Şimdi Ara

Süper Ligin Yeni Takımı Geliyoor BucaaaSpooor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 5 dk var maçın bitmesine ama 2-0 öndeyiz ilk maç Kocaeli pafla çıktı Dardanel alır havanızı dediler bizde bırakın maça gelin dedik ve sonuç ortada ben Bucamızdan umutluyum en kötü ilk 6 dayız bu sene daha 2.haftalar bitti ama ben inanıyorum geçen sene nasıl çıktıysak bu sene de çıkacağız ... BEKLE SÜPERLİG BİZ GELİYORUZZZZ

• 3-0 oldu.Tebrikler Bucaspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo5834

3-0 oldu.Tebrikler Bucaspor
    Süper lige izmir kulubü yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo5834

3-0 oldu.Tebrikler Bucaspor
    Evet 3-0 oldu ilk maçta 4-0 dı iyi gidiyoruz baya bakalım haftaya ne yapıcaz .. Bence rahat alırız evimizde baya iyiyiz çünkü ve Hacettepede de iş yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Süper lige izmir kulubü yakışır

Alıntıları Göster
    bucaspor mükemmel bir altyapı atılımı yaptı, yani diğer altyapısız çürük kulüpler gibi gelmiyor, sağlam geliyor.
    uzun yıllar boyunca ligde izleyeceğimiz bir kulüp olacaklar, sonuna kadar destekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bucaspor mükemmel bir altyapı atılımı yaptı, yani diğer altyapısız çürük kulüpler gibi gelmiyor, sağlam geliyor.
    uzun yıllar boyunca ligde izleyeceğimiz bir kulüp olacaklar, sonuna kadar destekliyorum

Alıntıları Göster
    Alt yapı sağlam gerçekten zaten takip edenler bilir gençlerde hep dereceler elde ederiz . . Bu galibiyet Kocaeli maçında iyi oldugumuzdan kazandgımızı gösterdiği için ayrı bir sevinçliyim bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs 35

Alt yapı sağlam gerçekten zaten takip edenler bilir gençlerde hep dereceler elde ederiz . . Bu galibiyet Kocaeli maçında iyi oldugumuzdan kazandgımızı gösterdiği için ayrı bir sevinçliyim bugün

Alıntıları Göster
    Hiç Bucalı yok galiba buralarda

• quote:

Hiç Bucalı yok galiba buralarda

Alıntıları Göster
    İnşallah şişmezde süper lige gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koçero

İnşallah şişmezde süper lige gelir

Alıntıları Göster
    Şöyle 2 yada 3 maç daha kazansak ilk 6 banko bence ama tabi erken oldgndan birşey demek yanlış olur , tek emin olduğum nokta bu sene kesin düşmeyiz zaten hiç aklımdan da geçmiyordu öyle birşey yanılmıcagmdan da eminim şu an :)
  • quote:

Şöyle 2 yada 3 maç daha kazansak ilk 6 banko bence ama tabi erken oldgndan birşey demek yanlış olur , tek emin olduğum nokta bu sene kesin düşmeyiz zaten hiç aklımdan da geçmiyordu öyle birşey yanılmıcagmdan da eminim şu an :)

Alıntıları Göster
    bugün kocaeli hacettepe maçını stadda izledim.biz yine pafla çıktık.hacettepe bizden daha kötü.bucaspor bence kazanır haftaya.ama şu konuya dikkat çekeceğim.her zaman liglerde böyle bir kaç takım çok iyi girer ama sonunu getiremez.inşalalh buca sonunu getirir ve süper lige çıkar ben isterim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

bugün kocaeli hacettepe maçını stadda izledim.biz yine pafla çıktık.hacettepe bizden daha kötü.bucaspor bence kazanır haftaya.ama şu konuya dikkat çekeceğim.her zaman liglerde böyle bir kaç takım çok iyi girer ama sonunu getiremez.inşalalh buca sonunu getirir ve süper lige çıkar ben isterim açıkçası.

Alıntıları Göster
    Geçen seneden beri takip ediyordum , iddaa da falan az kazanmadım sayesinde.Bu sene de bi o kadar kazandırmasını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Geçen seneden beri takip ediyordum , iddaa da falan az kazanmadım sayesinde.Bu sene de bi o kadar kazandırmasını dilerim.

Alıntıları Göster
    İzmirliyim ama Bucalı değilim Canı gönülden isterim Bucanın Süperlige çıkmasını. Sayelerinde maçlara gideriz. Harika olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

İzmirliyim ama Bucalı değilim Canı gönülden isterim Bucanın Süperlige çıkmasını. Sayelerinde maçlara gideriz. Harika olur

Alıntıları Göster
    13 yıldır bucada oturuyorum. Bucasporun altyapısı baya iyi. Küçük yaş turnuvalarda dereceleri çok iyi. En son bir turnuvanın finalinde beşiktaşa yenilmişlerdi. Mehmet batdal çok iyi bir forvet. İnşallah süper lige çıkar da maçlarına gideriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

13 yıldır bucada oturuyorum. Bucasporun altyapısı baya iyi. Küçük yaş turnuvalarda dereceleri çok iyi. En son bir turnuvanın finalinde beşiktaşa yenilmişlerdi. Mehmet batdal çok iyi bir forvet. İnşallah süper lige çıkar da maçlarına gideriz

Alıntıları Göster
    hiç heveslenmeyin ç.rize bnako çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ilk 2 maçtan kestirmek biraz zor hatta imkansız ama ilk iki hafta iyi performans sergiledi buca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ilk 2 maçtan kestirmek biraz zor hatta imkansız ama ilk iki hafta iyi performans sergiledi buca

Alıntıları Göster
    Önümüzdeki 3-4 hafta çok öenmli bence çünkü lige alışma açısından ve bu maçları iyi şekilde geçersek biraz düşük bir ihtimal bile olsa ilk 2 umudum bile olmaya başlar benim
  • quote:

Önümüzdeki 3-4 hafta çok öenmli bence çünkü lige alışma açısından ve bu maçları iyi şekilde geçersek biraz düşük bir ihtimal bile olsa ilk 2 umudum bile olmaya başlar benim

Alıntıları Göster
    ben şahsen altaylıyım lakin bucanın süper lige çıkmasını gerçekten isterim sonuçta buca alsancak karabağlar bozyaka hep buraların çocuklarıyız hepimiz tek yüreğiz birimiz çıksında kim çıkarsa çıksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben şahsen altaylıyım lakin bucanın süper lige çıkmasını gerçekten isterim sonuçta buca alsancak karabağlar bozyaka hep buraların çocuklarıyız hepimiz tek yüreğiz birimiz çıksında kim çıkarsa çıksın.

Alıntıları Göster
    Buca 10 numara gidiyor şu an can-ı gönülden tebrikler , fakat bu ligde İzmir takımlarının kaderini İzmir derbileri büyük ölçüde etkileyecek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

Buca 10 numara gidiyor şu an can-ı gönülden tebrikler , fakat bu ligde İzmir takımlarının kaderini İzmir derbileri büyük ölçüde etkileyecek bence.

Alıntıları Göster
    Kocaeli'de para sorunu bi çözülse ahhh nerdee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squixse

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu sene umarım 3 takımımızdan en az biri ilk 2 ye girer de playofflarla ugraşmayız . Kaç senedir neler çekiyoruz playofflarda , bir türlü çıkamadı Altay ve Karşıyaka . . (Özellikle Altay Kasımpaşa finalinde çok yaklaşmıştı Altay )
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.