Stadı yeterli sonuçta yeni yapıldı 7 bin 500 kişilik olması lazım ve genişletme muhabbeti dönmüştü bu sene çıkınca sanırım 12 bin 500 e kadar yükselebilirmiş zaten stadı gören genişletilme potansiyeli oldugunu farketmişlerdir 11 12 bin kişi de yeterli bence :)
yavaş gelll. 2 haftadan nereye çıkıyor. 10. hafta olsun görelim bakalım nedir ne değildir M.Batdal Trabzona gidiyor deniyor eğer giderse büyük kayıp olur..
hoppp ne yaptın be hacı ya 2 maç kazandınız hemen takımı süper lige çıkardın geçen sene de güngören fırtına gibi başlamıştı lige ama sonra küme düştüler
M.Batdal bir yere gitmiyor ..Ama sakatlanmış o kötü oldu :S .. Buca bu taraftarla Güngören e benzemez en azından evimizde 17 maçta 8 - 10 galibiyet alırız bu da bize yeter
geçen sene Karşıyaka çok yaklaşmıştı ama olmadı. bu sene buca'yla birlikte çıksa keşke.
Bu hafta çarşamba bizimle türkiye kupasında maçınız var bakalım ne kadar iyisiniz görecegiz maçtan sonra yorumlarımı buraya yazarım.
Bu sene Bolu,Karabük çıksın, play off tan da kim gelirse artık farketmez
quote:
Orijinalden alıntı: Umur!
Bu sene Bolu,Karabük çıksın, play off tan da kim gelirse artık farketmez
aynen
Bir Bucalı olarak Bucaspor'u sonuna kadar destekliyorum. Umarım süper lige çıkarız.
quote:
Orijinalden alıntı: BaRoS_35
Bu hafta çarşamba bizimle türkiye kupasında maçınız var bakalım ne kadar iyisiniz görecegiz maçtan sonra yorumlarımı buraya yazarım.
1-0 Aldık istesek daha da atardık diye düşünmekteyim
Adam gibi as kadromuzla çıksak atardık. Neyse 1-0 oldu bizim oldu. Göztepe'nin de macerası bitmiş oldu.
Altay-Dardanel-Samsun çıksın
quote:
Orijinalden alıntı: |John Rambo|
Altay-Dardanel-Samsun çıksın
Bu sene 14 yeni transferimizle Samsunsporu izleyin.Geliyoruz.
quote:
quote:
Yaz bakalım yorumlarını. İndi mi kalkan yerleriniz? Göztepe konusunda bilmeden laf atmayın bi daha.
Helal olsun bucaya 2.lig takımlarının fazla sevinmelerini önledi.
quote:
Yazı yazmayı unuttun sanırım
Dün maçtaydım yorumlarımı yazcam dedim ben digerleri gibi sözümü yemem oturmuş bir bucaspor yeni yeni kurulan bir GÖZTEPE'ye karşı zarla zorla 1-0 kazandı ama bir gerçek varki skor bir yana çok iyi oynadı buca sahada kazanan buca tribünde kazanan GÖZTEPE oldu diger bir degişle 1.ligi hakeden bucaspor takımı1.ligi hakeden bir GÖZTEPE taraftarı vardı dün SONUÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEGİL ARMA NERDEYSE BİZ ORDAYIZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BAŞARI TARAFTARI HİÇ DEGİLİZ HADİ İYİ AKŞAMLAR