Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Oyanayanların Buluşma Yeri | 17 Kişi olduk ::: (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
6.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1lac, marketplace'te var. FPS oyunu (birinci gozden gorunme ates etme) yani adamin gozunden gorup ortaligi tarama, tarumar etme eheh. PC'ye ilk ciktiginda millet birbirini yediydi benim 8800gtx kaldirmiyor diye, simdi 2.si konsollara geliyor. Ben de denedim ama daha xboxu alali 3 ay oldu ve ikinci fps oyunum, hemen elime verdiler ahaha.

Bir de bugun benim bir arkadasla mac yaptim iki tane. Adamin Dhalsim'i cok saglam gercekten de. Ama shenaniganlari zayif biraz.

Youtube'e koydum, buyrun:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua Kristos -- 26 Ocak 2011; 19:56:54 >

• @1lac maçlar için teşekkürler :)

Team battle yapalım bir ara 6 kişi olamıyor muyuz koca live'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

@1lac maçlar için teşekkürler :)

Team battle yapalım bir ara 6 kişi olamıyor muyuz koca live'da

Ben teşekkür ederim,gayet iyi oynuyorsun?
    Bu oyunu oynamak için stick şart aksi halde parmakların birbirine dolaşıyor.
    Yalnız benim bir zaafım var sanki hep ben vuracak mış gibi bir havaya giriyorum yani defans yapmayı bilmiyorum bu biraz sorun her zaman atak peşindeyim
    Bu arada bu oyuncu kıyafetlerini nasıl değiştiriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 27 Ocak 2011; 9:44:11 >
  • o hatayı arada ben de yapıyorum,herzaman sen ayağa kalktığında rakibin saldırmasını bekleyeceksin ilk onun vurmasını yani ,kıyafetler ile ms points ile satın alıyorsun
  • oohooo ho 1 hafta bıraktık şu sayfayı herkes birbirini dövmüş neler oluyorrrr
  • Arkadaşlar şu archimentler ne işe yarıyor.Bir de bu gt yi nasıl değiştirebilirim 800 puan istiyor yani para ile mi değişiyor
  • hiçbir işe yaramaz gtyi de evet ms point alıp yani para vererek değiştirebilirsin ya da yeni bir üyelik açacaksın sıfırdan başlayacak gamerscore'un falan filan...
  • Bu geceki endless ve team battle için teşekkürler,sık sık yapalım böyle
  • @Eyvallah efflake, sana da tesekkurler. Cok iyi gecti, bir de su vga kablosunun problemini bulsam, birden bire kipkirmizi gostermeye basladi namussuz : )

------------

Bu arada sirf youtube'de havam olsun diye ryu triallarini default gamepad'le yaptigim videoyu koydum. Bir ton groupie'm olur artik ahah.

• gamepad ile güzel yapmışsın helal,birtane manyak var pad ile tüm trialleri yapıyor karakterlerin ama kolu tutuşu da bir garip :D

Gerçi bu topla güzel hareketler yapıp resmi maçlarda bir mok yiyemeyen cinslerden,o tutuşla nah maç yaparsın öyle

• Buyuk tekme sorun cikarir gibi duruyor oyle abi. Ama helal adama gamepad'de plink yapiyor.
  • quote:

gamepad ile güzel yapmışsın helal,birtane manyak var pad ile tüm trialleri yapıyor karakterlerin ama kolu tutuşu da bir garip :D

Gerçi bu topla güzel hareketler yapıp resmi maçlarda bir mok yiyemeyen cinslerden,o tutuşla nah maç yaparsın öyle

sen fight stick mi kullanıyorsun?

• quote:

Bu geceki endless ve team battle için teşekkürler,sık sık yapalım böyle

yav ben çok feci sallıyorum, nası yapıcaz bilmiyorum
  • Sen gittikten sonra team battle salladık sen ne diyon

Şeneri üye yap Dh'a

@profxxx

Evet
  • Ee gençler bu akşam oynuyor muyuz=?
  • oynarız ben kesin livedayım.Bişe sorcam herkes fight stickle daha mı iyi oynar yoksa bu beceri işi mi fight stick alsam kendimi daha iyi mi geliştiririm nasıl bi katkısı var oyuna?
  • Oynadık oytunla gelmediniz ?

Oynayınca çağırın beni tekrar

Stick konusuna gelirsek alışmak zor bayağı bir zaman alır,heleki atari salonu geçmişin yoksa orada döktürememişsen zamanında,en az 6 aya ihtiyaç var,ben bile hala tam hakim değilim stiğe

Bir de maçları youtube'dan izlemedikce karakterleri iyice öğrenemedikten sonra 100000 tllik otomatik tuşlu stick al (ki böyle birşey yok :D) yine de birşey olmaz...

Yani ben stick alırım güzel oynarım diye birşey sözkonusu değil paranıza yazık olur,ben pad ile ryuyla 1 ayda 10000 olmuştum ondan sonra üstüne koymak için stick aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 1 Şubat 2011; 21:36:47 >
  • quote:

Oynadık oytunla gelmediniz ?

Stick konusuna gelirsek alışmak zor bayağı bir zaman alır,heleki atari salonu geçmişin yoksa orada döktürememişsen zamanında,en az 6 aya ihtiyaç var,ben bile hala tam hakim değilim stiğe

Bir de maçları youtube'dan izlemedikce karakterleri iyice öğrenemedikten sonra 100000 tllik otomatik tuşlu stick al (ki böyle birşey yok :D) yine de birşey olmaz...

Yani ben stick alırım güzel oynarım diye birşey sözkonusu değil paranıza yazık olur,ben pad ile ryuyla 1 ayda 10000 olmuştum ondan sonra üstüne koymak için stick aldım

eyvallah.Almayı düşünüyorum kendimi geliştirmek istiyorum vakit ayırabildiğim kadar.Ben gece giricem kesin 12-1 de en geç live da olurum.herkes gelsin endless team battle falan yapalım gerçi efflake bize bişe bırakmıyor ya da biz herşeyi ona bırakıyoruz

• Siz bırakıyonuz benim suçum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Oynadık oytunla gelmediniz ?

eyvallah.Almayı düşünüyorum kendimi geliştirmek istiyorum vakit ayırabildiğim kadar.Ben gece giricem kesin 12-1 de en geç live da olurum.herkes gelsin endless team battle falan yapalım gerçi efflake bize bişe bırakmıyor ya da biz herşeyi ona bırakıyoruz

Dostum bende 2adet stick var sanwa malzemelerle arkadaşla yaptık madcatz t.edition kıvamında wireless hemde
    ben antalyadayım buralara yakınsan gel bende dene bak uyarsa öle al
    valla bende 2-d oyunlara ozel horı ex2 turbo pad ve madcatz fighpad var ve 2 adet stıck var sticklerle bazı kombolar cok kolay bazılarıda yapması ciddi zor
    ryu nun shroyuken FADC metsu hodoken şeysını yaparkan kırabılırsn kolları (sanwa joystıck harıc dıyelım =)))) yanı ben bazı lıve maclarında horıpad ı kullanıorm elıme tam oturuor ve kolay çıkıyor cogu kombolar ama keyfı kolay maclarda stıck tercıh edıormkı daha cok çalışmam lazım stick olayı için,özellikle tutuş çok önemli stickte yoksa ileri ve geri dash olayı çıkmıyor tatlı dayaklar yiyon liveda :P

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.