Şimdi Ara

SÜPER KUPA SİZCE KİMİN OLACAK ??????????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

@kartalizma_26

Eğitim şart harbiden.

http://www.turkcebilgi.net/etiket/konmaz/

Daha onlarca kaynak var ama uğraşmadım sırf daha fazla rencide olmayasın diye.

Ben Türkiyede doğup büyümedim ama.

Buda önemli bir kriter.

Hem benim kulağıma konulmaz daha hoş geldi.

3 dil bilince tabi ara sıra hatalarda olcak...

• quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

@kartalizma_26

Eğitim şart harbiden.

http://www.turkcebilgi.net/etiket/konmaz/

Daha onlarca kaynak var ama uğraşmadım sırf daha fazla rencide olmayasın diye.

Ben Türkiyede doğup büyümedim ama.

Buda önemli bir kriter.

Hem benim kulağıma konulmaz daha hoş geldi.

3 dil bilince tabi ara sıra hatalarda olcak...

Türkiye'de, bu da, unsur(kriterin yerine), hatalar da, olacak.

ama blackeagle haklı bu hatalar önemli değil, herkes yerine herkez yazmak ayıp ama. :)

ayrıca Bjk kim dağıtırız. :D

• şimdi bu kupayı alırsak trible double mı yapmış oluyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Electra

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Bu bjk liler kendini barcelona zannediyor galiba

Unutmayınki, HERKEZ HADDİNİ BİLECEK

Herkez değil Herkes.

Eğitim Şart...

Birinci cümlenin sonuna nokta konmaz.

İkinci cümlenin sonuna da üç nokta konmaz.Ayrıca "şart" kelimesi büyük harfle başlamaz.

Eğitim şart !

Electranın bu sözüne güzel bir Atasözü vardı ama yazmıyacağım ceza alırım yoksa

Electra Eğitim şart

• Süper kupada bence Beşiktaş'ın rakibinin Sivasspor olması gerekliydi,Fenerbahçe Türkiye kupasındaki hakkını kaybetti,ligde 2.lik kazanmış Sivasspor'a verilmeliydi bu hak diye düşünüyorum.
  • Süper kupa benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.
     SÜPER KUPA SİZCE KİMİN OLACAK ???????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Android

Süper kupa benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.
     SÜPER KUPA SİZCE KİMİN OLACAK ???????????

Süper kupayı da alıp üçleyeceğiz
    "Alen buraya üçlü çektir stada!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

Ya bu FB li arkadaslar neden bu kadar Besiktas forumlarina mesaj atiyor. Ya en fazlasi sampiyonluk ve kupayi verdiniz. Dunyayi baslarina yikmisiz gibi devamli Besiktasa laf sokucaz diye ugrasiyorlar. Hayir Fenerbahce Besiktasa rakip olamadi ki. Siz niye kiziyorsunuz. Sivas ve Trabzonlular kizsa anliyicam da size ne oluyor. Sanki sampiyonlugu son dakikada verdiniz...

En fazla 5
  • quote:

sunu bilki biz barcelona sanmıyoruz kendimizi ve türkiye kupası finalınde söyle bir bak bakim türkiye hangi takımı tuttu o macta coqu kisi beşiktaslıydı ve sunuda söyleyim hani bi liverpool macında 8 tane yemistik ondan önce inönüde 2-1 yenmistik hatırlarsan arkadasım ama siz PENDİK sporla 2 mac yaptınız 2sinde de yenildiniz. adamların kendileri itiraf etti biz fenerbahceyi yenmeden önce bırakın TÜRKİYE yi kendi mahallemiz bizim takımın ismini bilmiodu diye ama simdi tüm türkiye 2 pendik faciasini biliyor. biz barcelona deqiliz ama fenerbahceden üstün bir takımız bunu bil ve sende haddini bil otur yerine eger yorum yapacaksan adam gibi yap dicem ama bir fenerlidende adam olunmuyacaqını qördüm senden

• quote:

Ya bu FB li arkadaslar neden bu kadar Besiktas forumlarina mesaj atiyor. Ya en fazlasi sampiyonluk ve kupayi verdiniz. Dunyayi baslarina yikmisiz gibi devamli Besiktasa laf sokucaz diye ugrasiyorlar. Hayir Fenerbahce Besiktasa rakip olamadi ki. Siz niye kiziyorsunuz. Sivas ve Trabzonlular kizsa anliyicam da size ne oluyor. Sanki sampiyonlugu son dakikada verdiniz...

işte napsınlar kıskanıyorlar 2 kupada ellerinden gitti ya 3.üncü kupayıda kaybetmekten korkuyorlar. bakın eger kupayı fenerbahçe alırsa siz istanbulu qörün yeryerinden oynar. hatta onlarla fincan kupasına maç yapsak ve kazansalar gene ona sevinirler napsınlar iste kupa alamayıca biyerleri tutustu zavallıların
  • quote:

Orjinalden alıntı: resul_okan

quote:

işte napsınlar kıskanıyorlar 2 kupada ellerinden gitti ya 3.üncü kupayıda kaybetmekten korkuyorlar. bakın eger kupayı fenerbahçe alırsa siz istanbulu qörün yeryerinden oynar. hatta onlarla fincan kupasına maç yapsak ve kazansalar gene ona sevinirler napsınlar iste kupa alamayıca biyerleri tutustu zavallıların

• quote:

Şu BJK'ye güzel bi tokat atmak lazım bazıları gene Bulutlarda çünkü.
    Bu ne şımarıklıktır kardeşim.
    Rakibinle oynadığın son 8-9 Maçtan sadece 1 Galibiyetin var onun dışında 1 beraberliğin bile yok gelmiş burda ahkam kesiyorsun.
    Neymiş Kupada Hezimetmiş 4-2 den hezimet nasıl oluyorsa o da ayrı bi mevzu tabi.
    Ondan hezimet olursa Ligde İnönüde oynadığımız maç Hezimet Ötesi olur herhalde.
    2.Golü hatırlayın kaç pasla gelmişti o gol sayamadım ben.

kardes 2. gol iterse 100 pasla gelsin sen sonuca bakacan eger sen onu hezimet sayıyorsan sen kupayı aldıqındaki hezimet size o paslardan gelen golden daha cok ......(buraya dicem seyi kimse kaldıramaz) ve sunu bil türkiye kupasında normalde 4-1 idi ama hakem saolsun dayanamadı farkla yenilmenize bunu bil bende maçta bu hakem niye kulaklıqını cıkarttı demistim megerse penaltı yaptırmayı düsünüyormus yan hakemin penaltı deqil diye uyarmasını duymamak için çıkarmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orjinalden alıntı: Blackeagle

3 sene oldu dimi şimdi fener şampiyon olmayalı

2 sene oldu ne üç senesi.

Bu arada konuyu açan arkadaş yanlış bilgi sahibi. Süper Kupa eski adıyla Cumhurbaşkanlığı kupası değildir. Süper kupadan seneler önce zaten Cumhurbaşkanlıyı kupası kaldırıldı. Super kupa organisazyonun dan önce ülkemizde uzun zamandır sadece Türkiye Kupası yapılıyordu.

Kısaca Süper Kupanın en ufak alakası ve bağlantısı yoktur Cumhurbaşkanlığı kupası ile

kardes beni kızdırma istersen ben bunu kendim biyerimden uydurmadım eski cumhurbaskanlıqı kupası diye TFF sitesinden yazdım heralde inanmıyorsan buyur acıklaması

(İlki 1966 yılında oynanan ve Türkiye 1. Ligi'nin şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonunun karşılaştığı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın adı 1981-1982 sezonu sonunda Devlet Başkanlığı Kupası adı altında oynandı. 1998 yılında ara verilen kupa mücadelesine, 2006 yılından itiraberen Süper Kupa adıyla tekrar başlandı.)
    TFF
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=412

sen yanlıs bilqi sahibisin bu ne be herkes kafasındaki neyse o doğru diyor. ilk önce bir arastır kardesim dogrumu degilmi diye sonra gel bu böle de bakıyor bu cumhurbaskanlıqı kupası degil ben bir yorum atim olmuyor ilk önce arastır sonra diyeceqini de ala ala

• rambo okanı kızdırmayın
  • quote:

quote:

sunu bilki biz barcelona sanmıyoruz kendimizi ve türkiye kupası finalınde söyle bir bak bakim türkiye hangi takımı tuttu o macta coqu kisi beşiktaslıydı ve sunuda söyleyim hani bi liverpool macında 8 tane yemistik ondan önce inönüde 2-1 yenmistik hatırlarsan arkadasım ama siz PENDİK sporla 2 mac yaptınız 2sinde de yenildiniz. adamların kendileri itiraf etti biz fenerbahceyi yenmeden önce bırakın TÜRKİYE yi kendi mahallemiz bizim takımın ismini bilmiodu diye ama simdi tüm türkiye 2 pendik faciasini biliyor. biz barcelona deqiliz ama fenerbahceden üstün bir takımız bunu bil ve sende haddini bil otur yerine eger yorum yapacaksan adam gibi yap dicem ama bir fenerlidende adam olunmuyacaqını qördüm senden

Gerçek kimliğinle gir FAKE

Sen insanın adamlığını takıma göre ayırıyorsan sana bir şey demeye gerek yok.Ne desem boş.Yazdığın yazıdan ne kadar boş bir insan olduğun görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

Sen insanın adamlığını takıma göre ayırıyorsan sana bir şey demeye gerek yok.Ne desem boş.Yazdığın yazıdan ne kadar boş bir insan olduğun görünüyor.

her haddini bilecek derken neymiş bizim haddimiz ?

• quote:

quote:

quote:

suraya fenerbahceli biri gelipte adam gibi yorum yapanı görmedim demekki adam deqillermis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.