Bildirim
super smash brothers brawl okuma hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
olur mu öyle şey orjinal oyun sorunsuz çalışır. eğer çalışmazsa aldığın yere faturayla gidersin değiştirirler. -
Oyun çok büyük olduğu için normal dvdye sığmıyor , çift katlı dvdde oyun bu nedenle bazen okumuyor tekrar silip takma durumu olabiliyor. -
bu arada gittim aldım , bir problem çıkmadı . yanlız online oynamak istiyorumda friend olarak eklerseniz sevinirim brawl kodu: 0346-3506-5272 . başka insanlarla oynamayı denedimde , 5 - 10 dakkada 1 maç ayarlıyamadı -
Bu oyunun online olayı Türkiye için kapalı malasef. Zamanında anında oyun buluyordu çünkü oynamıştım online olarak. Şuan deneseniz bile sadece beklersiniz çünkü Türkiye'den online erişimi yok oyunun ama sadece oynanan maçları izleyebiliyoruz.
Bu arada Wii'nin DVD-ROM'u Double Layer diskler ile biraz uyumsuz. Hatta zamanında Nintendo Wii'lerinizi bize yollayın DVD-ROM'larınızı Double Layer ile sorun çıkartmayacak şekilde düzeltelim diye bir kampanya yapmıştı. Yani kısacası Nintendo'da bu sorunun farkında.
Gerçi 1-2 denemede oyunu okuyor zaten sizde de öyle olmuş.
İyi oyunlar. ;) -
peki arkadaşlarla internet üzerinden oynayamazmıyız ? friend code ile ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk135 -- 5 Temmuz 2010; 17:42:25 > -
Öyle oynanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X