Şimdi Ara

Sunusu Satın Almak İstiyorum Bilgiye İhtiyacım Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yere koyamadım kusuruma bakmayın...

Arkadaşlar direk amacımı anlatıyorum uzmanlık seviyesi yüksek olan dostlar yardımcı olursa sevinirim

Ben bizzat oyunlarda sunucu kurmak istiyorum yani anladığınız üzere ben sunucu kiralamak yerine direk sunucuyu satın almak istiyorum
    (Tabi sadece istiyorum fiyattan felan haberim yok)
    Hatta bu sunucu dediğimiz cihaz neye benziyor ondanda haberim yok ama büyük olsa gerek, Eğer böyle bir şansımız varsa onu direk evime koymak istiyorum.

Minecraft adında bir oyun var onun gibi ağır oyunları kaldırabilecek bir sunucu istiyorum, aslında istiyorum değilde bu sunucuların nasıl bir kullanım şekli vardır yani PC'ye bağlana bilen affedersiniz ''Öküz gibi bir makinemi?''
    Çalışma biçimleri nasıldır bunlar kablolarıyla felan alınıp eve kurulup direk bir oyun sunucusu kurabiliyor muyuz?

Ya her şeyi öğrenmek istiyorum baya ama baya Acemiyim onunda farkındayım yardımlarınızı bekliyorum......

• Google gorsellere bakmadin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sunucu almayı düşünüyorum ama ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Takip.
  • Bildigin normal kasa seklinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında baktım pekte taşınabilirmiş gibi durmuyolarda illada kiralamak zorunda mıyız?
    Ben eve taşımak istiyorum bizzat bana ayit bir sunucu olacak bilgisayarım gibi

Atıyorum biri sorsa sende ne var leptop? bilgisayar?
    Ben rahatlıkla Bilgisayar var hatta Sunucu bile var diyebilmek istiyorum... =D
  • Bildiğin kasa işte, sadece xeon falan var. Yalnız ilk önce metronet 100 mbit simetrik bağlatman gerekiyor.

İsimleri VDS bildiğin bilgisayar. Ona 3.000 tl vereceğine git adam gibi bi kasa topla onu vds ye çevir bu kadar basit.

Ekleme: Görüldüğü kadar kolay değildir. Workstation, virtual pc (acemiler için) vs bilmen lazım. Ayrıca 7/24 açık duracak, onu kapatırsan serverinde kapanır. Metin2 - ko - cs falan basit (Malesef ) ama cod mw falan biraz daha zorlar.

Ekleme 2: Site falanda kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 26 Eylül 2012; 22:44:09 >
  • Ciddi cevap:
    Sunucu satın almakla bitmiyor kendinde toplayabilirsin parça parça aynı masaüstü gibi.
    İnternet bağlatman lazım ona sağlam uploadı olan 100 Mbit gibi gibi sağlayabilirmisin.

asıl cevap:
    TTnetle sunucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Ciddi cevap:
    Sunucu satın almakla bitmiyor kendinde toplayabilirsin parça parça aynı masaüstü gibi.
    İnternet bağlatman lazım ona sağlam uploadı olan 100 Mbit gibi gibi sağlayabilirmisin.

asıl cevap:
    TTnetle sunucu

2. bölüme diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.