Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyebilirsiniz arkadaslar bugun aldım oyunu...
  • Arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz.

psn: Karpuzcu

öyle hırs için falan oynacak varsa, 20 kere aldığı adamın 20 side Ken, ryu yada aynı karakterse eklemesin.

eğlenmek için oynayacaklar buyursun gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Dün neydi öyle yaa o yunan aklıma geldikçe halen gülüyorum "yarangalini" eleman Honda'yla baya da iyiydi. Ama asıl bomba rus elemandı mortal dahil hepimizi sıraya dizdi, Zangief ile böyle kombo çeken başkasına rastlamamıştım. Gerçi T-Hawk ile neredeyse yeniyordum son süperi kaçırınca son hamleyi bu yaptı ve yenildim. Bir de team battle yapabilseydik keşke.

Bu arada Şansal acayip hızlı geliştin sen yaa, 1 senedir oynayıp Ken'le senin kadar oynayamayan çok insan biliyorum. Bu hızla gelişmeye devam edersen 1-2 aya hepimizi döversin.

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

arsenic vega ile oynayışını gördüm.veganın havadan kapma hareketini yapamıyorsun anladığım kadarıyla.onun üzerinde çalış.bir de vega guile gibi flash kick benzeri hareketini pek kullanmıyorsun.bunlar vega ya oyun aldıran önemli hareketler bunlar üzerinde yoğunlaş.birde veganın 1. ultrasını 2. ultraya göre daha etkilidir.1.ultra kullan oynarken.saygılar.

Vega'yı yeni kullanmaya başladım daha çok alışmam lazım. Hatta online'da ilk kez dün kullandım. O flash kick benzeri hareketi yaparım o kolay da şu havadan kapmalarda zorlanıyorum çalışmam lazım (hatta havadan kapma için taktik verirsen sevinirim ). Bir de Vega'nın ilk ultrasını çekerken zorlanıyorum (o şekilde yapılan her ultrada zorlanıyorum), hani zorlanma derken saniyelik çekemiyorum sıkışık durumlarda başıma sorun olur sanırım, yine de biraz çalışayım zaten görsel olarakta yeni ultraya göre çok daha güzel.

Bu arada senin PSN neydi? Vega'yı gördüğüne göre dünkü ekibin arasındasın demektir, merak ettim. Hem ekleyeyim seni de.

Sağolasın abi.Daha zamana ihtiyacımız var.Bu arada dün koptum cidden zangief olayına.Böyle birşey görmedim ben yani.Mortal olmasa sabaha kadar dövecekti bizi.Mortal'ı bile sinir etmeye başardı,helal olsun adama.Bu arada Vega'yla ilk defa oynamana rağmen o Rus'un bile deli hp'sini götürdün.Sende çok çabuk alışıyosun karakterlere.

sonuçda rusun kafasına vurdum :D adam iyi oynuyordu hakkını yemeyelim

• KOJIMA06 kaçta gireceksin bu gece?Ben biraz geçe kalabilirim 11:30-12:00 gibi.Kurtlar var.

Buarada oyunu oynarken arka planda müzik dinleyebilme özelliği varmış inanılmaz sevindim bu olaya.
  • Arkadaşlar oyunu eski oyunla takas yapıp alacaktım ama takasa 45 TL istemeleri yüzünden Shopto'dan sipariş verdim inşallah takılmadan gelir bu ara çok sorun yaşanıyormuş. Benide psn listesine ekleyebilirsiniz.
  • shoptodan alıyorsan takılmaz merak etme (tabi sadece bu oyun için konuşuyorum) bana birde dhalsim tshirt'ü geldi akıllara zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

shoptodan alıyorsan takılmaz merak etme (tabi sadece bu oyun için konuşuyorum) bana birde dhalsim tshirt'ü geldi akıllara zarar

Bu haber güzel oldu oyuna göre demek ki postalama farklılık gösterebiliyor. Teşekkürler artık rahat bir nefes alabilirim. Diğer oyunları sipariş ederken dikkat etmek gerekecek o zaman.
  • oyuna göre demeyelim de fiyata ve paket büyüklüğüne göre diyelim. 100€ üstü sıkıntı. Tabi ucuz olupta 10 oyun almak ta sorun yaratabilir
  • Street Fighter Fanlarına güzel bir haber . Belkide haberiniz vardır

• Dün benim net iptal oldu, oyunun ortasında koptum, sonra da düzelmedi ben de yattım. Millete de ayıp oldu haber vermeden kaçmış gibi olduk, Kazuya ile de muhabbet ediyorduk bir yandan.
  • quote:

Dün benim net iptal oldu, oyunun ortasında koptum, sonra da düzelmedi ben de yattım. Millete de ayıp oldu haber vermeden kaçmış gibi olduk, Kazuya ile de muhabbet ediyorduk bir yandan.

sorun deıl kanka ayıpsın anladım zaten oyle bırsey oldugunu senden bır ıstegım var ama
    yukardakı mtkp arkadasımızın actıgı haberı goremıyorum calıstıgım yerde resımler engellı oldugu ıcın goremıyorum ne haberı o merak ettım

ama varya bıraz alısıyım alayını tanımam eskısı gıbı oynanak lazım ama zaman yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Dün benim net iptal oldu, oyunun ortasında koptum, sonra da düzelmedi ben de yattım. Millete de ayıp oldu haber vermeden kaçmış gibi olduk, Kazuya ile de muhabbet ediyorduk bir yandan.

sorun deıl kanka ayıpsın anladım zaten oyle bırsey oldugunu senden bır ıstegım var ama
    yukardakı mtkp arkadasımızın actıgı haberı goremıyorum calıstıgım yerde resımler engellı oldugu ıcın goremıyorum ne haberı o merak ettım

ama varya bıraz alısıyım alayını tanımam eskısı gıbı oynanak lazım ama zaman yok

Kanka oyunu sakın bırakma, beraber takılıyoruz ne güzel, arkadaş ortamını da kurduk, sen zaten belirli bir seviyeye çıkmış bir oyuncusun eski haline gelmen fazla sürmez o sebeple. Dün mesela konuşarak iyi kaynattık, maçları kendimi vermemi zorlaştırsa da muhabbet ederek başka oluyor.

Yukarıdaki haber de Street Fighter Legacy diye bir trailer var. Neymiş diye nette aradım Street Fighter için yapılmış bir kısa filmmiş. Trailer da Ryu ve Ken dövüşüyorlar. Sanırım film yayınlanmış, bulup izleyeyim.

• arsenic mesajını okudum noktasına kadar..teşekkür ediyorum,,iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ediyorum kardeşim..
  • saol adas aksam erken gırelım ben 7 de acarım tarınıng yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

saol adas aksam erken gırelım ben 7 de acarım tarınıng yapalım

Tamamdır adaş 7'ye doğru girmiş olurum. Akşama daha hazır girelim. Bu arada Guile ile nasıldım sence? Daha iki gündür kullanıyorum ve tarzını sevmeye başladım, feci şekilde Vega ve Guile'la oynama isteği var bugünlerde, nedendir bilmem.

Şansal bugün sen de gel yahu, dün neden gelmedin ortam bombaydı yine. Benim bağlantı gidene kadar iyice kaynattık. Ben mortal'la maç yapıyorum kulaklıktan ses geliyor "stick'in hakkını ver hakkını" diye.

quote:

Orijinalden alıntı: selliibrahim

arsenic mesajını okudum noktasına kadar..teşekkür ediyorum,,iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ediyorum kardeşim..

Nişandan sonra beklerim, biz her akşam online'ız.

• Emre ben dün geldimde 12'de geldim kimse kalmamıştı.Gürkan kardeşimle biraz oynadık 1 gibi kaçtık sonra.Kurtlar vadisi vardı o nedenle geç geldim bugün siz kaçta girerseniz girerim,hiç farketmez.
  • sticker ın hakını ver hakını dıyen bendım adas guıle ıle ıyı olabılırsın az antrenman yaparak ve ayrıca cok bos hareket yapıyorsun ve acele edıyon daha yavas ve gorerek oyna bence aksam ogretırım sana merak etme bızde joypad ıle oynuyoruz analog ubozuk nede olsa
  • Kapışın bakalım kapışın şansal bu emre ne ayak kanka nasıl oynuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtkp

Street Fighter Fanlarına güzel bir haber . Belkide haberiniz vardır

Gerçekten çok güzelmiş. Uzun metraj kaliteli bir Street Fighter filmine hasretiz. The Legend Of Chun Li çok vasattı.

• bu official bi film değil. ayrıca ryu için seçilmiş adam çok kötü bence
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.