Şimdi Ara

SÜPER BİR 2+1 ÇOK BEYENECEKSİNİZ..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu 2+1 e hasta oldum çok güzel bir görüntüsü war hemde sistem 250w rms değer tasıyor bu seti çok aradım ama zorbuldum gercekten göze hitap ediyor ve mükkemmel bir subwoofer i var çok beyeneceksiniz yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_man -- 4 Ağustos 2005, 9:25:56 >

• 250w RMS mi ??????????????

bu el yapımımı acaba.250w rms cok iyi bir deger ama zannetmiyorum bu sistemden 250rms cıkacagını.bence arastır biraz daha
  • o uydular 250 nin kaçını taşırlar acaba bence imkan yok gibi!!
  • 2+1 diil 2.1 lütfen düzgün yazınız:)
    2 çevre 1 subwoofer..2+1=3 eder:)
  • 250 wat rms mi
    peki ya fiyat
  • nedir bu böyle ya,marka model ? nasıl olduğunu da sen karar vereceksin,dinleyen sensin
  • ne marka var ne model hakkaten , savaş zamanı ormanda iyi kamufle olur tabi ama 250 rms'yse sen çok açma bozar bütün olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BULDUM DERKEN ARKADASLAR BÖYLE İLGİNÇ RESİMLİ 2.1 SİSTEM ARADIM VE BULDUM DEMEK İSTEDİM YANİ BENDE YOK. ÖYLE BİR ARŞİV YAPIYORDUM BİR SİTEDEN BULMUŞTUM AMA İSMİNİ UNUTTUM AMA RMS DEĞERİNİ 250WATT OLARAK YANSITMIŞLARDI SİTE JAPON SİTESİ OLDUĞU İÇİN SİSTEMİN ADINI ÇEVİREMEDİM AMA GERCEKTEN GÜZEL BİR SİSTEM MİDİ TOWER LAR YANİ ÇEVRE HOPARLÖRLERİ YANILMIYORSAM 50'ER WATT OLARAK SINIFLANDIRILMIŞTI HERHALDE 150 WATT TA SUBWOFERE KALIYOR TABİKİ GERCEKTEN HOŞ BİR SET YANLIZ ARKADASIMIZIN DEDİĞİNE PEK AKLIM ERMEDİ ORMANDA SAVASTAYKEN KAMUFLE OLUR DEMİŞ AMA SAVASTA YANINA SİLAH YERİNE 2.1 SİSTEM ALANIDA YENİ DUYUYORUM
    CİVİCİVİL ARKADAS BİRAZ ASMIŞ KENDİNİ KALBA EE TEKNOLOJİ GELİŞTİ ARTIK SİLAHLAR YERİNE 2.1 SİSTEMLER KULLANILIYOR GALİBA

• Hiçbir yerde bulamayacağın bir setle ilgili ne diye konu açılır ki?
  • arkadaşım sen bayaa zekisin ya ne de güzel anlamışsın dediklerimi , cevap vermek isterdim ama ben senin kadar akıllı değilim o yüzden veremiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: spawn_man

BULDUM DERKEN ARKADASLAR BÖYLE İLGİNÇ RESİMLİ 2.1 SİSTEM ARADIM VE BULDUM DEMEK İSTEDİM YANİ BENDE YOK. ÖYLE BİR ARŞİV YAPIYORDUM BİR SİTEDEN BULMUŞTUM AMA İSMİNİ UNUTTUM AMA RMS DEĞERİNİ 250WATT OLARAK YANSITMIŞLARDI SİTE JAPON SİTESİ OLDUĞU İÇİN SİSTEMİN ADINI ÇEVİREMEDİM AMA GERCEKTEN GÜZEL BİR SİSTEM MİDİ TOWER LAR YANİ ÇEVRE HOPARLÖRLERİ YANILMIYORSAM 50'ER WATT OLARAK SINIFLANDIRILMIŞTI HERHALDE 150 WATT TA SUBWOFERE KALIYOR TABİKİ GERCEKTEN HOŞ BİR SET YANLIZ ARKADASIMIZIN DEDİĞİNE PEK AKLIM ERMEDİ ORMANDA SAVASTAYKEN KAMUFLE OLUR DEMİŞ AMA SAVASTA YANINA SİLAH YERİNE 2.1 SİSTEM ALANIDA YENİ DUYUYORUM
    CİVİCİVİL ARKADAS BİRAZ ASMIŞ KENDİNİ KALBA EE TEKNOLOJİ GELİŞTİ ARTIK SİLAHLAR YERİNE 2.1 SİSTEMLER KULLANILIYOR GALİBA

• Bence de...
    quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

arkadaşım sen bayaa zekisin ya ne de güzel anlamışsın dediklerimi , cevap vermek isterdim ama ben senin kadar akıllı değilim o yüzden veremiyorum

• boyuta göre 250w olması imkansız deil ama driver ı cok kucuk oldugu için 250w olmasına imkan yok.zatne ne üdüğü belirsiz bir ürün
  • Bu çok abartılacak birşey deil zaten creative megaworks 250d 2.1 olarak 300watt rms werior(75*2+150) ama görünüşü hoş allah için
  • 300w veriyor vermesine ama o değer burst power
    quote:

Orijinalden alıntı: Celebdae

Bu çok abartılacak birşey deil zaten creative megaworks 250d 2.1 olarak 300watt rms werior(75*2+150) ama görünüşü hoş allah için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.