premier nasıl bi marka sizce bu konuda kalitesi bassı güzelmi yada baska makina örnekleri verirmisiniz
Senin için bas öncelikliyse ve 5.1 olsun istiyorsan o zaman tabii ki Z-5500, ama yüksek bir fiyatı var.
Microlab x4d we audigy 2zs baska soze gerek yok -- fiyatına göre çok iyi bi sistem... kullanıyorum gayet menunum
quote:Orjinalden alıntı: black_dark saolum kardesler 130 ytl sınırım var na göre örnek verebilirseniz çok sevinirim ben benım mıcrolab ı forumdan 120 ytl ye almıstım belkı sende ucuz bulabılırsın
selamlar, o fiyata alabilecegin en duzgun sey bence trident av831, ki seni fazlası ile tatmin edecektir. www.trident.com.tr fiyatı 160 milyon olması lazım saglıcakla kal
selam black dark, benim sony 7.1 amfim vardı, birlikte trident amfi ile de bakabilirsin. malesef amfisi yok ki evkurlar bunları satıyor zannedersem . git bir dinle derim amfisinin fiyatı konusunda inan bir fikrim yok direk pc kartı baglantısı da nasıl olur bilemiyorum. aslında amfi almadan once benim zoltrix marka 5.1 im vardı onun amfisine takmıstım. ki inan cok uyduruk bir seydi ama inan yinede ses fena deildi saglıcakla kal