Şimdi Ara

Super Street Fighter II Turbo HD Remix (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mame demi oynuyosun online olarak, hafta sonları mame arşivimle Sunset rider, street hoop, samurai shadow, shinobi MK serisi, Killer Instıct, Metal Slug takılıyorum valla müthiş zevkli zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bile, hakkaten bi arcade Joystick almak farz oldu artık PC ye, İşte PC yi bu yüzden seviyorum hem geçmiş hem günümüz oyunları istediğini oyna, PS1 oyunları bile manyak kaliteli, o zamanlar yapılan oyunlar gerçekten çok kalieli yapımlarmış 2D grafikler ile yapılmış olmaarına rağmen 15-20 yıllık oyunlar bile günümüzde yapılan oyunlardan daha çok oynatıyo kendini bilmem belkide atari salonlarında yaşadığımız o günlerden dolayı böyle izler ve duygular bırakmıştır kalplerimizde, sabahın köründe dikilirdik dükkanın önüne

Böyle günümüzde güncellenmeleri çok iyi oluyor bu oyunların... çok sevindim bu habere
  • Mame'de oynuyoruz arkadaşla evet. Street Fighter III 3rd Strike, Mortal Kombat 3 Ultimate, Metal Slug 3, Snow Bros vb oyunlar çok eğlenceli oluyor arkadaşınla oynayınca.

Bende baya bi emu seti var bazen hangisinde hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum.
  • Video müthiş olmuş.Karate Kid filminin soundtrack'i çok iyi gitmiş,acayip gaza getiriyor.
  •  Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Super Street Fighter II Turbo HD Remix'in fiyatı açıklandı

Xbox Live Marketplace ve Playstation network'den sunulacak Super Street Fighter II Turbo HD Remix'in fiyatı açıklandı.

Oyun Xbox Live Marketplace'den 1200 Microsoft points'e, PSN'den 14,99$'a satın alınabilecek.

Kaynağa ulaşmak için tıklayın

• Fiyatı biraz pahalı. 800 puan bekliyordum...
  • Pahalı evet ama bu oyunu almamaya bir neden değil
  • Orijinalini Amiga 500'ümde oynuyordum ve nedense şu ana kadar oynadığım en zevksiz SF oyunuydu. 800 puan olsaydı belki düşünürdüm ama bu haliyle mümkün değil almam...
  • 1200 Ms points cok fazla ya.O puana giderim Xbox oyunlarından birini indiririm ki onun için bile kıyamıyorum puana ne halt etmeye aldıysam artık puanları
  • Bu oyuna değer
  • Bu MS points acaba Game score larmı oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Bu MS points acaba Game score larmı oluyor?

Yok gold üyelik gibi satın alman lazım...
  • Peki Microsoft un sitesinden alıyorduk galiba.Şifre gönderiyorlardı.Ben sitesinde bulamadım.O linki verebilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Peki Microsoft un sitesinden alıyorduk galiba.Şifre gönderiyorlardı.Ben sitesinde bulamadım.O linki verebilirmisiniz acaba?

http://www.microsoftpointsxbox.com/mspoints.php

Gerçi buradan aldığın puanlar sadece Amerika hesaplı üyeliklerde geçerli. PAL için olan bir site vardı da şimdi unuttum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 22 Kasım 2008; 17:03:39 >
  • Ben puan alalı 2 gün oluyor. Oyun çıktığı gibi HDD'de yerini alacak ve çatır çatır oynayacağım. Super bir oyun beni bekliyor gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Ben puan alalı 2 gün oluyor. Oyun çıktığı gibi HDD'de yerini alacak ve çatır çatır oynayacağım. Super bir oyun beni bekliyor gibi.

Dikkat et de bir önceki SF gibi elinde patlamasın...
  • Çok teşekkürler.Birde PAL için olanı bulabilirsem süper olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Ben puan alalı 2 gün oluyor. Oyun çıktığı gibi HDD'de yerini alacak ve çatır çatır oynayacağım. Super bir oyun beni bekliyor gibi.

Dikkat et de bir önceki SF gibi elinde patlamasın...

Diğeri gibi olmayacak bu çünkü hem yeni bir oyun olmuş olması hemde yeni nesil grafikli olması başlıca çoğunluğun oyunu almasını sağlayacak.

Eski sürümünü hala oynayanlar var ama tabiki artık o sarmıyor beni çünkü bu yeni nesil grafikli olanını gördükten sonra eskiye asla bakacağımı sanmıyorum.

Elde patlarsada patlasın MS puanları helal olsun Street Fighter'a.

• Grafiklerin yenilenmesi konusunda haklısın da 16 karakterli Turbo'nun yerine Alpha (Zero) serisinin yeni versiyonu çıksaydı eminim çok daha fazla satardı...
  • Olabilir ama bu oyunda güzel olacak gibi. Çok az kaldı.
  • Sadece ms points ile mi alınabilecek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.