Şimdi Ara

SÜPER KUPA SİZCE KİMİN OLACAK ???????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar temmuz ayının son haftası yapılacak olan SÜPER KUPA BEŞİKTAŞ-fenerbahçe arasında yapılacaktır.

normalde TÜRKİYE KUPASINI ile SÜPER LİG KUPASINI kazanan takımlar arasında yapılması gerekirken bu sene BEŞİKTAŞIMIZIN HER 2(İKİ) KUPAYI alarak yani DUBLE yapması işi bozmuştur. bundan dolayı TÜRKİYE KUPASINDA final oynayan takımla yapılması kararlaştırılmıstır. bu takımda fenerbahçedir.
    ayrıca SÜPER KUPADA böyle bir olay en son 1965-1966 sezonunda görülmüştür. :D

iste sizlere SÜPER KUPADA BEŞİKTAŞ ile fenerbahçenin istatistiklerini gösteriyorum.

BEŞİKTAŞ: 1965-1966 SEZONUNDAN BU ZAMANA KADAR 8 SÜPER KUPA KAZANMIŞTIR

fenerbahçe: 1965-1966 sezonundan bu yana zamana kadar 7 süper kupa kazanmıştır.

ve 1965-1966 sezonundan beri aralarında yaptıkları SÜPER KUPA eski adıyla CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI maçları:

1973 - 74 ---- BEŞİKTAŞ: 3 - Fenerbahçe: 0

1974 - 75 ---- fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 0

1988 - 89 ---- BEŞİKTAŞ: 2 - Fenerbahçe: 1

1989 - 90 ---- fenerbahçe: 3 - Beşiktaş: 2

2007 - 08 ---- fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1

artık yorumlarınızı bekliyorum...

• alsınlar onu ya zaten oraya katılmaları bile şans-tesadüf.pek bi değeri yok yani
  • Bu maçın oynanması saçma zaten.
  • Super Kupayi BJK ve Sivas oynamaliydi kanimca.
  • FENERBAHÇE alır büyük ihtimalle, bundan önceki dönemlerde beşiktaş daha kötü durumda olduğundan bu kupaya daha istekli geliyordu ama bu sefer FENERBAHÇE daha istekli olacaktır

ayrıca bazıları gibi kendi takımımı büyük yazıp rakibi küçük yazarak bir yerimi de göğe erdirmiş oldum
  • ne salakçala verin bjk gitsin 1 kupanın lafınımı ediyonuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

FENERBAHÇE alır büyük ihtimalle, bundan önceki dönemlerde beşiktaş daha kötü durumda olduğundan bu kupaya daha istekli geliyordu ama bu sefer FENERBAHÇE daha istekli olacaktır

ayrıca bazıları gibi kendi takımımı büyük yazıp rakibi küçük yazarak bir yerimi de göğe erdirmiş oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    7 gün önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lig bizim kupa bizim. Fenerbahçe hangi sıfatla çıkacak karşımıza ? Dua etsinler statüye, yoksa zerre kadar hak etmiyorlar rakibimiz olmaya..
  • Maçın A takımla Paf takım arasında oynanması gerekirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Maçın A takımla Paf takım arasında oynanması gerekirdi.

seyirciler de altyapıdan olmalıydı
  • Ya şu kupa maçına çıkmanız İzmirdeki hezimette son dakika teselli penaltısına benziyor. Olurda kupayı alırsanız sevincekmisiniz merak ettim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Ya şu kupa maçına çıkmanız İzmirdeki hezimette son dakika teselli penaltısına benziyor. Olurda kupayı alırsanız sevincekmisiniz merak ettim?

siz senelerdir nasıl seviniyorsanız seviniriz
  • Bu kadar mezarcı olunmaz be kardeşim.
  • ee hep siz mi olucaksınız biraz da biz olalım, hem kupa kupadır, senelerdir lige havlu atıp Türkiye kupasıyla dünya kupası almış gibi sevindiniz bırakın biraz da biz sevinelim böyle ufak şeylerle
  • BEŞİKTAŞ yazıp fenerbahçe yazmak bir konuda Cedric'in 9 yaşına girmesini istemek için yeterli bir nedendir...

I.Dünya savasında İKİ saatte Polonyayı işgal eden almanlar savaş sonunda hezimete uğramışlardır...Ama bu Almanların nadiren de olsa savaş kazanabildiği gerçeğini değiştirmemiştir...
  • Süt Kupasına katılıyorsunuz ya neyinize yetmiyor
  • fenerbahçe yine bobu'yu alcak merak etmeyin uyguladıkları sansasyonel,başarısız,kafalarına göre transfer yapma politikaları çökecek ve geçen seneyi arayacak lige daha erken havlu atcak ben baştan söyleyeyim
    bobo giderse ne mi olcak,o zaman babayaro yu transfer ederiz
  • Bu sene fenerbahçe gerekirse süper lige katılmasın. Ne yapıp yapıp alsınlar şu süt kupasını
  • iyide daha kupayı alan belli degilki.kupayı fener almıs gibi bjk de vermis gibi yorumlar var.hele bi mac oynansın.mehmet topuz cıksın sahaya.nihat kahveci taraftarıyla bullussun.bizim ve sizin yeni transferler boy gostersin.bence hazırlık macı havasında gecer.bence kim alırsa tebrikler.bejiktaslı kardeslerimizle bu guzel antreman havasında oynuycamız icin simdiden heyecanlıyım.iyiki varsın beşiktaş.
  • valla ya katılmayalım lige falan nasılsa 6-7 senede bir şampiyon oluyoruz, ne gerek var zorlamaya beceremiyoruz işte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.