Bildirim
Sunucu ve Hosting Firmasında Çalışıyorum Sorular Gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yere düşen sunuculara ne yapıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: mhcd
yere düşen sunuculara ne yapıyorsunuz?
IKEA'dan mı geldiniz :) Düşmüyorlar efendim sunucularımız yere havada asılı duruyorlar -
Maaş kaç TL ? Ve En fazla Kaç GB ramlı sunucu var ? -
turhost mu? -
Turhost değil storage sunucu var 147 GB ramliquote:
Orijinalden alıntı: pazienza
turhost mu? -
Sunucuların bulunduğu odada ne tür bir havalandırma var içeride haslanmiyormusunuz? O odada mısır koysan mısır patlar be -
yere dusen artik yere ne dusuyosa iste onu napiyonuz -
içeride bilmem kaç bin watt'lık klimalar var ne sunucuların altında extra mazgallar var buradan da hava sirkülasyonu yapılıyor.Rack sunucuların özel kabinleri var orada hava sirkülasyonu var atxlerde biraz daha sıkıntılı olabiliyor bu durum.quote:
Orijinalden alıntı: MAXSTAR
Sunucuların bulunduğu odada ne tür bir havalandırma var içeride haslanmiyormusunuz? O odada mısır koysan mısır patlar be -
Eğitim seviyeniz nedir? ve ne okudunuz? Bu için sertifika felan aldınız mı? yoksa sadece tecrübeniz mi var? windows mu linux sunucu mı? son olarak maaş? -
Ne kadar alıyon onu söyle yeter.quote:
Orijinalden alıntı: GercekUykucu
Eğitim seviyeniz nedir? ve ne okudunuz? Bu için sertifika felan aldınız mı? yoksa sadece tecrübeniz mi var? windows mu linux sunucu mı? son olarak maaş? -
host ulanquote:
Orijinalden alıntı: raunk
Ne kadar alıyon onu söyle yeter.
Alıntıları Göster -
Kabinetlerde kullandığınız kablo çeşitlerini ve switchlerin marka modelini alabilirmiyimquote:
Orijinalden alıntı: raunk
Ne kadar alıyon onu söyle yeter.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: GercekUykucu
Eğitim seviyeniz nedir? ve ne okudunuz? Bu için sertifika felan aldınız mı? yoksa sadece tecrübeniz mi var? windows mu linux sunucu mı? son olarak maaş?
Ön lisans Bilgisayar Yazılım mezunuyum.Herhangi bir sertifika vs almadım.Okuldan çıktığım ilk gün yani 2011'de başladım bu sektöre. Kesinlikle Linux sunucu kullanması biraz zordur komutlar vs herşeyi elle derlemeniz gerekir.Maaşım beni tatmin edecek kadar diyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Kabinetlerde kullandığınız kablo çeşitlerini ve switchlerin marka modelini alabilirmiyim
Juniper'İn 3300 ve 4500 modelleri var elimizde daha fazla ayrıntı vermiyeyim -
Peki network sisteminden bahsedermisin, servis sağlayıcısı size nasıl bir bant genişliği ve hız sunuyor da siz sanal hizmet sunuyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Lythariquote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Kabinetlerde kullandığınız kablo çeşitlerini ve switchlerin marka modelini alabilirmiyim
Juniper'İn 3300 ve 4500 modelleri var elimizde daha fazla ayrıntı vermiyeyim
Alıntıları Göster
-
Kendi omurga hattımız var trafik derdimiz yok mesela sınırsız trafik kullanabiliyoruz.Genelde dedicated çalışmayı tercih ediyoruz.10 GB hattımız vardır yanlış hatırlamıyorsamquote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
Peki network sisteminden bahsedermisin, servis sağlayıcısı size nasıl bir bant genişliği ve hız sunuyor da siz sanal hizmet sunuyorsunuz?
Alıntıları Göster -
Sence şu an türkiyedeki en iyi dc sunucularına sahip şirket hangisi? Netinternet nasıl bir firma? Ve birde kaç k tekil olmaya başlandığında vps ye geçilmeli? Vps mi iyi vds mi? -
ne tur bi internet hatti kullaniyorsunuz. -
Soğutma sistemleri vs ve sistemleri açısından SH diyebiliriz.Mesela BURSA'da DGN var tercih edebilir binaları özel olarak yaptırıldı bu iş için .Netinternet'i evet biliyorum ancak cok fazla takip etmiyorum açıkçası.quote:
Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe
Sence şu an türkiyedeki en iyi dc sunucularına sahip şirket hangisi? Netinternet nasıl bir firma? Ve birde kaç k tekil olmaya başlandığında vps ye geçilmeli? Vps mi iyi vds mi?
vps ile vds arasında aslında ciddi bir performans farkı var. Artık sunucularda sanallaştırma için ESXI kullanılıyor genelde çoğufirma VDS 'e geçti ancak hala Plesk vs kullananlar VPS olarak devam ediyor oda çok fazla kalmadı Plesk'in lisans ücretlerini arttırması üzerine.Sitenizin içeriği önemli tabi yüksek trafik harcıyorsa VDS ' e geçmek daha mantıklı.TR lokasyonlu sunucularda genelde trafik sorunucu var ve fiyatları biraz yukarıda açıkçası kendi sitelerim için bende ovh tercih ediyorum :)
Benzer içerikler
- nofap forum
- sevgili yapamıyorum
- sista ne demek
- 1 bar kaç m3/h
- dominos en iyi pizza
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X