Şimdi Ara

Sunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merabalar kolay gelsin öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam af buyrun

Fotoğraf/fotoğrafçılık konusu üzerine bi sunum ödevim var. Sunumda neleri ele almam gerekir. Ne anlatmalıyım sizce önerileriniz nelerdir.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geniş bir konu almışsınız, Allah yardımcınız olsun :) Bir fikir olarak fotoğraf ve fotoğrafçılığın tarihçesinden başlayıp teknik olarak gelişimini ele alabilirsiniz.
  • Tarihini, cekim tekniklerini, enstantane diyafram iso kavramlarini, lens çeşitlerini alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

Çok geniş bir konu almışsınız, Allah yardımcınız olsun :) Bir fikir olarak fotoğraf ve fotoğrafçılığın tarihçesinden başlayıp teknik olarak gelişimini ele alabilirsiniz.

Allah razı olsun hocam yapıcam artık bişeyler sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Tarihini, cekim tekniklerini, enstantane diyafram iso kavramlarini, lens çeşitlerini alabilirsiniz.

Aklımda tarihçesi ve iso gibi kavramlar vardı zaten sağolun. Lens çeşitlerinden ve çekim tekniklerinden örnek verebilirmisiniz pek anlayamadım.

Birde bu iso diyafram gibi başka başka kavramlar varsa söylermisin

• Lens çeşitleri derken yani genis acili, macro, portre, prime lensler gibi seyleri anlatıp ozelliklerini sayip ornek verebilirsin.
    Mesela canon mpe65 lensi 65mmye sahiptir.Macro lenslerin babasi olarak bilinir 1-5x buyutme orani vardir, gibi..
    Kavram olarak bokeh,blur,shutter,uzun pozlama,body vs.

• Josepth kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim son olarak yapmam gereken başka bişey var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.