Dün maçtaydım yorumlarımı yazcam dedim ben digerleri gibi sözümü yemem oturmuş bir bucaspor yeni yeni kurulan bir GÖZTEPE'ye karşı zarla zorla 1-0 kazandı ama bir gerçek varki skor bir yana çok iyi oynadı buca sahada kazanan buca tribünde kazanan GÖZTEPE oldu diger bir degişle 1.ligi hakeden bucaspor takımı1.ligi hakeden bir GÖZTEPE taraftarı vardı dün SONUÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEGİL ARMA NERDEYSE BİZ ORDAYIZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BAŞARI TARAFTARI HİÇ DEGİLİZ HADİ İYİ AKŞAMLAR
Yorumların için teşekkür ederiz.
bucaspor çok sağlam altyapısı yönetimi ve takımı var.geçen sene maçlarının çoğunu kazandı kaybettikleride formalite maçlarıydı.bu sene gidecem bucanın maçlarına kombine alacam öğrenciyiz ama napalım artık TSL çıkarsakta bucadaki mevcut stadın genişletilerek Buca Arena da oynanmasından yanayım
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
quote:
Orijinalden alıntı: BaRoS_35
Bu hafta çarşamba bizimle türkiye kupasında maçınız var bakalım ne kadar iyisiniz görecegiz maçtan sonra yorumlarımı buraya yazarım.
Yaz bakalım yorumlarını. İndi mi kalkan yerleriniz? Göztepe konusunda bilmeden laf atmayın bi daha.
Neyin peşindesin sen ben GÖZTEPE çok iyi kesin kazanırız fark atarız tarzından bişey dedimde haberim mi yok ?bak GÖZTEPE forumuna 31 agustosta ne yazmışım yazık gerçekten sizin gibilerle forumda bile olsa yazıştıgım için utanıyorum.
@Triple H önemli degil.
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Helal olsun bucaya 2.lig takımlarının fazla sevinmelerini önledi.
Bu sene şampiyonlar liginde napacaksınız bjkli. Bırak sen 1. 2. lig takımlarını
Bu yıl 3 izmir takımının da playoff lara kalacağını umuyorum..
Ozellikle Altay'in çıkmasını cok istiyorum.3 yıldır playoffta gidiyorlar :(
Yürü be Buca Artık Süperl,gde İzmir takımı görelim
quote:
Dün maçtaydım yorumlarımı yazcam dedim ben digerleri gibi sözümü yemem oturmuş bir bucaspor yeni yeni kurulan bir GÖZTEPE'ye karşı zarla zorla 1-0 kazandı ama bir gerçek varki skor bir yana çok iyi oynadı buca sahada kazanan buca tribünde kazanan GÖZTEPE oldu diger bir degişle 1.ligi hakeden bucaspor takımı1.ligi hakeden bir GÖZTEPE taraftarı vardı dün SONUÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEGİL ARMA NERDEYSE BİZ ORDAYIZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BAŞARI TARAFTARI HİÇ DEGİLİZ HADİ İYİ AKŞAMLAR
Güzel tespitlerde bulunmuşsun Göztepenin taraftarına her zaman saygım vardır , yine geldiler görevlerini yaptılar ..Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum bu maçlara kesici delici alet sokmaya çalışan mal insanlara bir türlü anlam veremiyorum :S sanki savaşa gidiliyor kaç tane kesici delici alet tespit edilmiş ..Maçtan önceki gece 100 150 Buca taraftarı toplanmış bizim orada bir yer var açık alan falan neyse yok şöyle yapcaz kavga çıkarcaz dövcez etcez :S maça mı gidiyolar belli değil sonra buca da 2 göztepeli genci dövmüşler onu görmedim de duydum .. Aynı şeyleri Göztepe taraftarı da yapıyor tabi de ben gördüğüm kısmını söyleyim dedim .. Taraftar dedğin desteğini takıma beslediği sevgisi saygısıyla gösterir ama bunlar bazı şeyleri karıştırıyolar ya o zaman işte bunları tek tek kıstırıp dövesim geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: exselanizm
quote:
Güzel tespitlerde bulunmuşsun Göztepenin taraftarına her zaman saygım vardır , yine geldiler görevlerini yaptılar ..Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum bu maçlara kesici delici alet sokmaya çalışan mal insanlara bir türlü anlam veremiyorum :S sanki savaşa gidiliyor kaç tane kesici delici alet tespit edilmiş ..Maçtan önceki gece 100 150 Buca taraftarı toplanmış bizim orada bir yer var açık alan falan neyse yok şöyle yapcaz kavga çıkarcaz dövcez etcez :S maça mı gidiyolar belli değil sonra buca da 2 göztepeli genci dövmüşler onu görmedim de duydum .. Aynı şeyleri Göztepe taraftarı da yapıyor tabi de ben gördüğüm kısmını söyleyim dedim .. Taraftar dedğin desteğini takıma beslediği sevgisi saygısıyla gösterir ama bunlar bazı şeyleri karıştırıyolar ya o zaman işte bunları tek tek kıstırıp dövesim geliyor
Kavga ve dövüşle hiç bir yere varılmaz nefretle hiç bir yere varılmaz kazanan olmaz kaybeden olunur rekabet iyidir hoştur gerektiginde tabikide rakip takımı tutan arkadaşlarını kızdırıcaksın şakalaşacaksın ama kavgayı adam öldürmeyi marifet sanan zihniyetten bende nefret ediyorum insan kontrolden çıkıyor bazen ister istemez ancak abartmanın lüzumu yok dün 13 yaşındaki yigenimle maçtaydık maç çıkışı nerdeyse 1 saat tutulduk resmen terörist muamelesi gördük saat gece 12 gibi ancak evde olduk yüzüne bakıp ne diyecegimi bilemedim gerçekten gidişat hiç iyi degil.
quote:
Orijinalden alıntı: exselanizm
Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum bu maçlara kesici delici alet sokmaya çalışan mal insanlara bir türlü anlam veremiyorum :S sanki savaşa gidiliyor kaç tane kesici delici alet tespit edilmiş ..Maçtan önceki gece 100 150 Buca taraftarı toplanmış bizim orada bir yer var açık alan falan neyse yok şöyle yapcaz kavga çıkarcaz dövcez etcez :S maça mı gidiyolar belli değil sonra buca da 2 göztepeli genci dövmüşler onu görmedim de duydum .. Aynı şeyleri Göztepe taraftarı da yapıyor tabi de ben gördüğüm kısmını söyleyim dedim .. Taraftar dedğin desteğini takıma beslediği sevgisi saygısıyla gösterir ama bunlar bazı şeyleri karıştırıyolar ya o zaman işte bunları tek tek kıstırıp dövesim geliyor
Kendilerini ispatlama çabaları diyip geçelim. Fazla takmamak gerek. İzmir' de altay buca izmirspor hep 2. 3. planda kalmaya mahkum takımlar.
bucada futbol olarak iyi ama daha bank asyaya yeni geldi geldiği gibi süper lige çıkabileceği düşüncesi pek ağır basmıyor ama sonuçta her takımın ilk 2 + playoff şansı var neden olmasın yani.
ama transferler ve yıllardır süperligin direğinden 90+larda dönen bi takım olduğumuz için o konuda haklısın.
Göztepe idari ve teknik anlamda eskisinden daha iyi bunu önümüzdeki senelerde herkes görecek yeni yeni kurulan bir takımın birden her takımı alt üst edecek seviyede olmasını beklemek anlamsız diger takımlara gelince ben izmirde ezeli rakip olarak sadece ksk'yi görüyorum gerisi diger anadolu takımlarından farksız çünkü deplasman yapabilen takımlar nerdeyse izmir takımı olarak gözükenlerden daha fazla taraftarla geliyor izmir'e.
ins gelemez rengı ıtıbarıyla bıze ters buca goztepe gelsın kardeslerimiz SAKAR YALI
inş. adanaspor da çıkacak süper lige
quote:
Orijinalden alıntı: kocaelisporLu
Kocaeli'de para sorunu bi çözülse ahhh nerdee
Ne gerek var altyapısına baksın biraz. Murat diye bir arkadaşım var alt yapılarında adamı sağa sola kiralıyorlar sürekli. İddia ediyorum bugün 3 büyüklerin almak için sıraya girdiği Sercan'dan da yetenekli, o Mevlüt Erdinç'ten falanda daha yetenekli. Hayır tekniği müthiş, kafa toplarına çok hakim, kuvvetli, hızlı bir golcüde daha ne olacakki?
1-2 seneye çıkar paf takıma, anlarsınız ne demek istediğimi.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
quote:
Orijinalden alıntı: kocaelisporLu
Kocaeli'de para sorunu bi çözülse ahhh nerdee
Ne gerek var altyapısına baksın biraz. Murat diye bir arkadaşım var alt yapılarında adamı sağa sola kiralıyorlar sürekli. İddia ediyorum bugün 3 büyüklerin almak için sıraya girdiği Sercan'dan da yetenekli, o Mevlüt Erdinç'ten falanda daha yetenekli. Hayır tekniği müthiş, kafa toplarına çok hakim, kuvvetli, hızlı bir golcüde daha ne olacakki?
1-2 seneye çıkar paf takıma, anlarsınız ne demek istediğimi.
Paf diyor AS takım.
Konyaspor 3 - bucaspor 2 maç sonucu.Şampiyon Konyaspor geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
rizeyi çıkarırlar bu sene ...
altay karşıyaka göztepe buca karabük bolu van adanademirspor farketmez yeter istanbl takımı ankara takımı sıkıldık artık !! belediyeler(ist,ank) düşsün birde kasımpaşa yerine gelsin 2 tane izmirden 1 tanede anadoludan ...
iğrenç ya 4-5 kişiye maç oynuyorlar stadlar bomboş hepsi düşer inşallah
Kocaelide para sorunu olmasaydı ßu ligin ilk 3 ne rahat girerdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme