Şimdi Ara

Süper Bi Fıkra - Avrupa&Türk Cehennemi- (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 kişi kör kütük sarhoşlar zamparalık hovardalık falan yamışlar.İstanbul boğaz köprüsünü geçerken kaza yapıyorlar ve ölüyorlar.Öbür tarafta hesaba çekiliyorlar hesaba çeken melek diyor, burada seçme şansınız var ya Türk cehennemine gideceksiniz ya da Avrupa cehennemine.4 kişi diyor Avrupa cehenneminin Türk cehenneminde farkı ne?Melek diyor avrupa cehenneminde her gün bir kaşık b*k yiyeceksiniz, Türk cehenneminde her gün bir kova b*k yiyeceksiniz.3kişi atlamış hemen biz Avrupa cehennemine gitmek istiyoruz diye.Diğer 1 kişi demiş ulan ben Türk doğdum, Türk gibi yaşadım, Türk gibi öldüm burdada Türk cehennemine gitmek istiyorum.Yani günde 1 kova b*ka razı gelmiş.Aradan 6 ay geçmiş.Avrupa cehennemindeki 3 kişi her gün düzenli 1 kaşık b*k yemekten bezmişler artık.Demişler Türk cehennemindeki arkadaşı ziyaret edelim.Biz hergün 1 kaşık b*ka tahammül edemiyoruz oradaki arkadaşımız günde 1 kova b*k yiyor demişler onun durumunu merak etmişler.Ondan sonra gitmişlerki Türk cehennemindeki arkaşı hahaha hihi gülüyor oynuyor.Sormuşlar sen niye neşelisin, biz günde 1 kaşık b*ka tahammül edemiyoruz sen günde 1 kova b*k yiyiyorsun ve hala neşelisin.Oda

Oğlum burası Türk cehennemi kova var, b*k yok, b*k var, kova yok yani 6 aydan beri bi b*k yediğimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr3amCaRT3R* -- 30 Mayıs 2009; 14:43:11 >

• Süper bir fıkra..
  • Evet şimdide bana babam anlattı bende baya gülmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.