Şimdi Ara

Süper Savaş Sahnesi (TÜRK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şimdi bu savaş sahnesi miydi
    Ulan videoyu izleyince niye türk yapımı izlemediğimi hayırladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu savaş sahnesi değil çatışma/dövüş sahnesidir.
    Ayrıca herif ads kasıyor.Telif hakkı bildiriminde bulundum.
  • Bence bir dizi için gayet güzel
  • Gayet başarılı hakkını yemeyelim.
  • Cok da kotu değilmiş bir cok orta çağ Avrupa sinı anlatan yabancı filminden kaliteli geldi bana .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Şimdi bu savaş sahnesi miydi

Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En güçlü süper kahraman kim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    "Türkiye'de dizi sektörü neden gelişmiyor" un örneği
  • Daha 1 bölüm için çok iyi

• Adamlar türk televizyon tarihinin en pahalı dizisini çekmiş, ilk bölümü bir buçuk ayda tamamlamışlar bizim özentiler çamur atmayı bilsin.Az saygı gösterin be

• quote:

Şimdi bu savaş sahnesi miydi

Genelde ben de yerli yapım dizi izlemem ama bu iyi sayılabilir düzeyde. Muhteşem Yüzyıldan iyidir.
  • Geçen gün bu diziyi izledim ve bir yabancı dizi fanatiği olarak hayran kaldım özellikle bu sahneye.

Türk dizi sektörünün geliştiğinin en büyük kanıtını bazı kısımların spartacusten farkı yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kısmını tvde izledim diğer saçma dizilere göre iyi sayılır
  • Game of thrones'u Türkler çekse yemin billah bu Türkleri kötülemek için kasan beyinsizler ya CGI olmamış ya beğenmedim ben felan demezse adam değilim.
  • Kimse laf etmesin şimdi 10 numara dizi, şimdiye kadar hangi türk dizisinde gördünüz böyle bi aksiyon sahnesini, tabiki dahada gerçekçiliği artırabilirler ama ortalamanın oldukça üstünde bi sahne, destek vermek lazım, reytinglerde de en yakın rakibini ikiye katlayıp birinci olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Game of thrones'u Türkler çekse yemin billah bu Türkleri kötülemek için kasan beyinsizler ya CGI olmamış ya beğenmedim ben felan demezse adam değilim.

Bu tarz dizileri izledikten sonra sittin sene de geçse game of thrones gibi bir yapıtı türklere emanet etmezler

Ben beğenmedim. Beğenenlere bir şey demedim de yazdığım şey sizi niye rahatsız etti. Beğenmek zorunda mıyım. Senin gibi beyni olanların kafasını yaşamak zorunda mıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayette güzeldi keşke osman gaziyi anlatsaydı film.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Game of thrones'u Türkler çekse yemin billah bu Türkleri kötülemek için kasan beyinsizler ya CGI olmamış ya beğenmedim ben felan demezse adam değilim.

Bu tarz dizileri izledikten sonra sittin sene de geçse game of thrones gibi bir yapıtı türklere emanet etmezler

Ben beğenmedim. Beğenenlere bir şey demedim de yazdığım şey sizi niye rahatsız etti. Beğenmek zorunda mıyım. Senin gibi beyni olanların kafasını yaşamak zorunda mıyım

sen kendi fikrini yazmışsın ben kendi fikrimi asıl ben senin kafanı yaşamak zorundamıyımki gelip beni alıntılıyorsun ben sana ne mention atmışım nede alıntılamışım niye içine bu kadar oturdu yazdığım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.