Bildirim
Super Online Ping sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Super Online kullanıcısıyım.61 ms üstüne çıkmıyor. -
super online kullanıcısıyım. sabit 45 ms -
Dns girince biraz daha stabil oluyor. Ama genede bu aralar lol de bir sorun var superonline ile bağlananlarda...quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure
super online kullanıcısıyım. sabit 45 ms -
Superoffline kullaniyorum ping sabit 500 baglanti kuruluyor yazisi var surekli neden acaba -
dns i sabitledim kesinlikle düzgübn çalışmıyor modemi değiştiricem artık kucuk bir modemim var onu taktımquote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Dns girince biraz daha stabil oluyor. Ama genede bu aralar lol de bir sorun var superonline ile bağlananlarda...
Alıntıları Göster
oyunda ping olmuyor bu seferde nette takılamıyorz dier bilgisayarlardan arkadaş chrohome a tıkladığı anda fırlıyor 15k ya kadar
gorduk yani..... -
quote:
super online kullanıcısıyım. sabit 45 ms
Istanbul dimi -
1000mbp superonline 0 ping deeeeerrmisim ttnette ping sabitlenmiyor 89-105 arasi arada 200lere zipliyor anlik -
superonline kullanıyorum 60 ping maksimumquote:
Orijinalden alıntı: reaktonis
1000mbp superonline 0 ping deeeeerrmisim ttnette ping sabitlenmiyor 89-105 arasi arada 200lere zipliyor anlik -
Bende Super Online kullanıyorum sabit 55-60 ping ama iphonedan internete bağlanınca birisi aşırı şekilde ping oluyor 1000lerden aşağı inmiyor bunun sebebi nedir?quote:
Orijinalden alıntı: Smite-
superonline kullanıyorum 60 ping maksimum
Alıntıları Göster -
sabit 40quote:
Orijinalden alıntı: Xientina
Bende Super Online kullanıyorum sabit 55-60 ping ama iphonedan internete bağlanınca birisi aşırı şekilde ping oluyor 1000lerden aşağı inmiyor bunun sebebi nedir?
Alıntıları Göster -
40 ping nedir lan superonline a geçesim geldi ankarada 60ın üstüne çıkar mı? Su an ttnet 80 pingle oynuyorum. Yazın 60 dı -
modemde yazar değerler. Eğer merkezden uzaksanız kablo kalitesi,ağ değerleri ve kullanıcı sayısı pingi etkiler. -
superonline 45-50 arası sabit bazen 61de oluyor. çok memnunumquote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
modemde yazar değerler. Eğer merkezden uzaksanız kablo kalitesi,ağ değerleri ve kullanıcı sayısı pingi etkiler. -
TTnet kullancısıyım. Evde 3 kişiyiz sabit 78quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
superonline 45-50 arası sabit bazen 61de oluyor. çok memnunum
Alıntıları Göster -
50-60 arası alıyodum son patchden sonra 80 sabit olmaya başladı.quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
TTnet kullancısıyım. Evde 3 kişiyiz sabit 78
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
quote:
super online kullanıcısıyım. sabit 45 ms
Istanbul dimi
evet -
quote:
Dns girince biraz daha stabil oluyor. Ama genede bu aralar lol de bir sorun var superonline ile bağlananlarda...
Ne dns'si giriyorsun? -
Ping genellikle hat yoğunluğu ile ilgilidir.quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adamquote:
Ne dns'si giriyorsun?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: reaktonis
1000mbp superonline 0 ping deeeeerrmisim ttnette ping sabitlenmiyor 89-105 arasi arada 200lere zipliyor anlik
yo benim 76 sabitdi.
Benzer içerikler
- lol herkesi susturmak
- bir çilingirin kaç parmağı var
- lol troll nickler
- uyumlu sevgili nickleri
- lol oyna butonu çalışmıyor
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X