Şimdi Ara

Süper Lig Kalitesinin Geldiği Nokta: Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes Spor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Oooooooo şşşşş 1-2-3 Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor lalalalaaayyy

Yarısına gelmeden tıkandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu olacak suat altın spor yapsalamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: trehsan61

1.5 milyon tl ye Suat Altin insaat yazildi. Yaziktir ya. Raza Zarrab ebru seni cok seviyorum yazdirsin bir kulube 1 milyon tl verip

zenginler için tek maçlık evlenme teklifleri de olur mesela. çok mantıklı ve romantik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

quote:

Orijinalden alıntı: trehsan61

1.5 milyon tl ye Suat Altin insaat yazildi. Yaziktir ya. Raza Zarrab ebru seni cok seviyorum yazdirsin bir kulube 1 milyon tl verip

Cidden 1,5 milyona mı? Abi 2 oyuncunun maaşı 1,5 milyondur zaten.Dalga geçer gibi.O zaman bizde aramızda para toplayalım 2. Lig takımına donanim haber yazdıralım bizim paramız buna yeter

tffnin verdiği 2 galibiyet primi kadar paraya isim hakkı satmış adamlar, paradan değildir mevzu anlaşılan arkası sağlam biri bu eleman reklam yapmak istemiş

quote:

Orijinalden alıntı: sieve

" Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes Spor " 6 kelimeli takım ismi mi olur oha

vakıfbank kadın voleybol takımının bi ara 5 sponsorlu bir adı vardı

• Medical Park Antalya bile daha iyiydi. Nefret ediyorum şu takımlara sponsor olup takıma ön isim verenlerden.

Vestel Manisa
    Çaykur Rize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Kayserili olduğum için biliyorum bu Suat Altın bir anda öyle bir parladı ki aklınız hayaliniz durur beyler. Herif inşaat ustasıyken bir anda konutlar dikmeye başladı ve şimdi de İstanbul'a el attı.Bunları niye yazdım ben de bilmiyorum.

acun ılıcalı kadir topbaş ali ağaoğlu aziz yıldırım ve niceleri.

Herşey Tayyip beyin İstanbul B.B. Başkanı olmasıyla başladı.Her hükümet döneminde birçok çulsuz birden milyoner oluyor olan yine halka oluyor.Yazık.

• Ulan gorusurz sponsor olursunda koskaca klubun ismini degistirmek nedir ya

• Bende başlığa baktığım yıllık 3-4 milyon euro zannettim.

1 Milyon 750 Bin TL imiş.

Türk futbolu bitmiş.
  • tam ismi
    SUAT ALTIN İNŞAAT & EMLAK,NALBURİYE,DEMİRCİLİK,YATIRIM,ÇİMENTO LTD. ŞTİ. KAYSERİ ERCİYES SPOR KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Kayserili olduğum için biliyorum bu Suat Altın bir anda öyle bir parladı ki aklınız hayaliniz durur beyler. Herif inşaat ustasıyken bir anda konutlar dikmeye başladı ve şimdi de İstanbul'a el attı.Bunları niye yazdım ben de bilmiyorum.

Mecidiyeköy temiz baba

• Yalnız Suat altında iyi reklam yaptı Ha.. Bir çok yerde bu haber var (hemde 1.75 mTL ye)

• Eskaza bu takımın avrupa'ya gittiğini düşünemiyorum
  • Millette hala sanıyor ki Emirates,Samsung sponsor olacak bize durum belli rezil bir futbol zihniyeti var ülkede taraftarından tutun başkanına kadar.

• Zamanında Akhisar 3. ligteyken dayım kendi inşaat şirketini akhisara forma sponsoru yapmıştı. Göğüs reklamı vererek. Tam hatırlamıyorum ama galiba 1 kaç maç için anlamıştı. Para bile vermedi. Sadece formaları kendi yaptırdı. Nedense aklıma o geldi. O zamanlar 3. Ligde bu işler bu kadar basitmiş. Demek ki şuan ligin kalitesi de yerlerde geziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konularda bildigin hayret icine düsüyorum. Yahu siz Almanyada Italyada falanmi yasiyorsunuz? Ülkenizden, futbolunuzdan hicmi haberiniz yok? Bu ülkede Bursa bile adam gibi bonservisli transfer yapamiyor ne kaldiki diger bos beles anadolu takimlari yapsin. Baskanlar agliyor hicbir ...`li isadami bize yardim etmiyor cok zor durumdayiz falan diye. Devlet stadyum yapmasa halisahada bile oynayacaklar bakimi kolay olsun diye. Ben niye acliktan agzi kokan anadolu takimina 2-3 milyon euro vereyim sponsorluk icin, Bursa bile sampiyon olduktan sonra sponsor alamadi. Ligi iyice Premier Lig sanmaya basladik 2 sene clde gruplardan cikan bir takimimiz olunca. Türk futbolunun marka degeri yoktuki simdi olsun, gs gene devlet eliyle zar zor CL sponsoru buldu. Isin acikcasi 4 sampiyonluk gören takimimizin 3ü lig baslarken sponsor dahi bulamayan durumda.

Hangi akli basinda sirket gelip son 3 büyük turnuvaya katilamamis, Izlandaya rezil kepaze olmus, stadyumlarin patates tarlasi gibi oldugu ülkenin ligine 10 milyon euroluk sponsorluklar yapacak? Besiktasa gercekten helal olsun müthis is yapti, 11 Milyon euro bu ülkenin futbol kapasitesinin üstünde bir rakam.

• Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    dayının şirketi hangisiydi kardeş merak ettim akhsarlı olarak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.