Şimdi Ara

süper oyun bilgisayarı - Türkiye'de yok son tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 120 mm ile 240 mm sogutma sistemi arasinda ne gibi bir fark vardir onu da yazabilirmisiniz acaba (farki 50 dolar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirut

konusu geçmişken sorayım....physX yapmak için ekran kartlarına bir bağlantı gerekiyor mu yoksa sadece yazılımla devreye sokuluyor mu???
    birde physX için ille ekstra ekran kartı şartmıdır??? ozmn neden gt240 daha iyi bir ekran kartıyla daha yüksek performans ve detay elde edilmez mi??

sorum hala günceldir...sitede varsa link verirseniz sevinirim...çok merak ettim ben de belki düşünürüm pcmi topladığımda...
  • quote:

quote:

konusu geçmişken sorayım....physX yapmak için ekran kartlarına bir bağlantı gerekiyor mu yoksa sadece yazılımla devreye sokuluyor mu???
    birde physX için ille ekstra ekran kartı şartmıdır??? ozmn neden gt240 daha iyi bir ekran kartıyla daha yüksek performans ve detay elde edilmez mi??

sorum hala günceldir...sitede varsa link verirseniz sevinirim...çok merak ettim ben de belki düşünürüm pcmi topladığımda...

physX'de oyunlarda realistic öğelerin artımına yönelik bir modül. Önceden ayrıca PCI bir kart olarak satılan bu uygulama zamanında çok tutmadı. Tutsa da, destekleyen oyunlar azdı ve kötüydü.
    Bu meyanda bir süre ortadan kayboldu ki, bunu fırsat bilen nVidia bunu satın aldı. Artık kartların üzerinde (SADECE nVidia) bu modül bulunuyor ve gerekli oyunlarda çalışıyor. Zaten oyunlar da bu uygulamayı yüklerler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.