Şimdi Ara

Süper Online AKKsiz İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar halihazıda ttnet kullanıcısyım ve internet hızı oldukça düşük. Apartmanımda fiber bulunmakta ve Turkcell Superonlinea geçmeyi düşünüyorum ama aklımda 1-2 soru var. Ilk olarak AKKsiz bir tarifesi varmış. Ben o tarifeden aldım diyelim. 24 ay tahüt veriyoruz yani 2019a kadar. Ama kampanya süresi Ağustos'a kadar. Bu da ben Ağustos'tan sonra yeniden AKKlı bir tarife mi kullanıyo olucam yoksa 2019 a kdar AKKsiz mi kullanacağım? Bulunduğum ev kira kurulumda sorun çıkar mı? Kurulum ve modem beleş mi? Ben yeni eve taşınırsam tarifeme sorunsuz devam edebilir miyim? Şu anki internet kullandığım şirkete tahütüm var ben bu tarifeye geçersem iptal ücretim bir kısmının Türkcellin karşılayacağını duydum bu ne kadar bir kısım?

Bunlar şu an aklımdaki sorular. Cevaplarsanız harika olur. Teşekkürler

Edit: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim google Türkcell forum yazdığımda direk burası çıktı. Özür dilerim bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeSayin -- 9 Mayıs 2017; 23:5:39 >

• Kardeşim öncelikle o yarısını karşılama mevzusu yalan haberin olsun öderiz diyip ödemeyen onlarca insanı mağdur eden bi ton şikayet konusu var forumda ve şikayet varda gir bi incele istersen diyer konularda bilgim yok yanıltmak istemem seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.