Şimdi Ara

Süper Lig Kalitesinin Geldiği Nokta: Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes Spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/erciyessporun-ismi-degisiyor-202229.html

öyle bir kalite düşünün en büyük takımlar bile sponsor bulamasın, iş adamının tekinin adını takımın adıyla değiştirecek duruma gelsin takımlar. avrupa genelindeki liglerin ortalama takımlarına bakın bir de bize.

• Kendi ismini vermek ne ya

Bu arada ciddi ciddi sponsor yok ortalikta. Bundan sonra gelecek gibi de gelmiyor bana açikçasi.
  • Kredi falan çekip ben de mi alsam bi takımın isim hakkını
  • Vodafone'a iyi kitledik 10 yılı anlaşılan Gs Ts vs. de hala sponsor arıyor
  • Ben sponsor olsam takımın ismini böyle değiştirmeye utanırım ya...Ayıp arkadaş, sanki oyunda düzenlenmiş takım ismi gibi ne öyle ya
  • " Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes Spor " 6 kelimeli takım ismi mi olur oha
  • Hahah ulan ilk defa böyle bir şey görüyorum :) güldüğüme bakmayın trajikomik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi şu ligde Carlos, Drogba gibi yıldızlar oynadı ya insan gerçekten hayret ediyor

• Oooooooo şşşşş 1-2-3 Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor lalalalaaayyy

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

" Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes Spor " 6 kelimeli takım ismi mi olur oha

Eskiden halı sahaya adam seçerken adım sayardır takım isimlerinden psv eindhoven ın falan açılımını söylerdik onun gibi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Abi şu ligde Carlos, Drogba gibi yıldızlar oynadı ya insan gerçekten hayret ediyor

Onlar da paraya geldi hocam ligin hayrina gelmedi.

• O ne biçim isim öyle ya
  • 1.5 milyon tl ye Suat Altin insaat yazildi. Yaziktir ya. Raza Zarrab ebru seni cok seviyorum yazdirsin bir kulube 1 milyon tl verip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amator kume takimi ismi gibi

• Kayserili olduğum için biliyorum bu Suat Altın bir anda öyle bir parladı ki aklınız hayaliniz durur beyler. Herif inşaat ustasıyken bir anda konutlar dikmeye başladı ve şimdi de İstanbul'a el attı.Bunları niye yazdım ben de bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trehsan61

1.5 milyon tl ye Suat Altin insaat yazildi. Yaziktir ya. Raza Zarrab ebru seni cok seviyorum yazdirsin bir kulube 1 milyon tl verip

Cidden 1,5 milyona mı? Abi 2 oyuncunun maaşı 1,5 milyondur zaten.Dalga geçer gibi.O zaman bizde aramızda para toplayalım 2. Lig takımına donanim haber yazdıralım bizim paramız buna yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Kayserili olduğum için biliyorum bu Suat Altın bir anda öyle bir parladı ki aklınız hayaliniz durur beyler. Herif inşaat ustasıyken bir anda konutlar dikmeye başladı ve şimdi de İstanbul'a el attı.Bunları niye yazdım ben de bilmiyorum.

Hm düşünelim.Acaba bu arkadaşın siyasi görüşü nedir? Destekçisi kim?

• Biz boşuna demedik zamanında

yada boşver söylemeye gerek yok
  • Schtroumpf kullanıcısına yanıt
    Hocam olur yani. Herkes 10ar tl atsa cok rahat. Forma+isim sponsoru oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından adamlar sponsor bulabiliyor

ne kdr ismi bir takıma göre çok kötü olsada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.