Şimdi Ara

Super Street Fighter II Turbo HD Remix (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KoalaX

Karakter sayısı yeterli. Gözün doysun

Ne yeterlisi be 16 tane patates var orada
  • Olabilir ama bence karakter sayısı yeterli. Beğenmeyen oynamasın kardeşim alla alla.
  • quote:

Olabilir ama bence karakter sayısı yeterli. Beğenmeyen oynamasın kardeşim alla alla.

Bence değil kardeşim beğenen oynamasın kardeşim zorla mı?
    Edit:Çok mu kardeşim yazdım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 3 Ağustos 2008; 10:21:43 >
  • 2D mi olacak
  • Oyun tam 2D değil aslında ama 2D olarak geçiyor. 2D ve 3D karışımı gibi biraz.
  • quote:

Oyun tam 2D değil aslında ama 2D olarak geçiyor. 2D ve 3D karışımı gibi biraz.

Evet aslında 2,5D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Evet aslında 2,5D

• quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

quote:

Evet aslında 2,5D

• quote:

quote:

Evet aslında 2,5D

yok artık ama senden beklenir hadi 2.5D olsun.
  • Ne zaman gelecek bu oyun deliler gibi bekliyorum
  • bir punisher birde SF jeton atmaktan bitirmiştiniz beni be
  • Böyle eski oyunların yeniden çıkmasına ben çok seviniyorum. Nostalji yapıyoruz işte fenamı. Bu arada Mortal Kombat 3 alıp Xbox a indiremedim bölge kısıtlaması yüzünden keşke Mortal Kombat Trilogy'de böyle elden geçirip 1080p olarak Xbox360 a çıkarsalar ne güzel olur
  • a ha !.. fullhd almamı gerektirecek bi oyun ...sırf bu oyun için 1080p alacağım yav bu alet sadece 1080p'de 2d grafiklerimi kaldıyor. niye uğraşmıyorlar bide yazılım devi olacaklar..
  • bu oyunu oynacağız diye okulu asar asar atari salonlarına giderdik
  • bende demosu var şu an. ryu ve ken seçilebilir durumda. live arcade'den capcoma ait oyun indirmiştim. ücretsiz geldi bu oyunda. çok zevkli gerçekten. oyun 2 boyutlu ama süper hareketlerdeki ışıklar falan 3 boyutlu şekilde yapılmış. demo'da live desteği de var.
  • yaw bu oyun 1080pde gelse ne olur gelmese ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

bende demosu var şu an. ryu ve ken seçilebilir durumda. live arcade'den capcoma ait oyun indirmiştim. ücretsiz geldi bu oyunda. çok zevkli gerçekten. oyun 2 boyutlu ama süper hareketlerdeki ışıklar falan 3 boyutlu şekilde yapılmış. demo'da live desteği de var.

Demosu Live'a düştü demek.
  • içim burkuluyo keni ryu yu her gördüğümde.kemal sunal filmleri gibi eskimeyen bir eser oldu bu da.GGPO Client açtım bu saatte online oynuyorum,sabah nasl kalkıcaz bakalım.
  • karakterler arasında akuma'da var . karakter listesinde en üstte çıkıyor.sanırım honda'nın resminin üstündeydi. gizli pencere şeklinde.
  • Gözlerim yaşardı ya bi an 15 yıl öncesine gittim....SF olsunda çamurdan olsun....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.