Şimdi Ara

Sunucu ve Hosting Firmasında Çalışıyorum Sorular Gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hic destek bolumunde calistiniz mi? gelen en ilginc soru neydi?
    ayrica maas ne kadar. ozelse pmden atabilirsiniz. lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hic destek bolumunde calistiniz mi? gelen en ilginc soru neydi?
    ayrica maas ne kadar. ozelse pmden atabilirsiniz. lutfen

Şu an aktif olarak destek bölümüne yardımcı oluyorum diyebilirim.Çok fazla ilginç olaylar olmuyor desem yeridir.Sunucular çok fazla stabil durumda inanin çoğu gün ticket dahi gelmiyor :)
  • yere düşen resellerleri ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

Reklam olmasın onun için isim vermiyorum.Sunucu ve Hosting firmasında çalışıyorum yeri geliyor DC ye gidiyorum yeri geliyor masa başında kahvemi yudumlarken sorulara cevap veriyorum.Bu iş ve sektör ile ilgili sorularını severek cevap verebilirim.

Çalıştığın yerin fotoğrafını çekebilirmisin?

• Malesef bunu yapamam Ama güzel bir sistemimiz var ofisde bilgisayarımız yok hepsi noc yani datacenter'da ki sunucuya bağlı bizim kullandığımız bilgisayarlar da orada.
  • Sunucu'da linux mu windows mu daha performanslı

• quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

hosting firması kurmak için sizce ne kadar sermaye olması gerekiyor.
    kullandığınız işletim sistemi ne?
    sistemde sık arıza oluyor mu? siber saldırılarla falan nasıl mücadele ediyorsunuz.
    son olarak bu iş zevkli midir?

hosting firması kurmak için sizce ne kadar sermaye olması gerekiyor. = Tamamen size kalmış hangi kısma hitap etmek istiyorsunuz veya ne kadar büyümek istiyorsunuz.Bu işi aylık 400-500 lira ile de yapabilirsiniz
    küçük ölçekli başlamak için 3-5 k ile başlar ucu yoktur.

Kullandığınız işletim sistemi ne? Sanallaştırma için esxi kullanıyoruz.147 GB ramli storageimiz var mesela.Linux candır bu arada :)

sistemde sık arıza oluyor mu? siber saldırılarla falan nasıl mücadele ediyorsunuz. Kendi firewall cihazlarımız var oradan gelen saldırıları engelleyebiliyoruz.Sistem arızaları sizin elinizde aslında en başta ne kadar stabil ise o kadar sorunsuz çalışıyor.Şu an kontlümde 400'ün üzerinde sunucu var anlık görüntü ile tsakip ediyoruz.

son olarak bu iş zevkli midir? İş evert zevklidir ancak sosyal hayatınız off olabiliyor olmaz olmaz gecenin köründe sunucular gider disk yanar hayırlı işler ondan sonra sabahlar olmasın

@mehmedaltair

Sunucuda tartışmasız linux daha performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 3 Mayıs 2014; 10:33:28 >

• Flatofis'deki SadeceHosting mi, Natro Bnet mi, İsimtescil mi. :)

Bu arada Asker'den döndün sonunda rahatladın Mesut kardeş, hayırlısı olsun diyorum.
  • Bilgisayar mühendislerine yada elektronik mühendisi ihtiyaci varmi sektorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Flatofis'deki SadeceHosting mi, Natro Bnet mi, İsimtescil mi. :)

Bu arada Asker'den döndün sonunda rahatladın Mesut kardeş, hayırlısı olsun diyorum.

Sağol hacım teşekkür ederim :) SH sadece isimtescil'den tövbe bismillah

@Software Developer

Belki bilgisayar mühendisi ama oda demin olun ki ünvanınızın bir anlamı kalmayacaktır.DC'de noc eleman olmaktansa tofaş'da çalışın daha iyi :D

@Ch4ylak

Şu an kurulu yok ama linux'dan çekeyim bir dosya bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 3 Mayıs 2014; 11:00:38 >

• ufak bir resim koyayım :)
     Sunucu ve Hosting Firmasında Çalışıyorum Sorular Gelsin
  • Lythari benim sh'de bir domainim var. Yandex kuruma geçip domain uzantılı mail adresi almak icin yandex kuruma geçmeye çalışıyorum yapamadim. Sen yandexe geçtiysen bir yardımını rica edicektim

• Sunucularınızın havada yüzdüğünü, diğer bir deyiş ile uçtuğunu mu öne sürüyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.