı kaç olsun?" gibi sorular soruyorlar bizlerde rahat edebileceğimiz sunucu özelliklerini yazıyoruz. Sonra az çok buna yakın bir sunucu açıyor yönetici reklamını yapıyor. Giriyoruz kasmaya başlıyoruz yaklaşık 200-300 lvl olduğumuz süre boyunca bazı eksiklikleri yönetime hep bildiriyoruz şöyledir,böyle olmalıdır diyoruz. Ne oluyor biliyor musunuz? Dört beş gün öncesinde oyuncu çekmek için "server nasıl olsun" diye soran yönetici kendi kafasındaki şeyleri yapıyor, önerilerinizi dikkate aldım diyor, mazeretler uyduruyor, kelime oyunları yapıyor. Daha ileri seviyeye gelip iyice rahatsız olduğunuz ve değişmediğini gördüğünüzde tekrar bildiriyorsunuz ve "Zorlamı tutuyorum, oynamasaydın, binlerce sunucu var" gibisinden tepkiler alınıyor. Tamam belki burada biz bazı isimlerin ne olduklarını oynadıkça görüyoruz ama oyunlara girip istediklerini bulamayan, saçma vaatlerle kandırılanlar var. Bunun aksinin değişmeyeceğini biliyorum fakat demek istediğim bu isimlerin size yaptıklarını unutmayın çünkü her sene farklı bir projeyle sunucu açacaklarını söylüyorlar onlara bir dahaki sefer intibalarınız ve yaklaşımlarınız farklı olsun. Ben bu forumda yıllarını geçirmiş bir çok kişinin sunucusuna girdim ve yukarıdaki anlattığım şeyleri yaşadım. İsim veya marka vermeme gerek yok topiklerde hatta bu başlıkta verdikleri(verecekleri) mesajlardan anlayabilirsiniz.

Saygılar.

• Senin demek istedigin Sunucuyu anladım.

Bende oynuyordum 100 level oldum bazı arkadaşlar sunucuyu oynarken oyun içi eksikleri söledi bende dikkat ettim ve ilgilenen hiç bi yetkili yoktu yok yakınken (160 level iken) oyunu bıraktım oynamadım. Çünkü ilgisiz bi Yönetici oldugunu anladım...
  • Kelimesi kelimesine haklı arkadaş..
  • Mu online"nin tadı çıktı sağlam full çeken girmek için uğraştıran server yok o pakmdan biraz Mu"ya ara werme kararı aldm Belki böle bi server olrsa geri başlarm ama yok online sayısı çok az oldu mu sıkıyo Neyse baqalm yeni online oyuna yönelelim biraz da ama bu forumda benden kurtuluşunz yok ortamını sewiorm buranın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Arkadaşlar,
    Bugün ve önceki yaşanmışlıklarıma dayanarak burada birşey konuşmak istiyorum. Donanımhaber'in Mu Online oyuncularını çekmek için kullanılan bir yer olduğunun farkındayız. Burada Sunucularının tanıtımlarını yapan adminler oyunculardan daha fazla konu açıyor. Buna şahit olmak isterseniz "Geri git" butonuna basın ve sayfayı inceleyin. Bu konuyu neden açtın diye sorarsanız ; Forumda sunucularının tanıtımını yapan sunucu sahipleri öncelikle "Sunucum Nasıl Olsun, Jewel Sistemi nasıl olsun, Experience oranı kaç olsun?" gibi sorular soruyorlar bizlerde rahat edebileceğimiz sunucu özelliklerini yazıyoruz. Sonra az çok buna yakın bir sunucu açıyor yönetici reklamını yapıyor. Giriyoruz kasmaya başlıyoruz yaklaşık 200-300 lvl olduğumuz süre boyunca bazı eksiklikleri yönetime hep bildiriyoruz şöyledir,böyle olmalıdır diyoruz. Ne oluyor biliyor musunuz? Dört beş gün öncesinde oyuncu çekmek için "server nasıl olsun" diye soran yönetici kendi kafasındaki şeyleri yapıyor, önerilerinizi dikkate aldım diyor, mazeretler uyduruyor, kelime oyunları yapıyor. Daha ileri seviyeye gelip iyice rahatsız olduğunuz ve değişmediğini gördüğünüzde tekrar bildiriyorsunuz ve "Zorlamı tutuyorum, oynamasaydın, binlerce sunucu var" gibisinden tepkiler alınıyor. Tamam belki burada biz bazı isimlerin ne olduklarını oynadıkça görüyoruz ama oyunlara girip istediklerini bulamayan, saçma vaatlerle kandırılanlar var. Bunun aksinin değişmeyeceğini biliyorum fakat demek istediğim bu isimlerin size yaptıklarını unutmayın çünkü her sene farklı bir projeyle sunucu açacaklarını söylüyorlar onlara bir dahaki sefer intibalarınız ve yaklaşımlarınız farklı olsun. Ben bu forumda yıllarını geçirmiş bir çok kişinin sunucusuna girdim ve yukarıdaki anlattığım şeyleri yaşadım. İsim veya marka vermeme gerek yok topiklerde hatta bu başlıkta verdikleri(verecekleri) mesajlardan anlayabilirsiniz.

Saygılar.

sonuna kadar haklısın ben ve bi kaç arkadaşım ortak server açmayı düşünüyoruz şahsen bu aralar böyle çok konu açıldı ne istersiniz ne düşünürsünüz aslında yapılması gereken bişi bizde yaptık ama ne bilim herkez yapmaya başladı herkez server acmaya başladı bi anda gene server patlaması oldu bizim açacağımız serveri kimse bilmiyor şahsen 3 5 kişi en fazla eğerki rahatsızsan bu olaydan bizim açacağımız serveri bekle derim sana dostum burda büyük konuşmak gibi olmasın ama 9 senemi verdim bu oyuna ne doğru ne yanlış iyi anlıyorum admin den önce player olmayı bilicek insan ne zorluklarla oynadığını bilicek ki admin olduğunda başkalarının yaşamamasını sağlamak ile uğraşıcak sonuna kadar haklısın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Arkadaşlar,

Saygılar.

fasla söze gerek yok adam yardırmıs abi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 14 Temmuz 2010; 5:05:39 >

• Ayrıca belirtmek isterim ki burada kimse benim istediğim gibi olsun açtığın sunucu demiyor. Diyoruz ki eğer sen sunucunu açarken soruyorsan artık o şekilde yapmakla mükellefsin. Böyle birşeye başvurmadıysan konuşmaya hakkımız olmaz fakat bir arz'ı soruyorsunuz belli ediyoruz talep etmemizi sağlıyorsunuz sonrasında hayal kırıklığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @1 adam hakli beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.