Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arsenic

@meo_tr şarjlılarda pek sorunum yok aslında ama çizimlerdeki kadar yuvarlak şeklinde yapmıyordum, böyle deneyeyim sağolasın, şarjlarda asıl zorlandığım Guile ve Vega'nın ilk ultrası varya o kombinsyondaki tüm super ve ultralar çok zorluyor. Benim asıl problemim normal kararkterler özellikle soldan aşağı-ileri-aşağı-ileri türü ultraları çekerken zorlanıyorum. Aslında tutuş pozisyonu belirlemiştim ama bakıyorum istem dışı elim önceki tuttuğum hale geliyor, el alışkanlığı diyecem de bu kadar kısa sürede el alışkanlığı da olmaz ki.

guile ve vega 1. ultralar için şarz meselesini ayarlayın dap dap yukarı ileri çapraz tuş

• Ben oyunu bugün aldım takasla . En son ataride oynamıştım street fighter :D Yön tuşları ile pek oynanmıyor analog ile oynuyorum medium bile zor geliyor :D alışırız heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo_tr

ultralarında kolay yolunu çizerim. zorlanacak kadar zor değil, rahat yaparsın.

şimdi diğer karakterler için sana şöyle bir öneri veriyim. traininde ryu sec, sağa tarafa doğru 20 kere shoryu yap. yapamadığın zaman bastan basla, sol tarafa dogru yap aynı şekilde.
    daha sonra c.hp + shoryu yap aynı düzende. En son ultraları yap, ama bu hareketleri yaparken kolu sallama kesinlikle. Mesela oryu çekerken sadece ileri-aşağı-ileri yap daha fazla hareket ettirme kolu.

ARtı bir tavsiyem sadece 1 karakter seçin kendinize. Devamlı onunla oynayın. Daha bu işin fundemantal kısmını çözüp, taktik kısmına gelmeniz lazım ki çok daha zor kısmıdır olayın. Her zaman kendinizden daha iyi seviyelerdeki kişilerle oynayın.

Oyundan zevk almakda önemli ama geliştirmek istiyorsanız 8 kişi endless battle açıp sıra beklemekle çok yol katedemessiniz (sözüm meclisden dışarı)

Aklınıza takılan şeyleride burdan bana sorabilirsiniz çekinmeden, cevapsız bırakmam.

Çok sağol ortak. Bugün online'a dalmadan uzun uzun antrenman yapayım en iyisi. Ateri salonları döneminden stick alışkanlığım var diye zorlanmam sanmıştım ama uzun yıllardaır sadece gamepadle oynayınca stick alışkanlığım bütünüyle ölmüş. Bu arada trial falan yaparken dahi hareketleri ragat yaptığım şekilde tutuyorum analoğu ama maç esnasında ellerim farkında olmadan daha önce tutupta yapamadığım pozisyona geçiyor çoğu zaman, ancak maç bitince farkediyorum (maçlarda fazla mı heyecan yapıyorum nedir).

Ya bu arada sen bu yeni avatarını koyunca avatar bana tanıdık geldi, nereden derken aklıma shoryuken'de eklediğim Türkler geldi. Baktım harbiden shoryuken.com'da arkadaş listemde ekliymişsin.
    Biz daha burada tanışıp oynamaya başlamadan önce seni orada eklemişim tesadüfe bak.

quote:

Orijinalden alıntı: bruce66

guile ve vega 1. ultralar için şarz meselesini ayarlayın dap dap yukarı ileri çapraz tuş

Nasıl yani? Bu ultralar aşağı-geri (şarj) + aşağı-ileri + aşağı-geri + yukarı-geri (ya da yukarı-ileri) şeklinde yapılmıyor mu? Ben öyle yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Ondan mı yaparken zorlanıorum, kafam karıştı. :S

• Emre girecekmisin bugece?Ben 10-10:30 arası geleceğim.
  • Girerim o saatlerde yalnız bugün feci yoruldum her tarafım ağrıyor nasıl oynayacağım bilmiyorum.
  • psn : icarusdreamsu1te

ekleyebilirsiniz :) giriyorum her gece istisnalar harici
  • [Orijinalden alıntı: bruce66

Nasıl yani? Bu ultralar aşağı-geri (şarj) + aşağı-ileri + aşağı-geri + yukarı-geri (ya da yukarı-ileri) şeklinde yapılmıyor mu? Ben öyle yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Ondan mı yaparken zorlanıorum, kafam karıştı. :S

aşağı geri(şarz için) +aşağı ileri+aşağı geri+yukarı ileri+tuş

hareket böyle fakat seri yapmak için

(aşağı ileri+aşağı geri) bu kısmı dap dap mış gibi düşünüp hızlıca yapıver sonra yukarı ileri çapraz tuş bu şekilde aniden çıkartırsın.
  • aslına bakarsanız guıle ve veganın kolay yapma yolu var

sarj da bekledıkten sonra ters hadoken +asagıdan ileri dogru yapıp aynı anda hızlıca tusa basarsanız rahat cıkarsınız bıkac denemede elınız alıstıktan sonra cok rahat yaparsınız

not: sunuda deneyebılısınız sarjda bekleyıp ters aduken + shoryuken bu sekılde de cıkabılırsınız

ben bu sekılde cok rahat yapabılıyorum hatta guıle da magıc den sonra bıle super yada ultra bııle cıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Mayıs 2010; 3:48:02 >
  • arkadaşlar listeyi güncelledim ama söyleyeceklerim var...

kaç gündür girmeye çalışıyordum sürekli sorun oluyor. başta şansal ve arsenic yardım ettiler , davet attılar sonra yine giremedim. herneyse, yinede teşekkür ediyorum. daha sonra arsenic çıkınca girebildim... sonra oyunun ortasında çıkan arkdaşlar oldu.:) çok gariptir... en son gece 4 e kadar vectorx31 ile bolca oynadık , gayet çekişmeli geçti.
  • mikininfifisi bende sana ve herkese tşk ediyorum. Senin arkandan sabah hocanın sesini duymuşum ....^^

evet bende mortal06 nın 3-veya 4 . davetiyesinde 8 li kapışmaya biraz zorda olsa dahil olabildim bu arada

kendisi oyunu çözmüş bizi hallaç pamuğuna çevirdi ...^^ yalnız arcade stick ile oynuyo sanırım (compi) olabilir

nedeni hareketleri çok seri ve tam yerinde çıkarmayı başarıyor olması PS3 kolu ile bu biraz zor. Sakurayla

flash taktaktan sonra bağlantılı ara süperi yazarsa sevinirim =) tşk...

bu gecede devam.... PSN vectorx31
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

haken54hulk way hoşgeldin üstat arkadaşlar bu adama dikkat !!! feci oynuyor ....^^

mübaala ediyorsun kardeşim.Denemek isteyen gelsin,sınırlarımızı test edelim.İyi oynayabilidiğimi söyleyebileceğim,zengin adam çeşitliliği mevcutttur.neti 4 mb ye çıkardıktan sonra oyunlar müthiş zevkli olmaya başladı...Ortaya karışık yapabiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

mikininfifisi bende sana ve herkese tşk ediyorum. Senin arkandan sabah hocanın sesini duymuşum ....^^

evet bende mortal06 nın 3-veya 4 . davetiyesinde 8 li kapışmaya biraz zorda olsa dahil olabildim bu arada

kendisi oyunu çözmüş bizi hallaç pamuğuna çevirdi ...^^ yalnız arcade stick ile oynuyo sanırım (compi) olabilir

nedeni hareketleri çok seri ve tam yerinde çıkarmayı başarıyor olması PS3 kolu ile bu biraz zor. Sakurayla

flash taktaktan sonra bağlantılı ara süperi yazarsa sevinirim =) tşk...

bu gecede devam.... PSN vectorx31

arcade stick ile oynamıyorum sakurayla flash taktaktan sonra 2 ileri hızlı bir şekilde ve ultrasını yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

arkadaşlar listeyi güncelledim ama söyleyeceklerim var...

kaç gündür girmeye çalışıyordum sürekli sorun oluyor. başta şansal ve arsenic yardım ettiler , davet attılar sonra yine giremedim. herneyse, yinede teşekkür ediyorum. daha sonra arsenic çıkınca girebildim... sonra oyunun ortasında çıkan arkdaşlar oldu.:) çok gariptir... en son gece 4 e kadar vectorx31 ile bolca oynadık , gayet çekişmeli geçti.

Oyunun ortasında çıkan arkadaşlardan kastın bensem,elektrik gitti dostum o nedenle koptum oyundan.Hatta sonradan o an kapıştığım kişiye kusura bakma diyede mesajımı attım.Oyundan çıkacak olsam bile,hayatta o anki dövüşümü tamamlamadan çıkmam.

• Eski SF'cilerden kim kaldı arkadaşlar alayım mı bu oyunu.. ??

Ryu'nun kombolarına hazırmısınız...
  • fılaş taktak, ryu dap dap, ileri adım marş
  • quote:

fılaş taktak, ryu dap dap, ileri adım marş

1-2 1-2 1-2-3-4-1-2-3-4 senpu kyaku
    sag bastan say..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Eski SF'cilerden kim kaldı arkadaşlar alayım mı bu oyunu.. ??

Eskisinden çok daha fazla oyuncu var Sencer, gel hem sen iyi organize yaparsın.
    Yeni modlarla ortam çok daha güzel.
    Yalnız eskisi gibi ortalık acemi kaynamıyor millet ustalaştı hepten uyarayım peşinen.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

fılaş taktak, ryu dap dap, ileri adım marş

1-2 1-2 1-2-3-4-1-2-3-4 senpu kyaku
    sag bastan say..

Kazuyaaaaa !! what's up bro..

Alıcam yakında oyunu elim alışsın yine comboları sallıcam sana...

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Eski SF'cilerden kim kaldı arkadaşlar alayım mı bu oyunu.. ??

Eskisinden çok daha fazla oyuncu var Sencer, gel hem sen iyi organize yaparsın.
    Yeni modlarla ortam çok daha güzel.
    Yalnız eskisi gibi ortalık acemi kaynamıyor millet ustalaştı hepten uyarayım peşinen.

Geliyorum geliyorum , belli pek acemi yok ama 1 haftaya yetişirim ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 9 Mayıs 2010; 14:44:58 >

• old_snake evet hocam senin hiz 4mb oynarken epey farkediyor bu gece müsayit olursan arkadaşların

turnuvaya katıl derim özelliklede mortal06 arkadaş ile kapışman çok acayip olur senin gibi oda çeşit

yapıyor....^^ oyunun tekniğini epey kavramış =)
  • KOJIMA06 eywallah
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.