Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Oyanayanların Buluşma Yeri | 17 Kişi olduk ::: (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
6.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efflake

Şu 130 mu 140mblık mı ne kıyafetleri görmeye yarayan paketi indirin yeni kıyafetler aldım göremezsiniz

Ryu konusuna gelince AE'de bana göre fireball atan karakterler bitmiştir hiçbiri toptier olamaz (akuma belki) yun yang ise fazla güçlü oldu gibi...

Abicim zaten Ryu evil Ryu matchup'indan bahsediyoruz. Spacing, zoning'in en bir onemli oldugu mac. Footsie'leri iyi olan karakter, daha uzaga, daha cabuk uzanan karakter, rakibi, yere dusurebilen karakter alir o maci. Bu toollar malesef vil Ryu'da yok. Ayrica evet Daigo oyle soylemis projectile'lar bitik diye ama belli de olmaz. Su an AE puanlarina bak ryular 23bin ksurulardayken Yun'lar 25 bin kusurda. Averaji alinmis.

Ayrica @Meo agabey, izninle yaptigimiz dunki endless'lari foruma koyabilir miyim?

• Daha evil ryu ile ne tür hareketler yapılacağı bile belli değil,canı çok az fakat tokido gibi sağlam oynayan biri çıkarsa ryuyu hertürlü dağıtır,bilen adam makotoyla da yener ryuyu dee jayle de yener,ryu benim de main charım bana göre avantajı çok fakat ae gelirse şayet yun'a dönerim büyük ihtimal...
  • quote:

evilryu ve oni akuma hayırlı olsun...

Super Street Fighter IV Oyanayanların Buluşma Yeri | 17 Kişi olduk :::

Çok abartılar heleki ultraları korku filmi gibiydi az önce canlı izledim jUstin..tvden...

Oninin 2.ultrası çok iyi ama Sokaigen

Bu yeni ps3 versiyonundaki sf4 sanırım değilmi ? Bizim bilgisayarlarda bunu rüyamızda görürüz ancak anladığım kadarıyla ?

• quote:

Bu yeni ps3 versiyonundaki sf4 sanırım değilmi ? Bizim bilgisayarlarda bunu rüyamızda görürüz ancak anladığım kadarıyla ?

Hayir, arcade edition'in pc'ye cikma ihtimali var. Bu aralikta cikti, bir 8 ay falan bekleyin bakalim.

Ayrica Meo agabeyimin izni yok ama yine de upload ettim videolari, razi gelmezse silerim.

Ryu vs Ryu 1

Ryu vs Ryu 2

Abel vs Ryu

Boxer vs Ryu

Ryu vs Ryu 3

Dhalsim vs Ryu

Fei long vs ryu 1

Fei long vs ryu 2

Ken vs ryu 1

Ken vs Ryu 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua Kristos -- 24 Ocak 2011; 17:46:19 >

• bu arcade edition normal oyun olarak ek dvdyle mi gelicek yoksa ismindende anlayacağımız gibi bu adamları ms point ile falan mı alıcaz?
  • kaan kanalının linkini koyda sayfa kalabalık görünmesin
  • kaan yeni account mu aldın
  • He abi, daha yeni aldim ama. Kimseyi eklemedim, bir tek meo'yla fallen angel var. Girdigim ara istek yollarim.
  • tamamdır abi tahmin ettim 5 gündür oflayn diyince allah allah dedim
  • Aboov efflake beni dagitti. 5-2'ydi herhalde : )

Tebrikler abi, abartmadan soyluyorum simdiye kadar kapistigim en saglam Ryu'sun : ) Footsie'lerin cok bomba.

Yarin artik videolari youtube'e koyarim : ) simdi gec oldu vakit.
  • Sen de iyisin dostum dayanamadım yine girdim sfye gece gece güzel maçlar oldu fakat ben de focus cancel ultraları çıkaramadım kırıyordum stiği neredeyse bir an + plink kombolar olmuyor online ortamda çok çok zor,training ve versus modlarda çok rahat çıkıyor,birkaç kere denedim sonra shoryuyu yiyince garantiye aldım işi normal shoryu çekmeye başladım
  • quote:

Sen de iyisin dostum dayanamadım yine girdim sfye gece gece güzel maçlar oldu fakat ben de focus cancel ultraları çıkaramadım kırıyordum stiği neredeyse bir an + plink kombolar olmuyor online ortamda çok çok zor,training ve versus modlarda çok rahat çıkıyor,birkaç kere denedim sonra shoryuyu yiyince garantiye aldım işi normal shoryu çekmeye başladım

efflake senle kapışmamız lazım :).hem oynarız hemde bana biraz öğretirsin :)Grup olup başkalarıylada oynayabiliriz? bu arada pad le oynuyorum sen stick le oynuyormuşsun.Çok fark var mı?

Bu arada ben giriyorum forumdan birilerini gördüğümü hatırlamıyorum.NERDESİNİZ SİZ!.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 26 Ocak 2011; 18:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

Sen de iyisin dostum dayanamadım yine girdim sfye gece gece güzel maçlar oldu fakat ben de focus cancel ultraları çıkaramadım kırıyordum stiği neredeyse bir an + plink kombolar olmuyor online ortamda çok çok zor,training ve versus modlarda çok rahat çıkıyor,birkaç kere denedim sonra shoryuyu yiyince garantiye aldım işi normal shoryu çekmeye başladım

efflake senle kapışmamız lazım :).hem oynarız hemde bana biraz öğretirsin :)Grup olup başkalarıylada oynayabiliriz? bu arada pad le oynuyorum sen stick le oynuyormuşsun.Çok fark var mı?

Bu arada ben giriyorum forumdan birilerini gördüğümü hatırlamıyorum.NERDESİNİZ SİZ!.. :)

Dün çağırdın crysis 2 yeni inmişti o yüzden gelemedim,gece ise öylesine ranked'e girdim sonra yeshua çağırdı 1-2 el salladık,bugün çağır yapalım bir kaç el

Ben pad ile de oynarım ryu ile fakat bazı önemli hareketler için stick şart

Öğretme konusuna gelirsek bu forumda ben oyunu öğretecek senseilikte görmüyorum kendimi,erdewww ve meo_tr'dir senseiler bu forumda Yine de belli başlı yapılması gereken şeyleri konuşuruz tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 26 Ocak 2011; 18:55:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

quote:

Dün çağırdın crysis 2 yeni inmişti o yüzden gelemedim,gece ise öylesine ranked'e girdim sonra yeshua çağırdı 1-2 el salladık,bugün çağır yapalım bir kaç el

Stick konusuna gelince ben pad ile de oynarım ryu ile fakat bazı önemli hareketler için stick şart

Sana biraz zayıf kaçarım yalnız.
    Bu arada daha önce biriyle oynadık puan gitmeden art arda o nasıl oluyor sen biliyor musun?

• Endless battle var onu kurup çağıracaksın arkadaşını
  • Nasıl kuracaz bilmiyorum maalesef
  • Girince live'a söyle bana kurarız birkaç el sallarız
  • quote:

Girince live'a söyle bana kurarız birkaç el sallarız

Tamam akşam girerim büyük ihtimal,konuşuruz
  • benide ekleyin arkadaşlar GT:engin1979
  • bu arada bu crysis nedir :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.