Fiyatlara patladım bugün |
ARALIK FIRSATLARI BAŞLADI! | HER ÇARŞAMBA 16:00-22:00 SAATLERİ ARASINDA İTOPİK SAATLER (248. sayfa)
-
-
İ5 13. Nesil ve 500 SSD ile aynı kasayı almışız, ben taksitli 18500 TL ye aldım 12 taksitle. Henuz kargoya vermedim inşallah problemsiz teslim alırım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@HWS hocam, 3060ti'lı 4-5 sistem var son kampanyada. Alınabilir sistem var mı sence, dürtüyor şeytan beni
-
12 bine Vatan’daki 3060’lı sistemi kaçırınca başka yerlere bakmadım eğer aynı fiyata varsa alınır. 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 te güzel bir ekran kartı yakalama umuduyla bekliyorum, hedef 4070ti
pcyi teknik destek için itopyaya getirdim, adamlar hard diski pcye tanıtmadan geri göndermiş, bende dikkat etmemişim güveniyorum sonuçta, onca iş güç arasında iş yeri için açılan pcde uğraştırıyorlar insanları, en kötüsü de kimse pc konusuna hakim olmak zorunda değil senin görevin kasayı full halde müüşteriye geri vermek lakin görünürde bile hatalar çıkıyor, sıkıntılı bir tipe gitse bu sebeple çalışan arkadaşla ters düşebilir kavga kıyamet vs ne gerek var, itopya yayıncılara çalışmaya devam etsin fazlası yok
-
Itopyadan indirim yakalanınca gerçekten güzel oluyor denk getirmek lazım
-
Bi ürün aldın hemen dh den o firmanın başlığının altına girdin bu ürünü aldım çok yararlıydı süperdi überdi diye öve öve bitiremedin.
"Geçen Sıhhiye köprüsü altında tavuk döner yedim gerçekten çok lezzetliydi tavsiye ederim."
Milletin düşünce tarzı gerçekten ilginç.
-
GIGABYTE GeForce RTX 4070 EAGLE OC 12GB GDDR6X DLSS 3 192 Bit Ekran Kartı / 25.899 TL / Satın Almak İçin Tıklayınız
Şu kartı anasayfaya falan eklemişsiniz de abi hani tamam şuan indirimde olmayabilir de oraya niye ekliyorsunuz ? Kartın 21-22 civarına satılmadığı gün yok neredeyse
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx-4070-eagle-oc-12gb-gddr6x-192-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV00004BNYOF
-
MSI, Viewsonic monitörlerde stok yenilerseniz güzel olur. Mükemmel cuma gelmeden al-satçılar sömürdü bile. @itopya.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 5 Kasım 2023; 3:43:56 > -
İTOPYA ADAMDIR!
-
Rezil bir firma olur kendileri, alındıktan 10 gün sonra arıza yapan ürünün,
servis süreci sonrası iadesi çıktı, fakat 13.000 TL ödeyerek aldığım ürüne dahi 50 TL kargo alırlarken
sanki sorun bana aitmiş gibi ücret iadesi yapılırken kargo ücreti olan 50 TL'yi geri göndermediler.
Buradaki 50 TL'yi kovalayan markaya hakkımı helal etmiyorum bilgileri olsun.
-
İtopyadan monitör alıcam ama VA panel ve hiç VA kullanmadım, beğenmessem 15 gün içinde iadede sorun çıkartılırmı acaba
%100 sorun çıkarırlar
-
Yani tahmin ediyorum nedense
Küçük bir paket gönderin 150 Liradan aşağı değildir. Boyuta göre değişir bu. Küçük bir kitap yolladım 120 TL ücret çıkardı PTT. PTT üstelik sözde devletin kurumu. Sen o fiyatı yaparsan özel de ben 200TL bile yaparım der. Herkes at koşturuyor kendince. Seneye seve seve vereceğiz iade kargo ücretlerini kimse sesini çıkarmaz görürsünüz.
-
@itopya.com Hocam Alienware AW3225QF monitör ne zaman gelecek size? bugün USA ve Kanada için siparişleri açtı DELL. Size gelmesi için tahmini bir süre var mı?
-
Bunlar nasıl kafalar anlamak mümkün değil ürünü almadan keyfe keder geri iade düşünmek pes va panel merak ediyorsanız bilgisayarcıdan yada avm den bakabilirsiniz açılmış kullanılmış malı adamlar ne yapıcak size gelse öyle bir ürün bi ton laf edersiniz bana açılmış ürün geldi diye kendi hallkımdan midem bulanıyo artık
Kardeş mesafeli satışlarda bu cayma hakkı yasal bir şey ne bu telaşın, mideni bulandırcak bunumu buldun tüm sorunlar bittide tüketicinin yasal hakkını kullanmasımı zoruna gitti, biyerde görüp deneme şansım olsa öyle yaparım zaten ki her ürünün de teşhiri olmuyor. Ürünü açıp yalamayacağız herhalde, bu tür ürünler TR de ilk yeni teknoloji gözümüze uymayabilir, zarar ziyan vermeden geri yollarsak onlarda tekrar paketleyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Ocak 2024; 3:55:21 >
Siz önce sattığınız ürünün arkasında durun. Müşteriyi sadece para olarak gören dürüstlükten uzak bi firmasınız. Mağazada personelinizin satana kadar kırk takla attığı monitör açar açmaz hatalı çıktı bir saat içinde geri götürdüm. Bana satarken öve öve bitiremeyen personeliniz tamir kaydı açmaya çalıştı 30 iş gününden bahsetti başından savmaya çalıştı. Bir aydır her yerden ulaşmaya çalışıyorum ilgilenen yok. Burda insanların hakkına girmeyin satış sonrası destek sıfır. Üç kuruş ucuza alacağım diye rezil ettiniz monitör hala evde duruyor yazıklar olsun. Twitter ve şikayetvar üzerinden her gün şikayet yazıyorum ulaşan eden yok. Forumda sizi gördüğüm her yerde mağduriyetimi paylaşacağım. Bir insanı bile sizden kurtarabilsem evladır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X