Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Arkadaşlar dün akşam giremedim kusura bakmayın. Bu akşam herkes uygun olursa sağlam bir team battle lobisi yapalım diyorum.

Bende giremedim valla dün,arkadaşım gelmişti oturmaya.Zaten dün gece psn berbatmış daha iyi oldu girmediğimiz.Bu gece kesin gireceğim ben saat 10 gibi.

Tamam bu aklşam yapalım.

Ben de Chun Li, Vega ve Guile kasayım, yeni alternatif arayışlarına girdim yine. Millet sabit karakter arayışına girer bense manyak gibi önüme gelenle oynamak istiyorum, ondan sonra herkeste bazı açıklar kalıyor.

• Valla kusura bakmayın dün akşam ben de giremedim. Öncelikle İzmir genelinde kablonette sorun olduğu için net yoktu. Sonra net geldi ama PSN e bir türlü bağlanamadım. PS3 de internet ve ip alma da sorun yoktu. Sayfalar rahatça açılıyordu PS3 de ama PSN bir türlü bağlanmadı,söve söve bir hal oldum

Bu akşam bir daha deneyeceğim.

@Arsenic: Hocam önceki PSN im hacklenmişti. Silmedim yani , yeni PSN ime ekledim

Ben de Hakan, Zangief ,Dudley ,T. Hawk ve Cody ile kasıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 5 Mayıs 2010; 18:19:00 >
  • Belirli bir puandan sonra ranked match'te antrenman yapamak lazımmış. An itibariyle yaklaşık 800 puan keybedip rahata erdim.

Guile ile birkaç maç aldım ama benim puanlarıma yakın puanlarda birileri gelince dağılıyorum o biçim. Yeni ultrasıyla birlikte özellikle Vega ile oynamayı çok istiyorum ama alışmam şart önce. En iyisi Bison, T-Hawk gibi karakterlerle biraz oynayıp puanı bir düzelteyim. Antrenman içinde en ideali endless match olacak sanırım, böyle daha zorlarsam sıfırı tüketiriz.

@OrKo1984 T-Hawk tam sana göre hem uzaktan etkili hem de yakından kapmaları çok feci, ultra ve süperleri de çok kolay yedirilebiliyor. Aslında yenilerden en sağlamı açık ara Cody olmuş ama onunla biraz taktik oynamak gerekiyor.

• quote:

Belirli bir puandan sonra ranked match'te antrenman yapamak lazımmış. An itibariyle yaklaşık 800 puan keybedip rahata erdim.

Guile ile birkaç maç aldım ama benim puanlarıma yakın puanlarda birileri gelince dağılıyorum o biçim. Yeni ultrasıyla birlikte özellikle Vega ile oynamayı çok istiyorum ama alışmam şart önce. En iyisi Bison, T-Hawk gibi karakterlerle biraz oynayıp puanı bir düzelteyim. Antrenman içinde en ideali endless match olacak sanırım, böyle daha zorlarsam sıfırı tüketiriz.

@OrKo1984 T-Hawk tam sana göre hem uzaktan etkili hem de yakından kapmaları çok feci, ultra ve süperleri de çok kolay yedirilebiliyor. Aslında yenilerden en sağlamı açık ara Cody olmuş ama onunla biraz taktik oynamak gerekiyor.

Sen baya iyisin T-Hawk ile.Oynarken dikkat etmiştimde.Birde ben Makoto ile iyi olabilsem.

• arsenic vega ile oynayışını gördüm.veganın havadan kapma hareketini yapamıyorsun anladığım kadarıyla.onun üzerinde çalış.bir de vega guile gibi flash kick benzeri hareketini pek kullanmıyorsun.bunlar vega ya oyun aldıran önemli hareketler bunlar üzerinde yoğunlaş.birde veganın 1. ultrasını 2. ultraya göre daha etkilidir.1.ultra kullan oynarken.saygılar.
  • liste için tesekkurler

PSN : vectorx31
  • oyunda nasıl oynadığımı görmek için bu gece saat 00:00 da online olarak buluşmaya davet ediyorum ....^^
  • atsuma arkadaşım diğer sayfada çok iyi oynayanlardan bahsetmişin o arkadaşlarla bi turnuva düzenleyelim istersen
  • Dün neydi öyle yaa o yunan aklıma geldikçe halen gülüyorum "yarangalini" eleman Honda'yla baya da iyiydi. Ama asıl bomba rus elemandı mortal dahil hepimizi sıraya dizdi, Zangief ile böyle kombo çeken başkasına rastlamamıştım. Gerçi T-Hawk ile neredeyse yeniyordum son süperi kaçırınca son hamleyi bu yaptı ve yenildim. Bir de team battle yapabilseydik keşke.

Bu arada Şansal acayip hızlı geliştin sen yaa, 1 senedir oynayıp Ken'le senin kadar oynayamayan çok insan biliyorum. Bu hızla gelişmeye devam edersen 1-2 aya hepimizi döversin.

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

arsenic vega ile oynayışını gördüm.veganın havadan kapma hareketini yapamıyorsun anladığım kadarıyla.onun üzerinde çalış.bir de vega guile gibi flash kick benzeri hareketini pek kullanmıyorsun.bunlar vega ya oyun aldıran önemli hareketler bunlar üzerinde yoğunlaş.birde veganın 1. ultrasını 2. ultraya göre daha etkilidir.1.ultra kullan oynarken.saygılar.

Vega'yı yeni kullanmaya başladım daha çok alışmam lazım. Hatta online'da ilk kez dün kullandım. O flash kick benzeri hareketi yaparım o kolay da şu havadan kapmalarda zorlanıyorum çalışmam lazım (hatta havadan kapma için taktik verirsen sevinirim ). Bir de Vega'nın ilk ultrasını çekerken zorlanıyorum (o şekilde yapılan her ultrada zorlanıyorum), hani zorlanma derken saniyelik çekemiyorum sıkışık durumlarda başıma sorun olur sanırım, yine de biraz çalışayım zaten görsel olarakta yeni ultraya göre çok daha güzel.

Bu arada senin PSN neydi? Vega'yı gördüğüne göre dünkü ekibin arasındasın demektir, merak ettim. Hem ekleyeyim seni de.

• ya allahım ben yine kaçırdım sanırım:D akşam arsenicten cevap gelmeyince uyumuş kalmışım:D Ercan Taner'in sesine uyandım:D sezaaaaaaaaar diye bağırdı:D neyse bu akşamda halı saha var ama 9 a kadar oynayabildiğimi oyanıcam:D
  • yunanlı arkadaş dediğiniz turk çıktı arkadaşlar :)) büyük ihtimalle tunalı o.şansal dedi banada.gentr girdi bir ara oyuna.onu ben çağırdım.ama mortal06 kaybedince çıktı.gen ile çok iyi oynar.üzerine tanımam. hondayla iyi oynar.

rus arkadaş nick psn: zangiev4 harika maçlar çıkardı.6 tuşla oynuyor eleman.büyük ihtimalle arcade stick olabilir elinde.ps3 ün gamepad ile o kadar hızlı kombo yapılmıyor.yani zangief le oynarken medium punch ile light kick çok önemli. olmazsa olmaz light puch.

arsenic, duvardan destek aldıktan hemen sonra hızlıca kolu sağ-sol yap yumruk tuşuna bas.vega mühtiş kapmasını yapacaktır.alışman zamanla olur.yaptıkca elin alışçak.yani bunun bir ilacı yada tedavisi yok.oynaya oynaya pişiceksin. ben 17 yıllık oyuncuyum ama mortal 06 gibi oyanayamıyorum işte. bazı şeyler de Allah vergisi işte.

• s.a ,,miki sayende becerdim online oynama olayını,kör cahilik başka napim:)teşşkür edim mikiye,,

forumda ki yazıları okuyunca insanın oynayası artıyor resmen,,ps3 de siz oynarken izleme olasılığımız oluyormuyudu,herkese saygılar...

benim psn : darkstrong07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selliibrahim -- 6 Mayıs 2010; 14:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selliibrahim

s.a ,,miki sayende becerdim online oynama olayını,kör cahilik başka napim:)teşşkür edim mikiye,,

forumda ki yazıları okuyunca insanın oynayası artıyor resmen,,ps3 de siz oynarken izleme olasılığımız oluyormuyudu,herkese saygılar...

benim psn : darkstrong07

nerdesin len sen?
  • quote:

Dün neydi öyle yaa o yunan aklıma geldikçe halen gülüyorum "yarangalini" eleman Honda'yla baya da iyiydi. Ama asıl bomba rus elemandı mortal dahil hepimizi sıraya dizdi, Zangief ile böyle kombo çeken başkasına rastlamamıştım. Gerçi T-Hawk ile neredeyse yeniyordum son süperi kaçırınca son hamleyi bu yaptı ve yenildim. Bir de team battle yapabilseydik keşke.

Bu arada Şansal acayip hızlı geliştin sen yaa, 1 senedir oynayıp Ken'le senin kadar oynayamayan çok insan biliyorum. Bu hızla gelişmeye devam edersen 1-2 aya hepimizi döversin.

quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

arsenic vega ile oynayışını gördüm.veganın havadan kapma hareketini yapamıyorsun anladığım kadarıyla.onun üzerinde çalış.bir de vega guile gibi flash kick benzeri hareketini pek kullanmıyorsun.bunlar vega ya oyun aldıran önemli hareketler bunlar üzerinde yoğunlaş.birde veganın 1. ultrasını 2. ultraya göre daha etkilidir.1.ultra kullan oynarken.saygılar.

Vega'yı yeni kullanmaya başladım daha çok alışmam lazım. Hatta online'da ilk kez dün kullandım. O flash kick benzeri hareketi yaparım o kolay da şu havadan kapmalarda zorlanıyorum çalışmam lazım (hatta havadan kapma için taktik verirsen sevinirim ). Bir de Vega'nın ilk ultrasını çekerken zorlanıyorum (o şekilde yapılan her ultrada zorlanıyorum), hani zorlanma derken saniyelik çekemiyorum sıkışık durumlarda başıma sorun olur sanırım, yine de biraz çalışayım zaten görsel olarakta yeni ultraya göre çok daha güzel.

Bu arada senin PSN neydi? Vega'yı gördüğüne göre dünkü ekibin arasındasın demektir, merak ettim. Hem ekleyeyim seni de.

Sağolasın abi.Daha zamana ihtiyacımız var.Bu arada dün koptum cidden zangief olayına.Böyle birşey görmedim ben yani.Mortal olmasa sabaha kadar dövecekti bizi.Mortal'ı bile sinir etmeye başardı,helal olsun adama.Bu arada Vega'yla ilk defa oynamana rağmen o Rus'un bile deli hp'sini götürdün.Sende çok çabuk alışıyosun karakterlere.

• :)vayyyy meooo vayyyy:) len oğlum feci bi şekilde çalışıoz,iş guc ve nişan işleri ile uğraşıyorum,,pu pazar nişanım var kovalıoz bohca çart curt işlerini:)anlıcağın karma karışık durum:)arada foruma bakim dedim,,ssf4 aldım hiç oynuyamadım dün siftah ettim işde lyzard23 arkadaşla..
  • nerde olm nişan davetiyesi?
  • :)taa ankaradanmı gelecen:)düğüne gel bari:)sen onu bırakda bu fener nolcak,dün katil etti beni bu fener daha doğrusu guiza,,sende sıyırmışsındır izlerken.
  • ya sen msne eklesene cino silmişsin zaten kafa atıcam sana
  • meo biliosun açık adamımdır,,bi durum olmuşdu ta eskiden laf curcunası çıkdı,bi allahın kuluda haklıdan yana 2 laf yazamadıbiliosun o durumu,o gunden sonra sildim bende:)nyse gecdi gitti,,sen nasılsın nabiosun,girmedinmi evlilik işine,,ps3 emi gecdin sende,,nasıl oyuna alışabildinmi..
  • ya şu özelden msni atsana ne karıştırıosun olm evlilik mevlilik
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.