Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.011
Cevap
141
Favori
1.147.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site tasarımı newegg'in aynısı keşke erişimde aynı olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Neden uygun fiyatlı m2 sata ssd yok
    Merhaba ,

ADATA 256GB XPG SX6000 PRO NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1200MB Yazma)'ye '' buradan ''

ADATA 240GB XPG SX8200 NVMe M.2 SSD (3200MB Okuma / 1700MB Yazma) ' ye ise '' buradan ''

ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itopya.com -- 23 Kasım 2018; 1:1:35 >

• ürünler bittimi kampanya fiyatlari değişti.
  • Elden kalanların çıktığı cuma indirimi olmuş resmen..

https://www.itopya.com/aoc-24-g2460pf-dvi-hdmi-displayport-fullhd-144hz-freesync-led-gaming-monitor/ Şu monitöre ek indirim gelecek mi yoksa bu fahiş fiyatlarla devam mı?
  • Site açıldığı ilk dakikada girdiğim halde ssd alamadım. Hiç öyle bir indirim olmadığına eminim daha 29 tane kaldı diyodu 1 dakika içinde üye olup ödeme yaparken tam sms şifremi girdim; sepetteki ürünlerin fiyatı değişti dedi ve ssd 450 ye fırladı. Alabilen oldu mu gerçekten??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adata 480 gb ssd kaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

Site açıldığı ilk dakikada girdiğim halde ssd alamadım. Hiç öyle bir indirim olmadığına eminim daha 29 tane kaldı diyodu 1 dakika içinde üye olup ödeme yaparken tam sms şifremi girdim; sepetteki ürünlerin fiyatı değişti dedi ve ssd 450 ye fırladı. Alabilen oldu mu gerçekten??
    k95 klavyeyi nasıl aldıgımı bilemedim ama aldım.bence stoklarmi bitti sadece suan bi actılar kapattılarmi anlamadım.bence gece daha surer kampanyalar.
  • şifrede işlem iptal oldu nasip değilmiş ssdyi almak
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Bi ssd alalım dedik, indirim elimizde kaldı, fiyat 450 ye fırladı. çaldığınız 1 saatimi geri verin. Yarın sınavım var ben burda sitenin açılmasını bekliyorum, üstüne bide alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son ümidim itopyaydı . bir ses kartı alamadık indirimli .
  • xbox one x 2300 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

xbox one x 2300 oldu
    Merhaba , PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUND kutu oyun hediyeli.Sadece 3 adet stok mevcut.
  • hadi hayırlı olsun :) 480 GB lik ssd ye yetişemedim sepetteyken fiyat değişti dönüp hemen 120 lik ekledim :)

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA!
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    HyperX Cloud 2 biraz daha inseydi güzel olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

4049 TL

https://www.itopya.com/asus-geforce-dual-rtx-2070-8gb-oc-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti/
    Oyun fiyatları malum.BATTLEFIELD V bundle'ı olmasıda cabası.
  • durmus.42 kullanıcısına yanıt
    Bak bu yeni girildi. İptal edersen alabilirsin

https://www.itopya.com/toshiba-tr200-240gb-sata3-2-5-ssd-read555-mbs-write540-mbs/
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmus.42

hadi hayırlı olsun :) 480 GB lik ssd ye yetişemedim sepetteyken fiyat değişti dönüp hemen 120 lik ekledim :)

Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Sipariş süreciyle aklınıza takılan bir soru olursa , instagram , facebook ' dan yazabilir , info@itopya.com adresine mail atabilir , (0216) 402 18 18 telefon numarasından

hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında arayabilirsiniz.

Dilerseniz sipariş süreci ile ilgili kısa videomuzu izleyebilirsiniz.Video'ya '' buradan '' ulaşabilirsiniz.

• PM bakar mısın itopya bey.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.