Şimdi Ara

Süper bir RPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen bi başladım 8 saat rahat poynadım :P buyrun sizde bi bakın özellikle honor kasarken süper oluyohttp://www.kongregate.com/games/garin/monsters-den

• saol dostum güzel oyun epeyce sardı :)
  • ben "floyd","portal flash version","gravitee" bunlarıda oynamanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 30 Ocak 2008; 11:19:36 >
  • olm bu ya...wow oynucam oynayamıyorum buna sardım
  • mrk ettiğim için basit modda lwl 10a kadar geldim..çok güzel yapmışlar bnce..

bu arada size ufak bir tavsiye..cleric ile %175 damege arttıran skilli mage üzerinde kullanın ve magele de electirical storm skillini kullanın..çok işe yarıyo
  • hoş bişeye benzio saol paylaştığın için
  • baya sardı cok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Çok Güzel Bir Flash Oyun.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok hoşuma gitti.
  • Şuan normal modda lvl51 im ve tüm charlar epic :P liderlikde gözüm var score bakarsanız görürsünüz nick ulas
  • baya sardı kalkamıyom başından
  • lvl 1 epic hunter botu çıktı pardon ranger warrior almadım takıma iş yapar mı acaba :D
  • warrior alınmazmı tek shootla indiriyo excute ftw :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

warrior alınmazmı tek shootla indiriyo excute ftw :P

valla gerçekten öyle direk 1 adam iptal.. ama bnce 2 mage 2 cleric daha mantıklı..
    2 mage yede int ve şu alına damage yi % olarak geri postalayan kıyafetler kasıp 1 clerice +heal dierinede int kasmak bnce en iyisi..

2 clericle önce 2 mageye %175 arttıran skilli sonra 2 mageyle electrical storm eğer ölmezlerse int bastığımız clericle bir alan skili daha
  • Dur ben de bir bakayım bari yorumlar güzel
  • begenmedim valla skilleri istedigin zaman kullanamıosunki basta biraz kullanabiliorum bi sure sonra sadece karsı monsterlar vuruo ben seyrediorum cozemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekucigi

begenmedim valla skilleri istedigin zaman kullanamıosunki basta biraz kullanabiliorum bi sure sonra sadece karsı monsterlar vuruo ben seyrediorum cozemedim

manan bitmiş olabilir..
  • Bende cleric warrior ve rogue önde mage arkada

Mage 3 kişiye vuruyor arkasından cleric herkese vuruyor sonrada warrior 3 kişiye vurunca 3'ü aynı anda ölüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Bende cleric warrior ve rogue önde mage arkada

Mage 3 kişiye vuruyor arkasından cleric herkese vuruyor sonrada warrior 3 kişiye vurunca 3'ü aynı anda ölüyor

çok dengeli yapmışsın.. ama mage vururken seninde öndeki bir adamına vuruyor.. cleric in alanı fazla vurmuyo bnce.. warr hakkında bi yorumum olmayacakama bnce bu olayın 6 rakipte biraz etkisiz gbi geldi..

• Bende oyun açılmıyo sorun nedir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Bende cleric warrior ve rogue önde mage arkada

çok dengeli yapmışsın.. ama mage vururken seninde öndeki bir adamına vuruyor.. cleric in alanı fazla vurmuyo bnce.. warr hakkında bi yorumum olmayacakama bnce bu olayın 6 rakipte biraz etkisiz gbi geldi..

Mage'in ateş skillini arkadaki canavara atarsan senin adamına işlemez.
    Warriordaki skillede ortadaki canavara vurursan yandakilerede aynı derecede vuruyor

Ekleme: Cleric ile warriora %175 daha fazla vurma buff ı verip öyle vururyorum skili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 31 Ocak 2008; 18:29:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.