içim burkuluyo keni ryu yu her gördüğümde.kemal sunal filmleri gibi eskimeyen bir eser oldu bu da.GGPO Client açtım bu saatte online oynuyorum,sabah nasl kalkıcaz bakalım.
GGPO takılıyorsan istersen gel senle bi kapışalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Jago
Gözlerim yaşardı ya bi an 15 yıl öncesine gittim....SF olsunda çamurdan olsun....
ewt eski günlerin hatrına alınabilir zaten herkez tüm komboları faln biliyordur ayıdır kesin
Ne zamana kaldı bu oyun ya ? Hala çıkacak...
bende demosu var
Demosu için o dediğin oyunu alacaktım ama beta online'a kapanmış sanırım ondan almadım yoksa benden kaçmazdı.
Street Fighter II Turbo Hd Remix PSN ve Live'a Geliyor
Capcom'un daha önceden de yaptığı açıklamalar doğrultusunda SSIITHDR Xbox 360 ve PS3 için bekleniyordu. Capcom'un 25. yılını doldurduğu bu sene için çeşitli özel yapımlarından birisi de bu oyun olacak. Oyun Xbox Live ve PSN'den ücretli olarak indirilebilir olacak.
Capcom oyun içi çeşitli görüntüler, artworkler ve bir de tanıtım videosu yayınladı. Bu güzel görüntülere ulaşmak içintıklayınız.
Bildigim kadari ile bu ayin 27sinde cikiyor oyun.. az kaldi..
Super Street Fighter II HD'den detaylar
Super Street Fighter II Turbo'nun High Defination formatında yeniden yapımı Super Street Fighter II Turbo HD Remix'in çıkış tarihi yaklaştıkça detaylı bilgiler vermeye devam ediyoruz.
Backbone Entertainment tarafından hazırlanan oyunda şu özellikler bulunacak:
. Classic ve Remix adında iki ana oyun modu . Online ve Offline olarak çoklu oyuncu seçeneği . Antreman modu . Kutu vurma mini oyunu . Yeniden düzenlenmiş klasik müzikler . Sesli chat . Arcade atmosferini simüle ederek hazırlanmış Quarter Match modu . 8 kişilik turnuva modu . Karakterlere ve ülkelere göre dünya sıralaması, liderlik tablosu . 16:9 formatına uyumlu ekran modu
Oyun 27 Kasım'da PSN, 26 Kasım'da XBL'dan indirmeye sunulacak. Oyun içi videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
20 doları geçmez bence. XBLA'de ise her zaman ki gibi 800 MS points olur.
[Bunlardan versek? (Xbox360 uyumlu)
bunlardan bulamadım yaw sitelerde nerde satılıyorrmuş street 4 geldiğinde almayı düşünüyorum cünkü
demosunda dün live'e bağlandım. oynayacak kimse çıkmadı
Grafikler süperrr
quote:
Orjinalden alıntı: siyahbalik
demosunda dün live'e bağlandım. oynayacak kimse çıkmadı
Full sürümü alırsan kapışalım dostum. Az kaldı oyunun çıkmasına.
Bi çıkmadı şu oyun da
Az kaldı çıkıyor 5 güne
yav gidin atari salonlarında oynayın bitti bu seri artık bence pekte tutulmaz eskidendi bende cok severdim zamanında deli gibi oynardım ama artık büyüdk diyelim.
Ya şu oyunların gördüğü ilgiyi, günümüz oyunları görmüyo,, yıllar, yıllar, yıllar geçmiş ama grafik yenileyip çıkartsalar bile olay oluyo demekki eski yapılan oyunlarda ne ruh varmış böyle ya, adamlar yaparken her aşamasında sanki emekleriyle beraber sanki manevi bişeylerde eklemişler, yada o döneme yetişenler büyüdü ve günümüz oyunlarına bi türlü ısınamadı......
tak tak tak duuuuuuuuuuukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt
Eski oyunların tadı bi başka oluyor. Gönül isterki Mortal Kombat'da bu tarz bi grafikle çıksaydı ama olmayınca olmuyor işte...
Hala arada Final Burn Alpha emusunda eski oyunları oynarım ilk günkü zevki alırım her zaman. Birde arkadaşımla online emu kapışıyoruz yemede yanında yat valla