Bildirim
Süper Paket 2013 - 2014 promosyon
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Promosyonla ne kadara geliyor digiturk play
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
269 tl , basketbol - İngiltere - türkiye - brazilya - rusya ligi -
Ben yeni evleniyorum 47la660 lg televizyon aldım hevesle yeni evime getirdim kuruluma geldiler. bir baktıkki çanak yok çatıda. benden önceki oturanda kablolu kullanmış. televizyonu izleyebilme şansım bile olmadı. uyuz oldum. hemen gidip internetli digitürk bağlatayım dedim doping internet ile aralarında sorun yaşandığını, 15 mayısta gelmemi istedi. dahada sinir oldum. bekliyoruz bakalım. 2 gün kaldı. -
Evet arkadaşlar , dün forumdan arkadaşa verdik. Yeni promosyon kampanya bu hafta içi cuma'ya kadar.
Süper paket isteyenler 50 tl indirimi kaçırmasın.
promosyon kuponları 25 tl'dir. -
quote:
Orijinalden alıntı: heavy86
Evet arkadaşlar , dün forumdan arkadaşa verdik. Yeni promosyon kampanya bu hafta içi cuma'ya kadar.
Süper paket isteyenler 50 tl indirimi kaçırmasın.
promosyon kuponları 25 tl'dir.
Bununla ingiltere premier lig izlenir mi.? Bende mevcutta giriş+belgesel+sporsever+5 şampiyon+film HD paket75TL 18ay ve
ilk 3ay bedava 15 ödüyeceğim +3 arkadaşım var yeni üye alucak kısaca 5-6ay fatura çıkmaz rahatım aralık kadar öğlen 3ay spor extra verdiler
Satın almak istedim 9,90TL dedi ben en iyi 5TL alayım maç esnasında TV bağlarım iyi olur diyorsanız alıyım diyorum 2013-2014 sezonunu için
Mevcutta premier lig kodu var mı yada bu oluyor mu.? yardım öneri...
-
Merhaba , tum turkiye super lig maclari ve ingiltere premier lig maclarini izleyebilirsiniz.
Ucreti digiturk yillik aliyor , 10 taksite bolebiliyorsunuz. Sene doldugunda digiturk ile hicbir baglantiniz kalmiyor. Avantajli promosyon koduyla birlikte daha avantajli paket yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X