Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn in Uk yada US olması önemli mi? Hangi bölge ile listeye dahil olabilirm. Yarın başlıyacağım bu oyunu oynamaya.
  • haken54hulk...meraklısı eklesin..yeni başlayanlar lütfen eklemesin arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Kapışın bakalım kapışın şansal bu emre ne ayak kanka nasıl oynuyor?

sansal gene ıyı oynuyor da sen nerelerdesın unuttun gıttın bızı kardesım
    bu arada sunu soylemek ısterıım ben gercekten bu oyunu unutmusum demeyecem harbı bılmıyorum desem yerıdır uzun sure mumkunse kımse bana davetıye atmasın sızlerden rıcam cunku traınıng yamam gerekıyor hareket yapamayınca joypad ı duvara fırlatasım gelıyor kek gıbı oynamaktansa very hard da traınıng yapmayı tercıh ederım cunku oynadıgım oyundan zevk almıyorum yenmek hersey degıl ben yenılıncede zevk alıyorum fakat bu sekılde kek gıbı oynayıp yenılmekten zerre zevk almıyorum bugun yaptıgımız maclarda o yuzden cıktım cunku sınır oldum neyse herkese kolay gelsın

• Ben oyunu yarın takasla alacağım bölgesinin önemi var mı ? Bir de içinden kod falan çıkıyor mu Bad Company'deki gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

bu arada sunu soylemek ısterıım ben gercekten bu oyunu unutmusum demeyecem harbı bılmıyorum desem yerıdır uzun sure mumkunse kımse bana davetıye atmasın sızlerden rıcam cunku traınıng yamam gerekıyor hareket yapamayınca joypad ı duvara fırlatasım gelıyor kek gıbı oynamaktansa very hard da traınıng yapmayı tercıh ederım cunku oynadıgım oyundan zevk almıyorum yenmek hersey degıl ben yenılıncede zevk alıyorum fakat bu sekılde kek gıbı oynayıp yenılmekten zerre zevk almıyorum bugun yaptıgımız maclarda o yuzden cıktım cunku sınır oldum neyse herkese kolay gelsın

Kanka keşke mesajla söyleseydin. Ayrı odaya geçer bir süre almazdık milleti antrenman yapardık. Ben de stickten dolayı beceremiyorum yapardık antrenmanımızı. :S

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Emre sen gamepad alsana ssf4 için.Mad catz'in gamepadleri dehşet,fiyatıda düşmüş baya ilk çıktığında pahalıydı.Bir seferlik oyun paranı bu gamepad'e ayır derim.Geceleri gelip bizle training yap işte,döve döve öğrenirsin bizi.Paso dayak yiyip duruyorum zaten.Ama inanılmaz eğlenceli oyunmuş ya.Maho'yu psn'de nezaman görsem adam sf IV oynuyordu,nasıl sıkılmıyor bu adam diye düşünüyordum,şimdi çok iyi anlıyorum onu.

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 8 Mayıs 2010; 2:53:23 >

• @Şansal sende beni korkutmaya başladın Bison'ı alınca dedim ne oluyoruz, ben charge karakterleri 2 ayda çözmüştüm sen bir haftada hallettin. Bu kadar hızlı geliştiğine göre artık Makoto'ya dön bence, bir kaç güne ustalaşmaya başlarsın, hem online'da Ryu Ken oyuncusu aşırı derecede fazla olduğundan herkes açıklarını biliyor, ana karakterlerini aldıklarında fazla şansın kalmayabilir, bilinmeyen karakter iyidir her zaman. Mesela Errain Rose'u aldığında biraz afalladın çünkü Rose'u bilmiyordun, hatta bu kim ilk kez görüyorum gibi birşey demiştin, Makoto'da da aynı durum olur. Örneğin Bison ya da Cammy ile Ken'e nasıl saldıracağımı bilirim ama Rose'a karşı çok feci mağlubiyetlerim olmuştur çünkü atağın nasıl geleceğini kestirmek cidden sorun, tanımak lazım onun içinde kullanmak ya da kullananlara karşı oynamak lazım (aklıma gelmişken az da Rose'a mı kassam bek şimdi bahsedince Rose'la oynayasım geldi). Bu arada Rose Ryu ve Ken'e yakın sayılabilecek bir stile sahip ve de çok sağlamdır, Rose'a da kasabilirsin, Ken'den daha da etkili olursun, aynı tarz olduğundan bir günde kaparsın zaten.

Bu arada bu stickte başıma bela oldu, son yaptığımız maçta sırf ultrayı düzgün çekeyim diye Bison'ın ilk ultrasına döndüm ki 2. ultrayı çekmek için çok kasmam gerekiyor. Stickle aşağı-ileri kombinasyonları beni cidden zorluyor çoğunlukla yanlış hareket yapıyorum. Acaba diyorum grup halinde oynadığımız bir gün gamepad kullansam da biraz itibarımı mı düzeltsem, yakın arkadaşlar dışında durumu bilen yok hepten amatör sanacaklar beni. Sabit karaktere döneyim diyorum canım sürekli başka karakterlerle oynamak istiyor cinsmiyim neyim (gerçi bu yine iyi halim SF4'te 25 karakterin 25'ini de kullanırdım artık 3-5 karakteri kullanmayı bıraktım), ağır yenilgi alacağını bildiğinde dahi karakter değiştirmeyenlere cidden özenmeye başladım, adam karakterine bağlı ben de maymun iştahlı gibi birinden ötekine atlıyorum.

• ben de sf4 vardı bir süre oynayıp takaslamıştım ama şimdi çıktığı gibi tekrar ssf4 aldım. ben sizin gibi profesyonel değilim hep single takılıyorum ya arcade yada arkadaşlarla evde oynuyorum. geçen sene sf4 le bir online maç yapayım dedim karşıma çıkan ilk rakip yerimden kıpırdamama bile izin vermeden bitirdi beni o gün bugündür bu tarz oyunlarda online a tövbeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

@Şansal sende beni korkutmaya başladın Bison'ı alınca dedim ne oluyoruz, ben charge karakterleri 2 ayda çözmüştüm sen bir haftada hallettin. Bu kadar hızlı geliştiğine göre artık Makoto'ya dön bence, bir kaç güne ustalaşmaya başlarsın, hem online'da Ryu Ken oyuncusu aşırı derecede fazla olduğundan herkes açıklarını biliyor, ana karakterlerini aldıklarında fazla şansın kalmayabilir, bilinmeyen karakter iyidir her zaman. Mesela Errain Rose'u aldığında biraz afalladın çünkü Rose'u bilmiyordun, hatta bu kim ilk kez görüyorum gibi birşey demiştin, Makoto'da da aynı durum olur. Örneğin Bison ya da Cammy ile Ken'e nasıl saldıracağımı bilirim ama Rose'a karşı çok feci mağlubiyetlerim olmuştur çünkü atağın nasıl geleceğini kestirmek cidden sorun, tanımak lazım onun içinde kullanmak ya da kullananlara karşı oynamak lazım (aklıma gelmişken az da Rose'a mı kassam bek şimdi bahsedince Rose'la oynayasım geldi). Bu arada Rose Ryu ve Ken'e yakın sayılabilecek bir stile sahip ve de çok sağlamdır, Rose'a da kasabilirsin, Ken'den daha da etkili olursun, aynı tarz olduğundan bir günde kaparsın zaten.

Bu arada bu stickte başıma bela oldu, son yaptığımız maçta sırf ultrayı düzgün çekeyim diye Bison'ın ilk ultrasına döndüm ki 2. ultrayı çekmek için çok kasmam gerekiyor. Stickle aşağı-ileri kombinasyonları beni cidden zorluyor çoğunlukla yanlış hareket yapıyorum. Acaba diyorum grup halinde oynadığımız bir gün gamepad kullansam da biraz itibarımı mı düzeltsem, yakın arkadaşlar dışında durumu bilen yok hepten amatör sanacaklar beni. Sabit karaktere döneyim diyorum canım sürekli başka karakterlerle oynamak istiyor cinsmiyim neyim (gerçi bu yine iyi halim SF4'te 25 karakterin 25'ini de kullanırdım artık 3-5 karakteri kullanmayı bıraktım), ağır yenilgi alacağını bildiğinde dahi karakter değiştirmeyenlere cidden özenmeye başladım, adam karakterine bağlı ben de maymun iştahlı gibi birinden ötekine atlıyorum.

Abi Ken dışında ikinci bir chara daha sarıcam ama karar veremedim henüz.Makoto zor geliyor bana,ona kasmayacam sanırım.Hakan çok hoşuma gidiyor aslında,çok geyik karakter ama onunda kombosu yok işte.Bilemiyorum bakıcaz artık.Sende en azından 4-5 karakter belirle onlarla oyna hacı,her gece farklı oynama ya.Birkaç karaktere kassan iyice kimse tutamayacak seni.

• haken54hulk way hoşgeldin üstat arkadaşlar bu adama dikkat !!! feci oynuyor ....^^
  • sansal arkadaşım o gece senle kapışmak bi türlü nasip olmadı ama bu gece ugrayan olursa kapışalım
  • şarjlı karakterlerle sorun yaşayanlar için ufak bi çizim yaptım. Arsenic gösterdiğim şekilde dene, sanıyorum sen 1 numarada yazdığım şekilde yapıyorsun o yüzden zorlanıyorsun, yoksa stick her zaman daha rahattır.

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda!
  • çizimler gayet başarılı tşk...

PSN vectorx31
  • Jolly_RogeR 2. bölge oluyor problem yok kod da yok =)
  • balrog ile oynuyorum c sınıfına yükseldim şimdilik iyi gidiyor, ama bazı karakterlere karşı balrog zayıf kalıyor, bağlantıda çok problemli 20 denemeden 1'inde anca bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 8 Mayıs 2010; 12:01:35 >
  • @meo_tr şarjlılarda pek sorunum yok aslında ama çizimlerdeki kadar yuvarlak şeklinde yapmıyordum, böyle deneyeyim sağolasın, şarjlarda asıl zorlandığım Guile ve Vega'nın ilk ultrası varya o kombinsyondaki tüm super ve ultralar çok zorluyor. Benim asıl problemim normal kararkterler özellikle soldan aşağı-ileri-aşağı-ileri türü ultraları çekerken zorlanıyorum. Aslında tutuş pozisyonu belirlemiştim ama bakıyorum istem dışı elim önceki tuttuğum hale geliyor, el alışkanlığı diyecem de bu kadar kısa sürede el alışkanlığı da olmaz ki.
  • ultralarında kolay yolunu çizerim. zorlanacak kadar zor değil, rahat yaparsın.

şimdi diğer karakterler için sana şöyle bir öneri veriyim. traininde ryu sec, sağa tarafa doğru 20 kere shoryu yap. yapamadığın zaman bastan basla, sol tarafa dogru yap aynı şekilde.
    daha sonra c.hp + shoryu yap aynı düzende. En son ultraları yap, ama bu hareketleri yaparken kolu sallama kesinlikle. Mesela oryu çekerken sadece ileri-aşağı-ileri yap daha fazla hareket ettirme kolu.

ARtı bir tavsiyem sadece 1 karakter seçin kendinize. Devamlı onunla oynayın. Daha bu işin fundemantal kısmını çözüp, taktik kısmına gelmeniz lazım ki çok daha zor kısmıdır olayın. Her zaman kendinizden daha iyi seviyelerdeki kişilerle oynayın.

Oyundan zevk almakda önemli ama geliştirmek istiyorsanız 8 kişi endless battle açıp sıra beklemekle çok yol katedemessiniz (sözüm meclisden dışarı)

Aklınıza takılan şeyleride burdan bana sorabilirsiniz çekinmeden, cevapsız bırakmam.

• Meo_tr çizdiğin şemadakİleri hep yanlış şekilde yapıyordum ama kaçmıyor hiç.Birde bahsettiğin şekilde denerim,sağolasın.
  • mehmet hocalığa mı başladın:)çizimler şemalar filan..solak10 nerelerde meo,adam ne ryucuydu hayrandı herkes ona.xboxcular tanır belki ,,ps3 e oda gecer heralde..
  • sen kimsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.