Stick konusuna gelirsek alışmak zor bayağı bir zaman alır,heleki atari salonu geçmişin yoksa orada döktürememişsen zamanında,en az 6 aya ihtiyaç var,ben bile hala tam hakim değilim stiğe
Bir de maçları youtube'dan izlemedikce karakterleri iyice öğrenemedikten sonra 100000 tllik otomatik tuşlu stick al (ki böyle birşey yok :D) yine de birşey olmaz...
Yani ben stick alırım güzel oynarım diye birşey sözkonusu değil paranıza yazık olur,ben pad ile ryuyla 1 ayda 10000 olmuştum ondan sonra üstüne koymak için stick aldım
eyvallah.Almayı düşünüyorum kendimi geliştirmek istiyorum vakit ayırabildiğim kadar.Ben gece giricem kesin 12-1 de en geç live da olurum.herkes gelsin endless team battle falan yapalım gerçi efflake bize bişe bırakmıyor ya da biz herşeyi ona bırakıyoruz
Dostum bende 2adet stick var sanwa malzemelerle arkadaşla yaptık madcatz t.edition kıvamında wireless hemde ben antalyadayım buralara yakınsan gel bende dene bak uyarsa öle al valla bende 2-d oyunlara ozel horı ex2 turbo pad ve madcatz fighpad var ve 2 adet stıck var sticklerle bazı kombolar cok kolay bazılarıda yapması ciddi zor ryu nun shroyuken FADC metsu hodoken şeysını yaparkan kırabılırsn kolları (sanwa joystıck harıc dıyelım =)))) yanı ben bazı lıve maclarında horıpad ı kullanıorm elıme tam oturuor ve kolay çıkıyor cogu kombolar ama keyfı kolay maclarda stıck tercıh edıormkı daha cok çalışmam lazım stick olayı için,özellikle tutuş çok önemli stickte yoksa ileri ve geri dash olayı çıkmıyor tatlı dayaklar yiyon liveda :P
sağol dostum da sakaryadayım.Hep içimde vardı almak ama bu kadar niyetlenmemiştim.Bi bakıcam amazonda ssf4 fight stick var 74$ onu alabilirim
Şener Bey akşam bizleri live'a davet ediyor. Ama sallayarak oynayanları alamıyoruz maalesef
Eee o zaman Şener ?
bende gelcem ya batmandan kafamı kaldıramıyorum bayadır ama özledim sf yi
Beyler bu arcade stick ile fightstick arasında ki fark nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
quote:
Orijinalden alıntı: conerland
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: efflake
Oynadık oytunla gelmediniz ?
Oynayınca çağırın beni tekrar
Stick konusuna gelirsek alışmak zor bayağı bir zaman alır,heleki atari salonu geçmişin yoksa orada döktürememişsen zamanında,en az 6 aya ihtiyaç var,ben bile hala tam hakim değilim stiğe
Bir de maçları youtube'dan izlemedikce karakterleri iyice öğrenemedikten sonra 100000 tllik otomatik tuşlu stick al (ki böyle birşey yok :D) yine de birşey olmaz...
Yani ben stick alırım güzel oynarım diye birşey sözkonusu değil paranıza yazık olur,ben pad ile ryuyla 1 ayda 10000 olmuştum ondan sonra üstüne koymak için stick aldım
eyvallah.Almayı düşünüyorum kendimi geliştirmek istiyorum vakit ayırabildiğim kadar.Ben gece giricem kesin 12-1 de en geç live da olurum.herkes gelsin endless team battle falan yapalım gerçi efflake bize bişe bırakmıyor ya da biz herşeyi ona bırakıyoruz
Dostum bende 2adet stick var sanwa malzemelerle arkadaşla yaptık madcatz t.edition kıvamında wireless hemde ben antalyadayım buralara yakınsan gel bende dene bak uyarsa öle al valla bende 2-d oyunlara ozel horı ex2 turbo pad ve madcatz fighpad var ve 2 adet stıck var sticklerle bazı kombolar cok kolay bazılarıda yapması ciddi zor ryu nun shroyuken FADC metsu hodoken şeysını yaparkan kırabılırsn kolları (sanwa joystıck harıc dıyelım =)))) yanı ben bazı lıve maclarında horıpad ı kullanıorm elıme tam oturuor ve kolay çıkıyor cogu kombolar ama keyfı kolay maclarda stıck tercıh edıormkı daha cok çalışmam lazım stick olayı için,özellikle tutuş çok önemli stickte yoksa ileri ve geri dash olayı çıkmıyor tatlı dayaklar yiyon liveda :P
sağol dostum da sakaryadayım.Hep içimde vardı almak ama bu kadar niyetlenmemiştim.Bi bakıcam amazonda ssf4 fight stick var 74$ onu alabilirim
Dediğin sticke baktımda ps3 için olanı 39 dolar xbox için olanı 75 dolar ne saçmalık ya ps 3 için olanda indirim var yarı yarıya
baktım stick fiyatlarına çok pahalı yaw
quote:
baktım stick fiyatlarına çok pahalı yaw
gamertagını şimdi gördüm bende Ysf tr yi yukarda ki yeshua zannediyorum kaç gündür.Bu arada çok yerden vuruyorsun yav :)
ya su bison un havadan atlamasini nasil kesicez ya gecen live adamin biri sirf onu yaparak aldi 2rounduda delirdim ya. uppercut yapiorm kesmior shroyken atiyorum hem o hemde ben damage aliyorum ama ben daaha cok aliorm roundhouse denedim gene yemedim :))
quote:
Orijinalden alıntı: conerland
ya su bison un havadan atlamasini nasil kesicez ya gecen live adamin biri sirf onu yaparak aldi 2rounduda delirdim ya. uppercut yapiorm kesmior shroyken atiyorum hem o hemde ben damage aliyorum ama ben daaha cok aliorm roundhouse denedim gene yemedim :))
Eğer adamdan uzaktaysan 2 geri yapıp geri kaç, önüne düşecektir, çelme vs atabilirsin. Eğer daha yakın bir mesafede ise focus kullanıp geri kaçabilirsin
Geri zıpla tekme ya
quote:
Geri zıpla tekme ya
haha off denıcem aksam bison gelır heralde dun 3tane geldi 2si 4000 sonuncusu 11k lik
ben cody 1200 daha =)) çiğ çiğ yiyorlar efflake seni ekliyim ben arada kapışalım doversın zatende banada ders niteliğinde olur =)))
burada leadarboardlarda ilk 10da efflake var sen misin o yaa onu merak ettim =))
Yok müdür o efllake (2 l ile :D) c.viper ile en iyi oynayan adamdır
Ben ryu ile 180 küsür guile de 120. küsürlerdeyim dünyada,ama bu sıralar internet hızım düştü ranked maça giremiyorum
Fei Long kasıyorum bu aralar gelin antrenman maçı yapalım,gevurlarla oynayamıyorum zaten artık Allahın belası ttnet yüzünden
quote:
Yok müdür o efllake (2 l ile :D) c.viper ile en iyi oynayan adamdır
Ben ryu ile 180 küsür guile de 120. küsürlerdeyim dünyada,ama bu sıralar internet hızım düştü ranked maça giremiyorum
Fei Long kasıyorum bu aralar gelin antrenman maçı yapalım,gevurlarla oynayamıyorum zaten artık Allahın belası ttnet yüzünden
tamam dostum ekliyorum bende rufus-cody kasıyorum bu aralar antrenman atarız =)
marvel vs capcom3 geldi bgn daha bakamadım akşam bakıcam ondada antreman yapalım ya zevkli olur. shoyruken.com dan mvc3 videolarına kasıcam acık sora güzelce kapışırız dostum
Mvsc 3 oynamıyorum ben o tarz pek hoşuma gitmedi benim,MK9'u bekliyorum sadece
mk9 bende beklemekteyim umarım ssf4 gibi online özellikleri güzel olur yoksa fena olur. adamlardan hiç açıklama yok di mi online features ile ilgili.?? bu arada tekken tag tournement2 nin online mode u çok çılgın olacak adamlar herşeyi koymuşlar =)
ama mk9 diyoruz başka birşey demiyoruz =))
benide ekle gamertag:HowlingMujahid
quote:
Orijinalden alıntı: MüC4hit
benide ekle gamertag:HowlingMujahid
ok eklerim dostum ama sanki kapıştık senle ya gt pek yabancı gelmedi. akşam eve gidince ekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: efflake Yok müdür o efllake (2 l ile :D) c.viper ile en iyi oynayan adamdır
bu aksam ekleyim sni iyilerle oynayıp oyunumu geliştirmem gerek :)