Şimdi Ara

Süper loto oynadım,bu akşam 9.30 da çekilecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem okullar açılmadan önce hem de savaş mavaş olma olasılığına karşı iyi olacak bu.
    Bi şey olursa hemen ülke dışına çıkabileceğiz
    Bişey olmassa da yine devlet okuluna gidecem,600cc lik cbr600rr la giderim artık,polis yakalarsa yakalasın nolacak öderiz 1.5 milyarcık değil mi
    ohh hayatım kurtulacak artık hiçbişeyi takmıyacam,deliler gibi ders çalışmak zorunda kalmıyacam(sistem yüzünden)
    normal insanlar gibi az eğlenip az çalışacam her şeyi kararında yaşayacam.

Her şeyi bu lotoya bağladım çıkmassa intihar edecem,neyse akşam 9.30 da çıkmassa editlerim çıkarsa da 1 ay sonra falan akılma gelir anca bu konu o zaman editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: YaVaN

Hem okullar açılmadan önce hem de savaş mavaş olma olasılığına karşı iyi olacak bu.
    Bi şey olursa hemen ülke dışına çıkabileceğiz
    Bişey olmassa da yine devlet okuluna gidecem,600cc lik cbr600rr la giderim artık,polis yakalarsa yakalasın nolacak öderiz 1.5 milyarcık değil mi
    ohh hayatım kurtulacak artık hiçbişeyi takmıyacam,deliler gibi ders çalışmak zorunda kalmıyacam(sistem yüzünden)
    normal insanlar gibi az eğlenip az çalışacam her şeyi kararında yaşayacam.

Her şeyi bu lotoya bağladım çıkmassa intihar edecem,neyse akşam 9.30 da çıkmassa editlerim çıkarsa da 1 ay sonra falan akılma gelir anca bu konu o zaman editlerim

Benim yaşım yetmiyo oynayamadım :)
    5-13-25-36-40-45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atat54 -- 5 Eylül 2013; 17:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• intihar etmeden telefon falan varsa bana göndersene
  • 8-11-21-28-33-42

• Oynamadım ama yazayım.

2-7-16-26-29-37
  • 3 1 13 31 52 69

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.