Şimdi Ara

süper oyun bilgisayarı - Türkiye'de yok son tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ SİPARİŞ ETMEK ÜZEREYİM 2400 DOLARA GELCEK BANA (TABİ YURT DIŞINDAN) ÜZERİNDE SON TAVSİYELER YAPABİLECEK OLAN VAR MIDIR ACABA???

--asıl parçalar--

CD:LG 22X DVD±/±RW + CD-R/RW Dual Layer Drive

kasa: AZZA Solano 1000 Full-Tower Advance Cooling Case w/ Dual 230mm Fan + Extra 3 Fans

CPU:AMD Phenom™II X6 1090T Six-Core CPU w/ HyperTransport Technology

FAN:Asetek 570LX Liquid Cooling system w/ 240MM Radiator and Dual Fans (Extreme Overclocking Performance + Extreme Silent at 20dBA)

HDD:1TB x2 SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM HDD (raid 0)

MONITOR:Samsung Syncmaster 2233RZ 22" 3D Gaming LCD Monitor and NVIDIA 3D Vision Stereoscopic Glasses Bundle

MOTHERBOARD: GigaByte GA-770T-USB3 AMD 770 Chipset Support DDR3 Ultra Durable™3 Socket AM3 ATX Mainboard w/ 7.1 HD Audio, GbLAN, USB3.0, SATA-II, RAID, 1 Gen2 PCIe, 4 PCIe X1, & 2 PCI

MEMORY:8GB (2GBx4) DDR3/1600MHz Dual Channel Memory Module (Corsair Dominator)

POWERSUPPLY:900 Watts Power Supplies (CyberPower Gaming Power Supply SLI/CrossFireX Ready)

VIDEO:NVIDIA GeForce GTX 480 1.5GB 16X PCIe Video Card [DirectX 11 Support] (EVGA Superclocked

physX : NVIDIA GeForce GT 240 1GB 16X PCI Express

--digerleri-- (yaklasik 350 dolar degerinde)

Ultra Enhanced Packaging Solution - Protect Your Dream System During TransitINTERNAL

12in1 Flash Media Reader/WriterLogitech Dual Action

GamepadConnectland™

FLASHMEDIA:INTERNAL 12in1 Flash Media Reader/Writer (BLACK COLOR)

Stereo Headphone

MicrophoneKeyboard & Mouse Combo) Logitech Wireless Desktop MK300 Keyboard & Mouse Combo

NOISEREDUCE1Power Supply Gasket

NOISEREDUCE2:Anti-Vibration Fan Mounts600Watts PMPO

Subwoofer Stereo Speakers

Thermal Temperature Color LCD Display

Logitech C500 Webcam

Zonet ZEW1642 IEEE 802.11b/g/n Draft 2.0 PCI Wireless Adapter Network Card

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasin -- 1 Haziran 2010; 16:27:34 >

• kardeş hiçbir şey anlamdım bi yerden kopyaladığın kesin link ver daha iyi olur yada biraz sadeleştir aradan bir kaçını da zor kestirebiliyorum ama güzel bişeye benziyo
  • sitemi biraz daha sadelestirdim...
  • gayet güzel bi sistem böyle bi sistemim olmasını isterim ekran kartını gtx480 yapsan daha da iyi olur hangi ülkede ?
  • 150 dolar farkla gtx480 yapabiliyorum ama sonucta tek ekran kartı olmus olacak. gtx470 den bi tane daha alabilirim bi sure sonra(sli icin ayni kart olmasi gerekiyomus galiba) o yuzden gerek gormedim. ama yine de tavsiyelere acigim. sınırsız değişiklik ytapabiliyorum.

hangi ülkede ? ---- Amerika'da.
  • sli olacaksa daha iyi olur o zaman
  • Çok abartılı olmuş. Bazı parçalar gereksiz.

1. İşlemcini 1055T yapabilirsin, 200-300 MHz fark var. Sen o farka 200 TL vereceksin ki oyunlarda alacağın performans farkı 4-5 FPS'dir.

2. AMD işlemciye 8GB ram alınmaz, en fazla 4GB olur. Sonrasında ram lerden performans alamazsın doğru düzgün. Ya işlemciyi intel al ya da ram leri 4GB a düşür. Zaten ram çok önemli bir parça değildir, 4GB düşünce bilgisayar %50 yavaşlamaz yani.

3. PSU 1100W çok olmuş. Eğer ilerde 2. GTX470'i alıp SLI yapcam diyorsan al fakat GTX480 almanı öneririm. PSU'da en fazla 1000W olsun.

Diğer parçalara karışmıyorum, senin tercihin. Ama oyun oynayacaksan sağlam bir mouse+mouse pad+kulaklık al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O anakart ile SLI yapamazsınız.
    Güncel olarak MSI ın bir modeli var hem CF hem de SLI destekli
    MSI 870-GD60 Hydra
    http://www.donanimhaber.com/CeBT_Video_Tur_MSdan_Hydra_teknolojili_AMD_anakart_890FX_ve_daha_fazlasi-18482.htm

İşlemcinizi iyi.
    AMD işlemciye 8 Gb ram çok diyen arkadaşımın söylediklerine takılma.
    64 bit işletim sisteminde AMD anakartlarının bir çoğunda 8 Gb rami rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Bazı işlemcilerde 4 ram slotunu doldurmak sorunlara neden oluyordu ama
    sizin alacağınız anakartta öyle bir sorun yok. (Sorun ram hılzarının 1333 olarak çalışmaması idi)

• Ben i7 üzrine GTX 470 SLI derim tabi sen bilirsin hayırlı olsun.
  • Sen kararını vermişsin zaten daha ne buraya yazıyorsun ki? hem TR'de olsa ne olur olmasa ne olur? Git al güle güle kullan, sen rahat et biz rahat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 1 Haziran 2010; 11:13:38 >
  • Turkiye'de ilgili parayla ilgili sistemi kurmak mumkun degil... Gumruk vergisi + Araci satici olayin icine girdigi anda olay degisir..
  • Gereksiz Fİyat yükselten bileşenler var.
    2400$ az para değil monitör dahil 3500TL desen bile ciddi para yapar. Aynı sistem kurulmaz ama mantık dogrultusunda çok daha iyi oyun oynatabilen sistem kurulabilir.

3D monitör ve SSD ye verilen para kesinlikle karşılıgını vermeyecek , oyun agırlıklı 2400$ lık sistem kurulacak , birsürü sogutmaya para verilecek vga GTX470 olacak , vs vs.

Hocam TR demisiniz ? Abd de mi yaşıyorsunuz ? Bu parayı veripte dışarıdan Pc almak son derece mantıksız. Ama abd de iseniz , Keyfinize göre alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasin

sitemi biraz daha sadelestirdim...

O sistemi kim önerdi ise tam bir FİYASKO!.

Su soğutma koymuşsun fakat CF ya da SLI yapılamayacak bir sistem seçmişsin.

O BOARD CROSSFIRE DESTEKLİ, SLI destekli değil. 2 TANE nVIDIA kart ÇALIŞMAZ!

Asus'un hem SLI hem de CF destekli anakartlarından almalısın. Ya da, ekran kartını ATI RADEON HD 5970 almalısın. Ki ileride CF şansın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 1 Haziran 2010; 12:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Çok abartılı olmuş. Bazı parçalar gereksiz.

1. İşlemcini 1055T yapabilirsin, 200-300 MHz fark var. Sen o farka 200 TL vereceksin ki oyunlarda alacağın performans farkı 4-5 FPS'dir.

2. AMD işlemciye 8GB ram alınmaz, en fazla 4GB olur. Sonrasında ram lerden performans alamazsın doğru düzgün. Ya işlemciyi intel al ya da ram leri 4GB a düşür. Zaten ram çok önemli bir parça değildir, 4GB düşünce bilgisayar %50 yavaşlamaz yani.

3. PSU 1100W çok olmuş. Eğer ilerde 2. GTX470'i alıp SLI yapcam diyorsan al fakat GTX480 almanı öneririm. PSU'da en fazla 1000W olsun.

Diğer parçalara karışmıyorum, senin tercihin. Ama oyun oynayacaksan sağlam bir mouse+mouse pad+kulaklık al derim.

işlemcinin farkı 100 dolar ekran kartınınki 157 dolar (gtx 480 için) ssd fiyati 175 dolar hangisi bu fiyatı eder bilemedim ortaya karışık yaptım. bu fiyatlara bu upgradeler deger mi?
    ayrıca
    MOTHERBOARD: GigaByte GA-770T-USB3 AMD 770 Chipset Support DDR3 Ultra Durable™3 Socket AM3 ATX Mainboard w/ 7.1 HD Audio, GbLAN, USB3.0, SATA-II, RAID, 1 Gen2 PCIe, 4 PCIe X1, & 2 PCI [-11]
    ile NVIDIA GeForce GT 240 1GB 16X PCI Express kartını "physx" yapsam ne gibi bir artısı olur?

• Turkiye'de yok mu? Ben Turkiye'de yasamiyorum ama birsey Turkiye'de yoksa hic bir yerde yok demektir !!!

Iyi guzel sistem ama cok fazla luzumsuz parca var !!!
  • önceki yazdıklarına göre artısı olmaz, eksisi olur. GTX480 ile GT240 arasında dağlar kadar fark var. Eğer ben daha ucuz bir şey toplamaya karar verdim diyorsan şöyle bir şey yapabilirsin:

AMD Phenom II 955 3.2 GHz
    Gigabyte 770T-UD3
    Kingston HyperX 4GB(2*2) DDR3 1333MHz CL7 XMP
    SAPPHIRE HD5870 1GB
    Seagate 500GB Barracuda 7200rpm X2-Raid0
    Cooler Master HAF932 Full Tower
    High Power Absolute 850W
    +
    Samsung 23" P2350 Full HD

Bu sistemle 4000 TL'ye toplayacağın sistem arasındaki performans farkı en fazla %15'tir. Çok para vermektense, 2 senede bir Upgrade ile güncel bir sisteme sahip olmak daha mantıklı.

• physX için yazmış gt240 ı...gtx480 + gt240 yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirut

physX için yazmış gt240 ı...gtx480 + gt240 yani...

aynen öyle.
  • konusu geçmişken sorayım....physX yapmak için ekran kartlarına bir bağlantı gerekiyor mu yoksa sadece yazılımla devreye sokuluyor mu???
    birde physX için ille ekstra ekran kartı şartmıdır??? ozmn neden gt240 daha iyi bir ekran kartıyla daha yüksek performans ve detay elde edilmez mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

önceki yazdıklarına göre artısı olmaz, eksisi olur. GTX480 ile GT240 arasında dağlar kadar fark var. Eğer ben daha ucuz bir şey toplamaya karar verdim diyorsan şöyle bir şey yapabilirsin:

AMD Phenom II 955 3.2 GHz
    Gigabyte 770T-UD3
    Kingston HyperX 4GB(2*2) DDR3 1333MHz CL7 XMP
    SAPPHIRE HD5870 1GB
    Seagate 500GB Barracuda 7200rpm X2-Raid0
    Cooler Master HAF932 Full Tower
    High Power Absolute 850W
    +
    Samsung 23" P2350 Full HD

Bu sistemle 4000 TL'ye toplayacağın sistem arasındaki performans farkı en fazla %15'tir. Çok para vermektense, 2 senede bir Upgrade ile güncel bir sisteme sahip olmak daha mantıklı.

bu sistem gayet iyi

şahsen elimde 4.000 TL olsa gidip 4000 lik alacağıma yukardaki sistemi alırım

bide sormak istiyorum 8GB ram isteyen Kaç tane PROGRAM YADA OYUN VAR?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.