Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.011
Cevap
140
Favori
1.147.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
Giriş

Boş yapan kişi sensin burada. O tarihlerde diğerleri hepsi 200 TL daha pahalıydı. Hepsiburada software engineer çalışan olarak Hepsiburada iptal ettim, itopya'dan aldım. Ayriyetten bugünde MSI Crosshair 16 HX aldım. Hiçbir yerde bulunmuyor bu laptop. Teknorya vs. satıcılarda 80bin TL. Sadece itopya'da 63 bin TL. 3 ay vade farksız taksitte başlattılar aldım ve süper bir şekilde teslim edildi. Boş yapan sensin. İtopya akakçe'den de gözükmüyor şuan, MSI Crosshair 16 HX laptoplar 80bin TL'den başlıyor diğer heryerde. Boş cevap yazıp kaçmanın anlamı yok, rezil etme kendini

• keske soyle gigabyte oled monitorlerde guzel bi indirim olsa da alsak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 11 Kasım 2024; 22:38:44 >
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt

Alacağım monitör var indirim var 27 bin TL yı görmüş 360 hz oled alacağım indirimleri bekliyorum hem kullanmak hemde YouTube kanalımda incelemesini yapacağım bakalım Samsung aldım iade ettim bozuk çıktı şansımıza

• 240 HZ 4K OLED monitör düşünüyorum ben de. Aradığım modelleri sadece Itopya satıyor ve bu zamana kadar aldığım tüm monitörler sorunsuz, problemsiz ve ölü pikselsiz geldi. Yorumlar biraz sert olsa da ben yıllardır sorun yaşamadığımdan Gigabyte, Samsung ya da Alienware 27" ya da 32" 240 HZ 4K OLED indirime girerse alacağım.

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekil samsung g6 almıştım ölü pixel ve coil whine çıkınca iade etmiştim. 360hz gigabyte modeli şöyle 27yi görürse direkt almayı planlıyorum. İtopya'dakiler duysun sesimizi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ağzına sağlık kesinlikle bende o fiyata düşerse alacağım inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Biz indirim beklerken eski fiyata bindirim yapmışlar hocam rafa kaldırdık oledi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kanka bende çözemedim bu işi alamadık aklımda Dell monitör var olmadı Dell alacağım çok kaliteli bir monitör

Alienware olani mi diyorsunuz hocam? Oda guzel fakat uygun bir firsat cikmazsa ay sonuna kadar 240hz fast ips bi monitor alip cekilecem.

Hocam Dell alacağım olmadı bakalım Samsung sorunlu çıktı iade ettim

Web Klasöryoutube
    Ürün site linki : https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g6-g60sd-27-inch-360hz-oled-qhd-ls27dg602suxuf/ @Samsung @SamsungIndia @Samsungindonesia @SamsungVietnam @gaming
    https://www.youtube.com/watch?si=MEix6ZYG1UtjmaHR&v=J3l_-roX5q0&feature=youtu.be

• itopya her yıl gibi bu yılda muhteşem kampanyalar yapmaya devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.